• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Furien Admini / ALL FURIEN
Zdravím,
všichni si stěžujou na aktivitu adminů obzvlášť v létě, nikoho tady asi nenapadne, že je léto a prázdniny, všichni jsou pryč nebo v horkých dnech nechtějí sedět u počítačů.
Co dělat v případě, že admini na serveru nejsou, to víš - nahlásit hříšníky do PP nebo si zavolat admina na TS/steamu, vždycky se nějaký volný admin najde.
Mne se spíše zdá, že tuhle stížnost píšeš, abys poukázal na sebe a abychom ti eventuelně udělali výjimku. Opak je však pravdou, spíše si tu tímto děláš nepřátelé, což ti při tvé budoucí žádosti moc nepomůže.
Stížnost bezpředmětná
neoprávněná.
všichni si stěžujou na aktivitu adminů obzvlášť v létě, nikoho tady asi nenapadne, že je léto a prázdniny, všichni jsou pryč nebo v horkých dnech nechtějí sedět u počítačů.
Co dělat v případě, že admini na serveru nejsou, to víš - nahlásit hříšníky do PP nebo si zavolat admina na TS/steamu, vždycky se nějaký volný admin najde.
Mne se spíše zdá, že tuhle stížnost píšeš, abys poukázal na sebe a abychom ti eventuelně udělali výjimku. Opak je však pravdou, spíše si tu tímto děláš nepřátelé, což ti při tvé budoucí žádosti moc nepomůže.
Stížnost bezpředmětná

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: Furien Admini / ALL FURIEN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Vyřešeno] Furien Admini / ALL FURIEN
Taky se tu vyjádřím
to že admin neni zrovna ted na serveru neznamená že ty nemužeš adminum pomoc
ja třeba vidim někoho porušovat pravidla udělam demo a dám to do pp
a ja hraju furien 1 cca 2 hodny odpoledne a celkem dlouho večer a vždy tam vydím hrače s pravami
třeba si jich jen nevšimneš
ja třeba znam hodně adminu z furien jako napřiklad: nz nk , angel ,smokey, dominikkrizzz nevim jak to tam ma přesně a mnoho další ale prostě i admini jsou jen lídé a nemužou celej den sedět u pc a kontrolovat furien 1 tak jim někdy mužete pomoc a udělat demo a hodit to do pp 

EVIP Furien 1 and Zm mini 3
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!
Steam jurasew12
Jdi za tím co tě baví a za tím co chceš protože život je krátky a nikdy nevíš co se stane. Nikdy v žádném připadě to nevzdavej a bojuj o to co tě baví a co maš rad !!

-
Arroww - Pokročilý
Tahle část fóra i topic slouží k úplně něčemu jinému. Ne, na vaše domněnky a názory. Na to jsou jiné části fóra.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Tregli, začínám uvažovat o tvém zrušení. Ukaž mi, že tahle ''stížnost'' byl pouze omyl ze tvé hlavy.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tregli, pokud sem na steamu on a hraješ na jiným F, stačí mi napsat na steam. Je mi jedno či sem si koupil speed a kulomet nebo M4 a nedal ani kill. Já se prostě seberu a jdu na ten server. Skamir mi třeba píše neustále v jednom kuse. Sice nejsem 3x nadšený, že je na jiným serveru bordel, ale jít tam prostě musím.
Takže stručně. Pokud si na jiným F a nechce se ti nahlašovat do PP, otevři si steam, přátele najdi si mě a pokud budu mít status ONLINE nebo VE HŘE napiš mi zprávu že je bordel tam a tam a já tam zajdu a sjednám snima pořádek
S tímto se setkávám hodně často. Jsem CT a jsem na T spawnu a obstřeluju okolí, jestli tam není někde zakempený nějáký furien. Na to vidím v chatu, že predator, spawn kemp nic neděláš si admin na nic. Chápu, že jsem tam od toho, aby sem toto řešil, jenže nemám ESP k dispozici (když sem živý) WH nebo SH, aby sem se tam objevil a hned je vygraboval. A když sem mrtvý, tak nemám super klikání, aby sem během 5 vteřin proklikal 24 hráčů na serveru. I furien je občas zákeřný zmetek a nalepí se na TXT a já nemůžu sledovat jen CT. My nejsme roboti.
Nebo ti napíše někdo PM: kemp, TXT. To je všeobecný pojem. Než to stačím dohledat, je buď v pohybu mimo kemp nebo dole z TXT.
Když sem na serveru, snažím se dělat maximum, ale když sem ve hře, tak nemůžu být po celé mapě a to většina hráčů (nemyslím tebe), co žije hrou a ne realitou nechápe
Ode mne vše
Takže stručně. Pokud si na jiným F a nechce se ti nahlašovat do PP, otevři si steam, přátele najdi si mě a pokud budu mít status ONLINE nebo VE HŘE napiš mi zprávu že je bordel tam a tam a já tam zajdu a sjednám snima pořádek
Zároveň chápem hlavne Predátora ktorý niekedy prehliadne tú TXT, alebo kemp ale je tam furt a banuje a chce si aj trošku zahrať.
S tímto se setkávám hodně často. Jsem CT a jsem na T spawnu a obstřeluju okolí, jestli tam není někde zakempený nějáký furien. Na to vidím v chatu, že predator, spawn kemp nic neděláš si admin na nic. Chápu, že jsem tam od toho, aby sem toto řešil, jenže nemám ESP k dispozici (když sem živý) WH nebo SH, aby sem se tam objevil a hned je vygraboval. A když sem mrtvý, tak nemám super klikání, aby sem během 5 vteřin proklikal 24 hráčů na serveru. I furien je občas zákeřný zmetek a nalepí se na TXT a já nemůžu sledovat jen CT. My nejsme roboti.
Nebo ti napíše někdo PM: kemp, TXT. To je všeobecný pojem. Než to stačím dohledat, je buď v pohybu mimo kemp nebo dole z TXT.
Když sem na serveru, snažím se dělat maximum, ale když sem ve hře, tak nemůžu být po celé mapě a to většina hráčů (nemyslím tebe), co žije hrou a ne realitou nechápe

