I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Sťaznosť

Příspěvekod BooInternet » 18 srp 2016, 16:55

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné - Hrala sa mapa snow na JB2, Boli sme v boxe pri zadnej stene a simon povedal že mame isť za ním, ked sme išli admin Sunny mňa a ešte jedneho hrača len tak zabil, ked som sa pytal prečo ma zabil, povedal "Já som ťa nezabil" povedal som nech sa kukne do konzole ( Neviem či sa kuknul ale neodpisal) tak som mu napisal nech ide na teamspeak že mu pošlem screen ako nás zabil (admin napisal že sa mu kvoli screenu nechce isť - Tu je dôkaz čo napisal -> http://www.imgbank.cz/9Jd1, neni su tam háčiky ale snaď si to domyslíte :) ) Potom som si spytal mikrofon a nedokázal mi vysvetliť prečo ma zabil :) + Tu je screen že zabil mňa a ešte 1 hráča - http://www.imgbank.cz/9JdO
2. Důkazy - screenshot / demo - http://leteckaposta.cz/395513051 kukajte sa od času 25:18

- BLACE :evil:
BooInternet
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] Sťaznosť

od Rumcajz » 18 srp 2016, 16:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťaznosť

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 srp 2016, 17:24

Admin kontaktován. Brzy se zde vyjádří.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod qSunNy » 18 srp 2016, 17:43 VIP

Ahoj, už vím o co gou..
https://ctrlv.cz/0ma9 2. SC
https://ctrlv.cz/UKNt 1. SC

Nevím jestli jsi VD dostal nebo ne, protože jsi mi pořád vypisoval o tom Killu a já nevědělj co pořád myslíš.. proto jsem chtěl demo. Za ten FK jsem ti psal, že dostaneš VD a taky důvod toho killu.

Jestli si VD nedostal, tak se ti teda omlouvám. ;)
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod BooInternet » 18 srp 2016, 18:21

SunNynek020 píše:Ahoj, už vím o co gou..
https://ctrlv.cz/0ma9 2. SC
https://ctrlv.cz/UKNt 1. SC

Nevím jestli jsi VD dostal nebo ne, protože jsi mi pořád vypisoval o tom Killu a já nevědělj co pořád myslíš.. proto jsem chtěl demo. Za ten FK jsem ti psal, že dostaneš VD a taky důvod toho killu.

Jestli si VD nedostal, tak se ti teda omlouvám. ;)

1. VD som nedostal 2. Nechapem tvoju aroganciu že nechceš isť na teamspeak aby som ti poslal screen že si nás zabil ked si nebol schopny kuknuť sa do konzole ;)
BooInternet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod qSunNy » 18 srp 2016, 18:37 VIP

Na TS jsem nechtěl jít z vlastní zkušeností s tebou na TS asi den zpátky, já jsem ti psal že chci demo a né žadné screeny.. co bych tam viděl ? Jen to, že jsem tě zabil.. a neudělal jsem to jen 1x proto jsem ti psal že chci DEMO tak bych na to TS klidně šel jenže si sám psal že demo bude stažene za 2 hodiny takže tak. ;) ;) ;)
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod BooInternet » 18 srp 2016, 19:16

SunNynek020 píše:Na TS jsem nechtěl jít z vlastní zkušeností s tebou na TS asi den zpátky, já jsem ti psal že chci demo a né žadné screeny.. co bych tam viděl ? Jen to, že jsem tě zabil.. a neudělal jsem to jen 1x proto jsem ti psal že chci DEMO tak bych na to TS klidně šel jenže si sám psal že demo bude stažene za 2 hodiny takže tak. ;) ;) ;)

Ja som ti to napisal ale hneď ako si ma zabil ;) nech sa kukneš do konzole, a na to ts som ťa volal iba kvoli tomu že si sa nekukol ani do konzole a nenahlasil si mi VD :) a ešte tomu jednému čo je na screene a demu ;)
BooInternet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod qSunNy » 18 srp 2016, 21:35 VIP

Kdyby sis pořadně četl moje příspěvky proboha.. PSAL JSEM TI, ŽE VD DOSTANEŠ.. A TAKY JSEM TI NAPSAL DŮVOD TOHO KILLU (vlezl jsi mi do střely) VD jsem nahlašoval do voice.. já pak musel na chvíli odběhnout ze hry, takže nevím jestli ti to VD dal, potom jak jsi mi psal o tom FK, tak jsem vůbec nevěděl o co gou.. to jsem už psal, že jsem chtěl demo atd.. demo jsi dodal a odpověděl sis sám "Proč jsi mě zabil Sunny?" stačí se pořádně kouknout a číst moje příspěvky.

Jak říkam jestli jsi to VD nedostal omlovám se. ;)

e. Sunny: A ještě k té konzoli, díval jsem se tam ale asi jsem to přehlédnul, a taky jsem ti odpověděl.
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod StalyNCZ » 18 srp 2016, 21:38

Nebudu jse vyjadřovat tam kam nemam ...
GTA Akademik,

Baník Ostrava, HC Vítkovice Ridera!!!!
StalyNCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod BooInternet » 18 srp 2016, 22:30

SunNynek020 píše:Kdyby sis pořadně četl moje příspěvky proboha.. PSAL JSEM TI, ŽE VD DOSTANEŠ.. A TAKY JSEM TI NAPSAL DŮVOD TOHO KILLU (vlezl jsi mi do střely) VD jsem nahlašoval do voice.. já pak musel na chvíli odběhnout ze hry, takže nevím jestli ti to VD dal, potom jak jsi mi psal o tom FK, tak jsem vůbec nevěděl o co gou.. to jsem už psal, že jsem chtěl demo atd.. demo jsi dodal a odpověděl sis sám "Proč jsi mě zabil Sunny?" stačí se pořádně kouknout a číst moje příspěvky.

Jak říkam jestli jsi to VD nedostal omlovám se. ;)

e. Sunny: A ještě k té konzoli, díval jsem se tam ale asi jsem to přehlédnul, a taky jsem ti odpověděl.

Nič si do voice chatu nehovoril :) A chcem vedieť, koho si chcel zabiť a za čo ? :) Ked na tom demu je vidieť že nikto nič neurobil za čo by mal dostať kill, a za čo si zabil aj toho 2 hrača ? :) A TO VD SI MI NENAHLASIL!
BooInternet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod qSunNy » 19 srp 2016, 08:39 VIP

Jestli myslíš toho Winnyho nebo kdo to byl.. tak na zadní stěně neskočil.
Do chatu jsem ti psal, že to VD DOSTANEŠ máš to i na screenu.. jestli si to VD nedostal tak se ti omlouvám. ;)

e. Sunny: Nevím co víc ti k tomu napsat :D vše co si potřeboval vědět už víš, jestli ještě k tomu něco máš tak mi napiš do PM a můžem jít na TS a zbytečně nespamovat topik věcma které máš tady napsané. ;)
qSunNy
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 srp 2016, 09:29

Bylo ti vysvětleno proč si dostal kill, taktéž se admin omluvil.
Příště si dá pozor aby hráč to VD opravdu dostal.

Co více chceš, mě vůbec nezajímá.
Stížnost vyřešená.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy