• Stránka 1 z 1
Vysvětlení
Ahoj, chtěl bych se zepat na jednu nejasnou věc.
Simon řekne například, že běžte na zadní stěnu a tam budete doplnovat blíže ke zbrojce. Blokery a menší skupinky zabijím.
Nechápu ten příkaz menší skupinky zabijím. Podle mého, když řekne menší skupinky zabijím, tak T mají právo odejít od té stěny, protože tam je jeden bloker, kvůli kterýmu by nechtěl dostat kill. Nebo jak to je? Protože ten příkaz menší skupinky zabijím mi příjde dost hloupý.
Simon řekne například, že běžte na zadní stěnu a tam budete doplnovat blíže ke zbrojce. Blokery a menší skupinky zabijím.
Nechápu ten příkaz menší skupinky zabijím. Podle mého, když řekne menší skupinky zabijím, tak T mají právo odejít od té stěny, protože tam je jeden bloker, kvůli kterýmu by nechtěl dostat kill. Nebo jak to je? Protože ten příkaz menší skupinky zabijím mi příjde dost hloupý.
-
Voobys - Zkušený
Vysvětlení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vysvětlení
Tento příkaz znamená, že hráč který neuposlechne příkaz Simona a utvoří tak menší skupinku, dostane kill. Ostatní pak mají čas doplnit, pokud ne, opět dostane kill ten co neuposlechl příkaz Simona.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Vysvětlení
ok, ale stejně mi ten příkaz připadá jako blbost:D
A díky:)
A díky:)
-
Voobys - Zkušený
• Stránka 1 z 1