Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] JailBreak / Shox !

Příspěvekod Shox » 22 srp 2016, 11:35 VIP

Zdravím, touto žádostí by jsem rád požádal o admin práva na JailBreak serverech.

Nick v hře: Shox !

Nick na fóre: Shox

Profil na fóre: Profil

Věk: 17 (29.9.1998)

Steam nick: Shox !

Steam ID: STEAM_0:0:1522213

Hlstats: HLstats

Nějaké bany, nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, dva měsíce dozadu cca jsem dostal ban na JB, na 10 min za spam pošty(byl jsem otravný a psal adminovi ať si mě přidá na steam), a potom ještě starší ban, a ten byl na serveru Dust2 Only, tam jsem dostal taktéž na 10 minut ban, protože jsem myslel že admin vidí všechno, ale jak už jsem pochopil, ani admin nemůže mít 30 očí.

Něco o sobě: Zdravím vás všechny, kteří si čtete moji žádost, moje jméno je Adam, pocházím z Jižní Moravy. Po prázdninách budu nastupovat do 3. ročníku střední školy - obor automechanik. Ve volném čase hodně hraju csko, věnuju se přítelkyni, jezdím na kole.

Proč by jsem chtěl na GS být admin?: Jakmile jsem objevil vaše JailBreak servery, tak jsem si řekl, tohle chci hrát, tohle je to pravé pro mě. Ze začátku jsem se seznamoval s pravidly a hrál jako normální hráč, poté se ve mě něco zlomilo, a požádal jsem o práva, byl jsem zamítnut, a bylo mi řečeno, že vhodným východiskem pro mě by byla akademie. Tak jsem se ještě ten den přihlásil do Akademie, kde jsem úspěšně nahlašoval hříšníky a získával body. V akademii jsem byl úspěšný a dokončil ji, a proto žádám o práva. Je jedno jestli na server jdete přes den, nebo v noci, pořád jsou tam lidi co porušují pravidla, nemají mikrofony atp., a právě proto chci být posilou pro admin tým, a být členem v admin týmu na takto velkém portále.

Akademie dokončena: Akademii jsem úspěšně dokončil 22.8.2016 a chci říct, že to byla opravdu super zkušenost, seznámil jsem se se super lidmi, s pravidly, naučil se pravidla, a různé situace.

Na závěr mé žádosti chci poděkovat všem Adminům - Akademikům a Adminům, kteří mi vždy vše vysvětlili, chodili se mnou na TS, a kdykoliv jsem něco potřeboval, tak mi poradili. Ještě jednou mnohokrát děkuji. Přeji příjemné čtení této žádosti.
Obrázek

VIP: Web, DeathMatch Dust2, GunGame #1, Fun #1, Knife #1
EVIP: TeamSpeak, JailBreak #1, Dust2 Only #1, Furien #1
Shox
Zkušený
Zkušený

[Zamitnuto] JailBreak / Shox !

od Rumcajz » 22 srp 2016, 11:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak / Shox !

Příspěvekod VoLdEmOrD » 22 srp 2016, 23:45 VIP

Nebudu se vyjadřovat kam nemám, nebo mi bude omezen přístup na web.
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Re: JailBreak / Shox !

Příspěvekod Maxipes » 23 srp 2016, 14:03

Ty na to zatim nemas.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů