Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené][Marcus/JB1/FK]

Příspěvekod VoLdEmOrD » 17 srp 2016, 17:26 VIP

2. Marcus
3. SteamID hráče : VALVE_0:0:479469927 (STEAMID)
4. Datum a čas : 17.8.2016 12:15
5. Popis situace
Simon povedal že máme zákazy (skákať begripovať, čupieť, boxovať, robiť animácie a pohyby. Následne dal príkaz aby sme išli na bočnú stenu do boxu pred celami. Ja som tam išiel a dostal som FK. Vraj za begrip. Hráč ktorý mi dal FK si nevšimol že som prešiel cez kvetináč palmy, čo mohlo vyzerať ako begrip. Následne som mu uzámil že som nebegripol, no on si tvrdil svoje, tak to tu dávam.... Dávam to tu hlavne preto že je to arogantný spratek....
6. Dôkaz
Demo čas : 20:45
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

[Vyriešené][Marcus/JB1/FK]

od Rumcajz » 17 srp 2016, 17:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Marcus/JB1/FK]

Příspěvekod Dyki » 18 srp 2016, 14:43

Ahoj demo z HLTV nemôžme brať ako dostačujúci dôkaz ak sa jedná o FK kedže HLTV nenahráva zvuk, hráča nebudem trestať.

V každom prípade ďakujeme za nahlásenie. ;)
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Re: [Vyriešené][Marcus/JB1/FK]

Příspěvekod VoLdEmOrD » 18 srp 2016, 15:17 VIP

neviem z akeho dôvodu. V chate som sa ho jasne spýtal z akého dôvodu mi dal Kill. Dal mi odpoveď za begrip. Z dema je jasné že som žiadny begrip nespravil. Tak neviem z akého dôvodu by si daného hráča nemohol potrestať.
Zapojte trochu logiky....
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Dyki » 18 srp 2016, 15:36

Ja ťa chápem, a verím ti že si FK dostal ... ale Dôkaz je Dôkaz,

Pozri ja ho teraz zabanujem a on si na mňa podá sťažnosť v ktorej bude tvrdiť že simon dal príkaz: všetci okrem hráča [tvoj nick] pôjdu medzi palmy... a bude tvrdiť že ťa zabil preto lebo simon povedal že tam pôjdu všetci okrem teba...

To je len jedna z mnohých situácii ktorú by si mohol on vymyslieť. Nejde o to že ti nedôverujem ako to bolo v skutočnosti, skôr ide o princíp, a o to že nahlasovanie v porušovaní pravidiel má taktiež svoje pravidlá ktoré treba dodržiavať...

Poprosím ťa aby si sa sem už nevyjadroval(nechceme tu z toho mať diskusné fórum) ak máš ešte nejaké nejasnosti kontaktuj ma cez PM, za pochopenie ďakujem. ;)
Obrázek
¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

Obrázek
Dyki
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod VoLdEmOrD » 18 srp 2016, 17:57 VIP

vyjadrím sa tu a to z toho dôvodu že niektoré vaše nezmyselné pravidlá su mimo logického chápania a mali by to vidieť aj ostatní.
Pokiaľ je v deme odomňa otázka že z akého dôvodu si mi dal kill a on tam jasne odpovie do chatu ktorý je v deme 3 x že mi dal kill za begrip ktorý som nespravil, je nelogické že to ako dôvod nemôžete uznať.

Treba sa možno troška zamyslieť nad zmyselnosťou vašich pravidiel...
Môžeš to nabudúce navrhnúť na vašej schôdzi s vedením a ostatnými adminmi že niektoré pravidlá sú bez logiky.

To je všetko!!!
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Maxipes » 19 srp 2016, 14:46

Jsme radi, ze mas zajem nahlasovat hrace, kteri porusuji pravidla. K takovemu nahlaseni je potreba dodat adekvatni dukaz, coz jsi neudelal, nebot HLTV se ve vetsine pripadu FK prokazat neda. Hrac ti sice odpovedel, proc te zabil, to ale jeste neznamena, ze jsi kill nemel dostat z jineho duvodu, coz se ze zaznamu HLTV nedozvime.

Nastavena pravidla smysl davaji, tvoje rypave poznamky nikoliv.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery