I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Furien Admini / ALL FURIEN

Příspěvekod TrEgL1GeM » 22 srp 2016, 15:44

Predom chcem len napísať, že nemám žiadne dôkazy, neni to veľmi veľká sťažnosť a týka sa to len Furien AT.

Ahoj, Furien AT. Ako by som začal. V poslednej dobe ako som sa vrátil s5 na CS 1.6 na mód Furien som zistil jednu dosť podstatnú vec. Vtedy som hrával na F8, ale teraz som prešiel na F1 kde je skoro furt plný server. Ide mi proste o to, že Admini z Furienu majú horšiu aktivitu na serveroch. Na servery Furien 1 by malo byť najviac Adminom lebo tam vždy je dosť hráčom. Na Furienoch som videl QwaterGeMa a Admina Predátor, ktorý jediný chodia na Furien 1. Čo tak zobrať a napojiť to na dáke Furieny a banovať to tam a vyčistiť server. Potom bude aj menej nahlásení v PP a menej práce, lebo sa Admini budú starať o tie servery a preto nebudú musieť hráči nahlasovať furt do PP. Ide mi iba o to, aby vedelo Vedenie, alebo HLSA tohto módu, ale aj AT Furienu ako sa tam potom zle hraje a aby sa s tým začalo niečo robiť, lebo hráč ktorý aj nahlási daného hriešnika do PP musí čakať pokiaľ to niekto pozrie a dá mu BAN cez BL. Dovtedy ten hráč napr. cheater si vyskúša všetky cheaty od WH po dáke tie scripty na GS a SGS a podobne. Nemyslím tým, že tam teraz musí byť Admin 24 hodín v kuse, ale keď tam budú chodiť 3-5 Admini bude sa to dať zvládnuť. Áno viem, že sú teraz prázdniny a dosť veľa Adminov chodí na dovolenky, ale zachvílu príde škola a znova sa na to bude kašlať. Zároveň chápem hlavne Predátora ktorý niekedy prehliadne tú TXT, alebo kemp ale je tam furt a banuje a chce si aj trošku zahrať. Nechodím na všetky Furieny ale na F10, F11 nebol vôbec ešte Admin a taktiež aj na F6. Keby sa to zmení bol by som dosť rád. Ja keď som bol Admin na Furien móde som mal dva alebo tri servery furt čisté a nemusel som tam byť 24 hodín. Áno síce som dal viacej banov, ale pomohlo to a hráči to viac nerobili a dalo sa tam normálne hrať bez toho aby tam niekto kempil, nadával alebo ešte cheatoval. Možno mi položíte otázku, že prečo si nepožiadam o Admina. Áno pracujem na tom, len musím teraz čakať ako Akademik 1 mesiac a potom ešte ďalšie dva týždne. Bol by som rád keby sa to vyrieši a zlepší sa aktivita Furien AT. Čúús ! :) ;) ;) ;)
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

[Vyřešeno] Furien Admini / ALL FURIEN

od Rumcajz » 22 srp 2016, 15:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien Admini / ALL FURIEN

Příspěvekod spEExX » 22 srp 2016, 16:29

Nehnevaj sa a kedy si sa vrátil ?! :evil: Nikdy nevieš kedy je tam admin. Každý máme svoje povinnosti a myslím, že si tam tiež neni celý deň. Keď sa mi dá som tam aj 2 hodiny (cca), keď nie nakuknem a za 5 min idem preč.

Nehnevaj sa, ale začni sebou ;) .

Ďalej sa nevyjadrujem.
Obrázek
Obrázek
spEExX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TrEgL1GeM » 22 srp 2016, 17:48

SpeexX ty máš čo hovoriť nepotrebujem sa hádať, ale s tebou mám skúsenosť, skoro vždy keď si bol na F1 a bol som tam aj ja tak som ti písal na konci mapy dd2006, že hráč ti nadal "ty sk*rven* admin. Myslel som si, že keď sa mení mapa tak dostane trest na druhej mape, ale ty nič. Ja som ti hneď písal na Steam, že ti nadával a ty, že "ja mám off chat". Tak troška ma to zmiatlo načo tam potom chodíš keď nebanuješ nadávky ? Ale vlastne je to tvoj problém a tvoja chyba, lebo nadával tebe ;) .Vrátil som sa od Začiatku prázdnin myslím kedy som si kúpil komp a práve že viem kedy tam je Admin, lebo sú tam iba Predator a QwaterGeM a sem tam dáky iný Admin Nz Nk či ako sa volá ktorého tam ako keby hráči šikanovali a on nič. Proste mám aj dôkaz kde si jeden hráč zmenil nick ktorý toho Admina urážal a on nič. Kámo ja som mal problémy s PC išlo mi tak 10 fps v menu tak som to vzdal a dal sa odobrať z Furienu. Ako mám začať sebou ? Mám nahlasovať všetkých do PP ? Je tam cheater a ako som písal vyskúša si tak 10 scriptov a bude si hrať a pokedy by dostal ban cez BL. Ja som už Admin neni a začal by som s tým niečo robiť, keby sa Akadémia nezmenila, že musím čakať mesiac a potom ešte 2 týždne tak za dva dni by som mal akadémiu spravenú a šiel by som požiadať. Mám nahlásených 80 bodov ktoré sú povinné a potom mám v PC ešte možno 50. A teba som tam videl tak od toho augusta no ale teraz si tam vôbec nebol, ale tu nejde len o teba. Hádam si neni jediný Admin na Furiene. Keby Admini chodievajú pravidelne na Furien 1 napr. tak by nebolo toľko nahlásení z F1 pozri si PP ;) . Najviac hráčov je na F1. Na F11 hrá strašne málo hráčov tam sa to dá dáko spraviť, ale na Furien 1 nespraví nič obyčajný Akademik ako ja. Keby mám práva na Furiene tak je to čisté. Ako som písal na Furien 8 keď som bol Admin dosť hráčov hrávalo a stačilo zopár banov troška sa tomu venovať a ten server bol čistý ;)
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 17:50 VIP

