• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] ForTheWatch/Koso/JB1
Zdravím. Včera kolem 22:30 se hrála mapa jb_snow a byl jsem ct. Každé kolo někdo z ct házel guny téčkám (nevědělo se kdo). Z ničeho nic přišel konečně na server admin Koso a už se to nedělo. Rozdal nějaký bany za free vd apod. V půlce mapy mě grabl koso a řekl, že mu někdo poslal demo jak házím guny téčkám. Následoval grab>přehoz k T. Přitom nejsem si toho vůbec vědom, že bych takovou kravinu někdy udělal. Jsem slušný hráč a snažím se hrát férově. Totu stížnost píši, protože mi měl poslat koso demo do Soukromých zpráv a neposlal(byli jsme tak domluvení)
Neber si to zle Koso, ale prostě chci to vidět a nechci si zkazit pověst kvůli takový kravině.. 

-
nerochudic - Zkušený
[Vyřešeno] ForTheWatch/Koso/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ForTheWatch/Koso/JB1
Zdravím
Admin kontaktovaný...
Jelikož si v "sťažnostiach na adminov", tak dôkaz o pochybení admina by si mal mať ty ! Pokiaľ nemáš žiadne adekvátne dôkazy o tom, že admin pochybil, tak si myslím, že je zbytočné písať sťažnosť.
Admin kontaktovaný...
Jelikož si v "sťažnostiach na adminov", tak dôkaz o pochybení admina by si mal mať ty ! Pokiaľ nemáš žiadne adekvátne dôkazy o tom, že admin pochybil, tak si myslím, že je zbytočné písať sťažnosť.

10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
For The Watch by si zaslúžil BAN na rok a bol by kľud lama bonzacká

-
VoLdEmOrD - Sponzor
d0unt píše:Zdravím
Admin kontaktovaný...
Jak mám mít důkaz o tom že sem za půlku mapy nehodil zbraň teroristům?

-
nerochudic - Zkušený
Počkáme na adminovo vyjádření.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj , na servery bol neskutočný bordel a písalo mi pár hráčov aj na steam a aj v hre hneď. Tvoje meno bolo spomenuté asi od 3 ľudí , jeden mi mal to demo poslať no stále ho nemám. Ďalší dostal ban ako si spomínal a pri tebe vzhľadom na to že som to ja osobne nevidel som to riešil len prehozom. Ak som pochybil to sa ti ospravedlňujem ale ako píšem len som ťa "preventívne" prehodil k T čiže myslím že nejak extra si neutrpel
Ale ak som ti nejak pošpinil povesť tak to ešte raz prepáč 

-
KosSo - Spamer
Admin bude poučen jak v takové situaci postupovat.
Seženu ti Kosso 10 lidí, kteří potvrdí že si měl WH. Máme tě tedy preventivně zrušit z admin týmu? Logika
Stížnost oprávněná.
Seženu ti Kosso 10 lidí, kteří potvrdí že si měl WH. Máme tě tedy preventivně zrušit z admin týmu? Logika

Stížnost oprávněná.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
KosSo píše:Ahoj , na servery bol neskutočný bordel a písalo mi pár hráčov aj na steam a aj v hre hneď. Tvoje meno bolo spomenuté asi od 3 ľudí , jeden mi mal to demo poslať no stále ho nemám. Ďalší dostal ban ako si spomínal a pri tebe vzhľadom na to že som to ja osobne nevidel som to riešil len prehozom. Ak som pochybil to sa ti ospravedlňujem ale ako píšem len som ťa "preventívne" prehodil k T čiže myslím že nejak extra si neutrpelAle ak som ti nejak pošpinil povesť tak to ešte raz prepáč
V pohodě. Sám sem si koukal to hltv. Jestli třeba nebyl nějakej bug, že to ze mě padalo samo nebo tak

-
nerochudic - Zkušený
• Stránka 1 z 1