• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] problém s připojením
Zdravím
1.Mašina:notebook
2.Oper.systém:Windows 7 professional
3.Verze hry:Steam
4.Kdy se začal problém projevovat:od doby co mám steam
5.Pohled na situaci:Když se chci připojit na servery Dust2only 1,2,atd.vypne se mi uplně CS odinstaloval jsem program half-life,ale to pomohlo jenom na JB servery a jiné jenom ne na Dust2only...
Předem vám děkuji za odpověd s Pozdravem WalKoN^
1.Mašina:notebook
2.Oper.systém:Windows 7 professional
3.Verze hry:Steam
4.Kdy se začal problém projevovat:od doby co mám steam
5.Pohled na situaci:Když se chci připojit na servery Dust2only 1,2,atd.vypne se mi uplně CS odinstaloval jsem program half-life,ale to pomohlo jenom na JB servery a jiné jenom ne na Dust2only...
Předem vám děkuji za odpověd s Pozdravem WalKoN^
-
Walkon - Sponzor
[vyřešeno] problém s připojením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém s připojením
Ještě chci dodat,že jsem zkoušel i ověřit integritu mezipaměti hry to taky nepomohlo a přeinstalování steamu.To také nepomohlo
-
Walkon - Sponzor
Ahoj..
Proti botům mi to funguje ůpně v pohodě,ale když se mi vypne cs tak se mi na ploše ukaže toto:Musím to napsat,protože to nejde nějak okopírovat
Mod_LoadBrush:Models/player/vip_te_gamesiT.mdl has wrong version number(1952988170 should be 30).
Docela mě to mrzí,protože na Dust2only1 a na 4 mám Evip
Proti botům mi to funguje ůpně v pohodě,ale když se mi vypne cs tak se mi na ploše ukaže toto:Musím to napsat,protože to nejde nějak okopírovat
Mod_LoadBrush:Models/player/vip_te_gamesiT.mdl has wrong version number(1952988170 should be 30).
Docela mě to mrzí,protože na Dust2only1 a na 4 mám Evip
-
Walkon - Sponzor
Tak to vyřešíš snadno, škoda že jsi to nenapsal hned 
Jdi do složky Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike_downloads a z ní vymaž podsložku models. Pak jen zapni CS a zkus se tam připojit.
Pokud to stále nepůjde, tak ti odpoledne pošlu ten model ze své kopie CS, který je snad funkční

Jdi do složky Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike_downloads a z ní vymaž podsložku models. Pak jen zapni CS a zkus se tam připojit.
Pokud to stále nepůjde, tak ti odpoledne pošlu ten model ze své kopie CS, který je snad funkční

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Tak jsem to zkusil pořád to nefunguje 

-
Walkon - Sponzor
Tak tady máš snad všechny potřebné modely. Jsou tam hráči a zbraně jak z public, tak i z ctf serverů.
Stačí si to stáhnout a dát do cstrike_downloads, popřípadě ještě zvolit možnost Přesunout a Nahradit.
Stačí si to stáhnout a dát do cstrike_downloads, popřípadě ještě zvolit možnost Přesunout a Nahradit.

-
Tak už vím v čem byl problém,musel jsem vymazat složku spirites i models.
Díky za pomoc už to funguje
Můžete pokládat za vyřešené.
Díky za pomoc už to funguje

Můžete pokládat za vyřešené.
-
Walkon - Sponzor
WalKoN píše:Můžete pokládat za vyřešené.
To je zatím poprvé co někdo tohle řekl místo "můžete lock". To si zaslouží určitě jedno velké +

Slavnostně tedy, prohlašuji za vyřešeno.

-
• Stránka 1 z 1