• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost-Administrace Knife servery
Název:Knife/ExoRikaS
Zdravím,tímto topicem bych chtěl požádat o práva na knife servery.
Nick ve hře:ExoRikaS
Nick na foru:Exorikas
Profil na foru:KLIK
Věk:15
Steam nick:ExoRikaS
STEAM ID:STEAM_0:0:80324355
HLSTATS:ZDE
Nějaké bany či pohřešky: (GS,jiný portál):Pár banů na GS bylo,když jsem začínal..Furien(kemp)Jailbreak(MFK,FK,) a to je vše..Můj chat taky není úplně nejsvatější,ale jsem ochoten to změnit..Na jiném portále ban nemám..
Něco o sobě:Takže Čau moje jméno je Kuba..Rád sportuji..Mezi mé největší koníčky patří(Fotbal,Florbal,Atletika,Nohejbal)..Samozřejmě rád hraji Counter Strike 1.6. a CS:GO..A chodím ven s kamarády/kamarádkami..
Proč bych chtěl na GS Adminovat?:Knife servery mě baví hrát,ale setkávám se čím dál častěji s pohřešky typu(Vlak,Blok,Textura..atd)Neříkám,že na Knife serverech je málo adminů,ale chtěl bych vaše řady rozšířit a pomoci vám na chodu portálu..
Děkuji ode mě vše:-)
Doufám,že to se mnou zkusíte..
Zdravím,tímto topicem bych chtěl požádat o práva na knife servery.
Nick ve hře:ExoRikaS
Nick na foru:Exorikas
Profil na foru:KLIK
Věk:15
Steam nick:ExoRikaS
STEAM ID:STEAM_0:0:80324355
HLSTATS:ZDE
Nějaké bany či pohřešky: (GS,jiný portál):Pár banů na GS bylo,když jsem začínal..Furien(kemp)Jailbreak(MFK,FK,) a to je vše..Můj chat taky není úplně nejsvatější,ale jsem ochoten to změnit..Na jiném portále ban nemám..
Něco o sobě:Takže Čau moje jméno je Kuba..Rád sportuji..Mezi mé největší koníčky patří(Fotbal,Florbal,Atletika,Nohejbal)..Samozřejmě rád hraji Counter Strike 1.6. a CS:GO..A chodím ven s kamarády/kamarádkami..
Proč bych chtěl na GS Adminovat?:Knife servery mě baví hrát,ale setkávám se čím dál častěji s pohřešky typu(Vlak,Blok,Textura..atd)Neříkám,že na Knife serverech je málo adminů,ale chtěl bych vaše řady rozšířit a pomoci vám na chodu portálu..
Děkuji ode mě vše:-)
Doufám,že to se mnou zkusíte..

-
Exorikas - Zkušený
[Zamítnuto] Žádost-Administrace Knife servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost-Administrace Knife servery
Zdravím,
nesplňuješ věkovou podmínku pro přijetí a tvoje vyjadřování ve hře je katastrofální (nadávky).
Udělej akademii, zlepši chování a po dokončení akademie to zkus znovu, minimálně však za měsíc.
Zamítnuto!
nesplňuješ věkovou podmínku pro přijetí a tvoje vyjadřování ve hře je katastrofální (nadávky).
Udělej akademii, zlepši chování a po dokončení akademie to zkus znovu, minimálně však za měsíc.
Zamítnuto!
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1