• Stránka 1 z 1
ZM Chronic 1 / AB
Server: ZM Chronic 1
Nickname porušujícího: Ruzzaki
Čas porušovaní: něco kolem 20:30 jsem začal natáčet + -
Důkaz: 11x DEMO v 1 odkazu: http://leteckaposta.cz/858603596
SteamID + Screenshot SID: "Ruzzaki" 1322 VALVE_0:0:8479745 10 2:17:38 59 0
Screen: http://leteckaposta.cz/601441343
Váš pohled na situaci: Hráč AB zapíná a vypíná, nejvíce to však jde vidět za zombie. Když je CT dává si pozor, ale občas to tam taky jde vidět, jak mu to skáče ....
Prosím o prozkoumání všech DEM. Schválně jsem jich natočil více, jelikož jsem ho strašně špatně chytal.
Nickname porušujícího: Ruzzaki
Čas porušovaní: něco kolem 20:30 jsem začal natáčet + -
Důkaz: 11x DEMO v 1 odkazu: http://leteckaposta.cz/858603596
SteamID + Screenshot SID: "Ruzzaki" 1322 VALVE_0:0:8479745 10 2:17:38 59 0
Screen: http://leteckaposta.cz/601441343
Váš pohled na situaci: Hráč AB zapíná a vypíná, nejvíce to však jde vidět za zombie. Když je CT dává si pozor, ale občas to tam taky jde vidět, jak mu to skáče ....
Prosím o prozkoumání všech DEM. Schválně jsem jich natočil více, jelikož jsem ho strašně špatně chytal.
- zDeNo
- Kolemjdoucí
ZM Chronic 1 / AB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM Chronic 1 / AB
V riešení
Trpezlivosť prináša rúže.
Trpezlivosť prináša rúže.
-
DogymanGs - Spamerův sluha
Dobrý den,
Chtěl bych k této situaci něco napsat (Jsem ruzzaki)
AB opravdu nemám, nevím jak se obhájit tomu, že zDeno je jen na mě naštvaný a tudíž musí nalézt způsob jak mi hru z nepříjemnit. Jako pardon, ale ty dema? Pan zDeno soukromě tvrdí, že to šlo vidět hlavně za ZM...
Ze všech demo, když jsem byl zm tak to byl buď first nebo nákaza s pistolkama:D (tudíž všechno jsem dával na jednu ránu za oboje)
Budu repsektovat rozhodnutí, které uznáte za vhodné Dogyman, ale tyto dema neviděl jsem tam ani jeden náznak nějakého AB...
Vzkaz pro zDena... To, že se někdo ukazuje, že je lepší než ty hned neznamená, že porušuje pravidla
Měl by jsi se zamyslet nad svým podezřelým skorém v každé mapě
Děkuji a jak říkám budu respektovat Vaše rozhodnutí, ale nechtěl bych přijít o své několika leté EVIP a hraní na GS:)
Chtěl bych k této situaci něco napsat (Jsem ruzzaki)
AB opravdu nemám, nevím jak se obhájit tomu, že zDeno je jen na mě naštvaný a tudíž musí nalézt způsob jak mi hru z nepříjemnit. Jako pardon, ale ty dema? Pan zDeno soukromě tvrdí, že to šlo vidět hlavně za ZM...
Ze všech demo, když jsem byl zm tak to byl buď first nebo nákaza s pistolkama:D (tudíž všechno jsem dával na jednu ránu za oboje)
Budu repsektovat rozhodnutí, které uznáte za vhodné Dogyman, ale tyto dema neviděl jsem tam ani jeden náznak nějakého AB...
Vzkaz pro zDena... To, že se někdo ukazuje, že je lepší než ty hned neznamená, že porušuje pravidla

Děkuji a jak říkám budu respektovat Vaše rozhodnutí, ale nechtěl bych přijít o své několika leté EVIP a hraní na GS:)
- TheRiflex
- Kolemjdoucí
Na demu Aimbot hráč zabanovaný.
Ďakujeme za nahlasenie
http://www.gamesites.cz/amxban/zombie/b ... hp?bid=465

http://www.gamesites.cz/amxban/zombie/b ... hp?bid=465
-
DogymanGs - Spamerův sluha
Je to sranda
Dostal jsem ban dogyho... Koupil jsem si unban a do 10 min jsem dostal znova ban od KenTika
Máte to tady vážně spořádaný...
zDeNo... Ty se nauč trošku žít s tím, že někoho nedokážeš zabít... Oba víme, že jak tě někdo takhle naštve tak ho hned chceš nahlásit a známe i pár případů.. Ale víš co... Omlouvám se ti, že vím kde je hlava a že AK47 střílí trochu do prava...
Taky jsem nevěděl, že když někdo hraje takovou dobu CS 1.6 tak se nemůže ani naučit kam se střílí a že bude střílet tam kde mu ukazuje největší DMG... Takž díky za znepříjemnění hry zDeNo a pro adminy kontrolujte radši jeho sice to má promakaný, a wh zakecává, že toho človíčka viděl za mrtvého ale co s tim děcka tu vždycky vyhrávali. Díky a čauky

Máte to tady vážně spořádaný...
zDeNo... Ty se nauč trošku žít s tím, že někoho nedokážeš zabít... Oba víme, že jak tě někdo takhle naštve tak ho hned chceš nahlásit a známe i pár případů.. Ale víš co... Omlouvám se ti, že vím kde je hlava a že AK47 střílí trochu do prava...
Taky jsem nevěděl, že když někdo hraje takovou dobu CS 1.6 tak se nemůže ani naučit kam se střílí a že bude střílet tam kde mu ukazuje největší DMG... Takž díky za znepříjemnění hry zDeNo a pro adminy kontrolujte radši jeho sice to má promakaný, a wh zakecává, že toho človíčka viděl za mrtvého ale co s tim děcka tu vždycky vyhrávali. Díky a čauky
- TheRiflex
- Kolemjdoucí
Nice
Za CT to vypadalo neprůkazně
, podle toho co píšeš + za ZM na pár demech taky věřím v AB 

Za CT to vypadalo neprůkazně

-
alois - Amatér
Mě teda pomohly hlavně kola za CT, další věci budeme řešit přes Pmky kdyby něco..
Prosím už se tady nevyjadřujte.
(Pro přehlednost)
(Pro přehlednost)
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
Za zm jsem tam byl snad jen párkrát
a z toho byl 2x first a jednou ta nákaza
tak nevim
Ale věřím, že u dema 7 to mohlo vypadat jako AB jen teďka sedím u kompu tak často, že se mi klepou furt ruce
a vím kde je hlava pánové
Ale co už budu radši střílet do země

Ale věřím, že u dema 7 to mohlo vypadat jako AB jen teďka sedím u kompu tak často, že se mi klepou furt ruce

- TheRiflex
- Kolemjdoucí
Někdy tady neumí číst... tak znova.
Mě teda pomohly hlavně kola za CT, další věci budeme řešit přes Pmky kdyby něco..
(Pro přehlednost)
(Pro přehlednost)
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
• Stránka 1 z 1