My admini mame tiež svoje povinnosti a tiež nebudeme predsa sedieť cely deň na furienu..
Taktiež mame práva aj na ostatných serveroch a tiež zájdeme aj tam.. Tak si správ práva už ty a uvidis, ze neni to ľahké furt u toho sedieť.. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Ven0m » 22 srp 2016, 18:31

to že má každé své povinnosti jsou hloupé řeči, každý je máme, je to jen hloupá výmluva, o ty práva sis nežádal pro to, aby jsi potom psal po foru že máš své povinnosti ne jen tu sedět, atp.. povinnosti máme každý a i přes to si tam občas zahrajeme, blbý je když tam nevidíš admina za 3 hodiny co hraješ ( příklad) furien je jeden z mála modu kde hraje nejvíc hráčů a je tam největší počet adminů, tak nevím kde je chyba, kdyby tohle psali všichni tak tam nehraje vůbec nikdo..
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 19:07 VIP

Venom, ty ked si bol admin tak si sa určite vyhováral na to iste..
Tak čo tu kecas ;) :lol:
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 19:14 VIP

Tregligem :D :lol: ako ma šikanujú? :lol: :lol:
Normálne od teba očakávam, ze mi tu ten screen hodis :D
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 19:20 VIP

A este sa vrátime k tomu banovaniu.
Ty si myslíš, ze budem banovať deti za ich stupidne 2 urážky čo mi nápisu? :D spamätaj sa...
Ked mi už nápisu nadávku tak ich samozrejme upozornim, kicknem a až potom ich zabanujem..
A ked myslíš to decko, čo si dal moj nick s urážkou a nezabanoval som ho? No prečo asi? Mal som plne práva? :D :lol: :lol: :lol:
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Ven0m » 22 srp 2016, 19:34

NZNk1 píše:Venom, ty ked si bol admin tak si sa určite vyhováral na to iste..
Tak čo tu kecas ;) :lol:

já když byl admin, tak jsem mu raději napsal že se mi nechce a poslal ho do pr..., než abych mu nakecával blbosti ;)
Obrázek
Ven0m
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 19:47 VIP

Tak to ti gratulujem k takému prístupu k hráčom. ;)
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TrEgL1GeM » 22 srp 2016, 21:34

Ven0m má pravdu. Nežiadal si si preto aby si sa vyhováral, že máš veľa povinností. Nz Nk ty sa tomu možno smeješ, ale tým pádom si neplníš povinnosti Admin keďže sa urážky Admina by si nebanoval, ale ty si ho proste nechal tak -.- . Ale celkový ten prístup všetci ti tam nadávali a ty si ich ani nekickol. Nakoniec si sa odpojil ;) . Ja viem, že si GS chce udržať hráčov, ale admini nemôžu dovoliť hráčom, aby hráči urážali Adminov, alebo nadávali a musia potom počítať s trestom ;). Každopádne tu riešim neaktivitu a nie či ťa niekto uráža, alebo nie. Tvojou povinnosťou je udržiavať poriadok na servery aj keď si nemal full práva. Mne keď sa toto stalo hneď som volal admina s full právami, ale nie, ty si to radšej odpojil ;). Ty si myslíš, že ja neviem čo je Adminovanie ? Asi o mne nevieš pôsobil som možno 2 roky a začínal som Furienom :) a predstav si síce som si dával furt bany, ale bol tam poriadok a hrávalo tam viac hráčov, lebo tam bol poriadok ;) . Ja som u toho aj troška viac sedel no a to som mal na starosť Furien a ešte Jump a do toho som mal na starosť Akademikov z Jumpu a mal som na starosť PPčko ;) takže mi nemusíš vravieť, že si to mám skúsiť ;) .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 21:47 VIP

:lol: :lol: :lol: :lol:
Tak ja budem volať admina hej? :D A ja si čo potom nahlásim do akadémie? :D rozmýšľaj..
Tak ja si neplním povinnosti admina? :D No neviem kto potom dal za 3 dni 25 banov na knife :lol:
A sa tu stažuješ, že mal si jump a furien práva :D Ale keď si to teraz vezmes tak tak ja a ostatný admini máme práva na každom móde :D
A jak ty vies, ze som ich nekickol?
Pokial ja viem kickol som kazdeho za urazky... No sem tam som prehladol.. Ale to nieje koniec sveta, ze?
A ak mas nejaky dokaz, ze si odvadzam zle svoju pracu ako admin tak kludne to sem hod..
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TrEgL1GeM » 22 srp 2016, 22:01

Bože môj už vychádzaš z témy. Mňa nezaujíma koľko si si dal banov a nechcem sa s nikým hádam. Proste chcem aby si zlepšili Admini aktivitu na Furienoch pokiaľ nebudem Admin potom si na to dám pozor ;) .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod NZNk1 » 22 srp 2016, 22:51 VIP

Ja z témy nevychadzam.. Iba poukazujem na to, ze nesom neaktívny.
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod LuckONE » 22 srp 2016, 22:59 VIP

Ked som bol ja admin každý deň som bol na F1 aspoň 3-4hodiny denne! :)
Ale nie každý admin má furt čas byť na servery! :)
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy