• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Zaměřovač + fusion pro Steam
Ahoj
Kamarád si včera udělal steam a koupil si cs 1.6 a hned mi píše že se mu při skoku nebo při chůzi mění velikost křížku
že na NS mu to nedělalo. Chci se zeptat jestli se to dá řešit. Třeba někde v nastavení nebo přikazem nebo přetáhnutím nějaké
složky fakt nevím,ale ráda bych mu pomohla.
Předem děkuji Kačka
Kamarád si včera udělal steam a koupil si cs 1.6 a hned mi píše že se mu při skoku nebo při chůzi mění velikost křížku
že na NS mu to nedělalo. Chci se zeptat jestli se to dá řešit. Třeba někde v nastavení nebo přikazem nebo přetáhnutím nějaké
složky fakt nevím,ale ráda bych mu pomohla.
Předem děkuji Kačka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
[vyřešeno] Zaměřovač + fusion pro Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zaměřovač
Tak tvému kamarádovi stačí napsat tohle do konzole:
- Kód: Vybrat vše
cl_dynamiccrosshair 0

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
useless píše:Tak tvému kamarádovi stačí napsat tohle do konzole:
- Kód: Vybrat vše
cl_dynamiccrosshair 0
super mě to funguje snad mu to bude stačit. Ale trochu jsme hledali a našli tohle cs-1-6-fusion-pre-steam-t122253.html
Tak jsme mysleli jestli by to nebylo lepší,ale nevíme jak to udělat. Já jsem v PC slabá a Petr je na tom ještě hůř

jsme chtěli zkusit ten Fusion co ty radíš?

-
UnderKACENKA - Zkušený
Tak pro to stačí stáhnout tohle. Jedná se o to podstatné, vytažené z nonsteam fusion verze, která je tady na webu volně ke stažení a následně dané do jednoho archivu. Stačí to stáhnout a dát do složky cstrike u své Steam verze.
Jestliže nevíš, kde tu složku najít postupuj takto:
gfx, models, sound a sprites
Potom smaž ze složky cstrike ještě všechny soubory s příponou .wad (jeden z nich vypadá takto - cs_dust.wad).
Po smazání pak stačí kliknout ZDE a vše bude jako při starém
Jestliže nevíš, kde tu složku najít postupuj takto:
- Otevři Steam > Jdi do Knihovny.
- Klikni pravým na Counter-Strike > vyber Vlastnosti > Nahoře klikni na Místní soubory > vyber Procházet místní soubory.
gfx, models, sound a sprites
Potom smaž ze složky cstrike ještě všechny soubory s příponou .wad (jeden z nich vypadá takto - cs_dust.wad).
Po smazání pak stačí kliknout ZDE a vše bude jako při starém

-
No vše tak nějak chápeme,ale máme 3. věci.
1. jak píšeš pokud se toho chceš zbavit. To nechápeme proč bych to chtěla, dáváš nám na výběr? Nebo nemusíme?
2.Nenašla jsem ani jednu složku s příponou VAD
3. A poslední věc nezmaže si mi bind amx-modmenu a vše co mam natavené př. ovládaní jak mam nastavené myslím config ?
1. jak píšeš pokud se toho chceš zbavit. To nechápeme proč bych to chtěla, dáváš nám na výběr? Nebo nemusíme?
2.Nenašla jsem ani jednu složku s příponou VAD
3. A poslední věc nezmaže si mi bind amx-modmenu a vše co mam natavené př. ovládaní jak mam nastavené myslím config ?
-
UnderKACENKA - Zkušený
1. Dávám to tam pro případ, že by s tím byly potíže, nebo kdyby to nebylo ono.
2. Nejsou to složky, ale soubory (obrázek). Jestli ten fusion mazat nechceš, nemusejí tě zajímat.
3. Ne, nesmaže
2. Nejsou to složky, ale soubory (obrázek). Jestli ten fusion mazat nechceš, nemusejí tě zajímat.
3. Ne, nesmaže

-
Ahoj
Tak já to mám hotové a jsem moc spokojená, ten zvuk je super,ale Petan je nespokojený prý mu to neukazuje steam
ostatních hráčů a stejně to nemá nic společného s verzí Fusion se kterou hrál. Tak se vrátil k NS
.
Nicméně já si to nechám a tobě chci moc poděkovat za čas který sis udělal a za rady které mi dáváš. Hodně mi pomáháš,
jsi fakt machr.Tvůj návod co a jak udělat je pro mě (neználka
) fakt super.
Ještě jednou velké Dík
Tak ahoj KAČENKA
Tak já to mám hotové a jsem moc spokojená, ten zvuk je super,ale Petan je nespokojený prý mu to neukazuje steam
ostatních hráčů a stejně to nemá nic společného s verzí Fusion se kterou hrál. Tak se vrátil k NS

Nicméně já si to nechám a tobě chci moc poděkovat za čas který sis udělal a za rady které mi dáváš. Hodně mi pomáháš,
jsi fakt machr.Tvůj návod co a jak udělat je pro mě (neználka

Ještě jednou velké Dík
Tak ahoj KAČENKA
-
UnderKACENKA - Zkušený
UnderKACENKA píše:Ahoj
ostatních hráčů a stejně to nemá nic společného s verzí Fusion se kterou hrál. Tak se vrátil k NS.
jsi fakt machr.Tvůj návod co a jak udělat je pro mě (neználka) fakt super.
Ještě jednou velké Dík
Tak ahoj KAČENKA
Ahoj, nemá náhodou ten tvůj Petr menší rozlišení? Ať se podívá, určitě se dá opravit i to..

ex. MC EventMaster
-
leftCZ - Zkušený
Ahoj
Hele on to vzdal že prý nato nemá nervy stáhnul ns Fusion A přišel o Vip. A toho dostalo já mu psala že to dáme dohromady,
ale bez odezvy bohužel
Ahoj Kačka
Ps. je to blb:D:D:D
Hele on to vzdal že prý nato nemá nervy stáhnul ns Fusion A přišel o Vip. A toho dostalo já mu psala že to dáme dohromady,
ale bez odezvy bohužel

Ahoj Kačka
Ps. je to blb:D:D:D
-
UnderKACENKA - Zkušený
• Stránka 1 z 1