• Stránka 1 z 1
Jste spokojeni se svým rankem ?
Ahoj , chtěl bych se zeptat , zda jste spokojeni s rankem , který máte v CS:GO . Já spokojený nejsem . Můj úplně první rank byl gold 2 , tam jsem se držel asi půl roku a pak přišel ten UPDATE co mněl " vybalancovat " ranky ... a ŠUP a jsem silver 4 ;( A pak se začne trochu dařit rank Up na silvermasterelite , jedna prohra a zas do S4 ... nejraději bych dostal unrank a začal od znova :/ Nevíte jak se nechat unranknout ? 

„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
Jste spokojeni se svým rankem ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jste spokojeni se svým rankem ?
Ak dlho nehráš (ja som nehral 3 mesiace) tak ti to "zmaže" rank a budeš unranked,pôjdeš 1 hru a keď vyhráš tak ťa to hodí do skill kategórie (ranku) podla toho ako si hral..Inak sa to asi nedá,len neaktivitou
rokkazSedated - s1xty_nine - SinatraVII

https://www.youtube.com/rokkazmvm
Former CSGO Admin,CSGO Support & GTA Admin

-
sedated - Zkušený
Já se svým rankem jsem spokojený, myslím si že rank co mám mi vyhovuje.
Jmenuji se Martin
Je mi 14 (brzy mi bude 15)
Rád hraji CS:GO
Mimo CS:GO rád chodím ven a hraji fotbal, florbal
Bydlím nedaleko Brna.
Twincz0125
Bydlím nedaleko Brna.
Twincz0125
-
Twincz0125 - Pokročilý
Jak tu píše kolega, nesmíš hrát kompety nějakej ten pátek, poté tě to hodí buď do nižšího ranku nebo do unrankedu 

Jmenuji se Martin
Bydlím nedaleko Brna.
Twincz0125
Bydlím nedaleko Brna.
Twincz0125
-
Twincz0125 - Pokročilý
Já spokojený jsem, ačkoliv vím, že mám na víc.
Po 10 odehraných kompetitivních zápasech jsem dostal rank MG2, což byl pro mě veliký úspěch, bohužel po update nového rank systému mě to hodilo do Gold Nova Master, kde se furt držím a nemůžu se z tudy dostat.
Po 10 odehraných kompetitivních zápasech jsem dostal rank MG2, což byl pro mě veliký úspěch, bohužel po update nového rank systému mě to hodilo do Gold Nova Master, kde se furt držím a nemůžu se z tudy dostat.

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
Mno tak já si nemůžu stěžovat. Po 10 kompetech jsem dostal rank silver IV, ale prací jsem teď na supreme, kdybych hodně chtěl, GE mi nedělá problém, ale nějak se mi teď nechce.
Pokud chceš vynulovat rank, nehraj 4 týdny a pak začni odznova.
Pokud chceš vynulovat rank, nehraj 4 týdny a pak začni odznova.
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
-
AweX - Zkušený
Ja so svojim rankom spokojní rozhodne niesom. Bol som doubleAK keď prišiel ten sprostí update a od vtedy som spadol až do gn1 a v tom momente som to prestal hrávať. Po nejakom čase som to znova začal hrať a posunul som sa do gn4. Pred dvoma dňami som mal na konte 3 výhry po sebe ale ani to neodradilo Gabena dať mi derank (takže som gn3). Nesralo by ma to až tak (pretože skoro všetci derankly) keby môj bývalí spolužiak nemal doubleAK. Ten chalan ani nevie základne veci CSka (spraypattent, flash, smoke...) Musím uznať že skill máme asi taký istý (už s ním hrávam nejaky ten piatok tak viem) ale mozok používa iba na spozorovanie nepriateľa
(a to má ku 2.8.2016 presne 898 hodín na csgo).
Hrával som s ním dosť často keď sme boli rovnaký rank ale teraz to nemá cenu (nedokáže poťahať a máme proti sebe spadnuté LEMká)

Hrával som s ním dosť často keď sme boli rovnaký rank ale teraz to nemá cenu (nedokáže poťahať a máme proti sebe spadnuté LEMká)

-
Kr4it - Pokročilý
Celkem jo, ale ted mi to moc nejde 

Sám sebe nezklameš, jen ten komu věříš tě zraní.
-
Bl00dy - Pokročilý
No docela jo, stačí chytnout dobrý team.
-
Javi - Spamerův sluha
Jezis píše:No docela jo, stačí chytnout dobrý team.
Bullsh*t. Možno dostane dobrý rank,ale potom sa bude trápiť a padne tam kam patrí.. + dobrý rank je max Double AK,LEM/Sheriffa dostaneš len keď budeš v tej hre hrať naozaj dobre (1. alebo 2. miesto myslím)
Inak btw,ja keď som začínal s CS tak si to už nepämetám ako to išlo ale viem že som hneď bol Silver 1..neviem prečo,ale išiel som od Silvera..ale rýchle som sa vyboostoval sám,na silveroch som mával aj 50 fragov,takže naozaj netuším čím to na začiatku zaraďuje (možno poradie)
rokkazSedated - s1xty_nine - SinatraVII

-
sedated - Zkušený
Swizzy píše:a pak přišel ten UPDATE co mněl " vybalancovat " ranky
Žádnej update ranků nikdy nebyl. Kde je tenhle update napsaný? Najděte mi ho: http://blog.counter-strike.net/index.php/category/updates/, já jsem ho nemohl najít. Taky jsem v té době spadl z MGE -> Gold 2, ale už jsem zase MGE, když jsi dobrej, tak ti nějakej update neuškodí a aspoň tě hodí do skill group, kde budeš hrát dobře. Mě by třeba nebavilo být hned Supreme ale mít každou hru 5 killů, protože skillem patřím víc dolů

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1