Ode mne vše
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
No dobre teda. Chcem spraviť len jednu dobrú vec a to troška nakopnúť tých Adminov v pred a nakoniec budem mať ja zle -.- . Izmael ja sa s tebou nepotrebujem hádať a nechcem sa hádať s nikým, ale asi nevieš aký je to pocit hrať proti hráčom ktorý skoro celý team ide na TXT a tam kempí, alebo keď tam má niekto GS script alebo Strafe hack. Lenže Izmael Admini musia rátať s tým, že prídu prázdniny a musia spĺňať určitú tú aktivitu. Načo si potom žiadať o práva no. Dosť často sa mi stalo, že prišiel dáky scriptér na Furien večer a nemohol som zohnať ani jedného Admina pozeral som web, TSko Steam a neviem čo všetko. Áno nahlásil som ho potom do PP potom. Ja si nepotrebujem robiť nepriateľov od toho som tu neni. A vôbec sa mi nepáči tvoje vyjadrenie o mne, v ktorom píšeš, že chcem poukázať na seba aby som dostal výnimku. Skade si to vzal ? Robím si akadémiu a pravidlá ovládam a myslím si že Akademika a potom možno Admina zvládnem v poriadku, keďže som bol už Admin tak nepotrebujem žiadnu výnimku keďže potom budem všetky podmienky pre prijatie spĺňať. Tak prečo by som to mal robiť -.- . Arroww snažím sa pomáhať, ale budem dávať do PP jednu nadávku ? Ja viem že existuje PP, ale pri dosť prípadoch treba len na servery Admina a zopár kickov a je to vyriešené.
. Viktor ja som to ani nemyslel ako takú sťažnosť že som dostal neoprávnený grab alebo niečo také. Proste som chcel od Adminov aby ma troška aj pochopili a troška ich to nakoplo vpred. Sendy mne nejde o to, že by som nerád nahlasoval do PP je to moja povinnosť Akademika, ale čo aj spravím keď je full server a nemôžem sa ani hodiť do speaktoru, alebo niečo také podobné. Písal som už, že niekedy to je len malé urážanie, nevhodný nick alebo len jedna nadávka kde by stačil Admin ktorý by to vyriešil. Viem aspoň do budúcna, pridám si ťa na Steame
. Nakoniec Tommy. Chceš ma zrušiť ? Ak chceš zruš ma. Je to na tebe ako sa zachováš. Ale sám dobre vieš prečo robím tú Akadémiu. Robím ju kvôli právam. Keď budem mať práva tak nemusím potom riešiť aktivitu Adminov
. Potom si dám ja pozor na hriešnikov na servery
. Mňa tiež volávali všetci keď som bol Admin na všetky Furieny. Prečo mám asi 150+ priateľov na steame
. Asi dvaja Admini a viacej hráčov mi písalo, že Furien 1, alebo Furien servery kde hrá furt veľa hráčov treba aspoň 2 Adminov. To mi napísali aj Admini. Lebo jeden Admin na 20 hráčov cca nespraví skoro nič aj keď bude v speaktore. Lebo buď bude kickovať za nadávky, alebo bude grabovať TXT, alebo kemp a neustriehne celý server. Možno, že som nasral celý Furien AT, ale robil som to pre dobrý chod serverov na GS a hlavne preto aby sa tam dalo hrať. Mrzí ma to akým štýlom som to začal riešiť možno len trebalo napísal Adminovi z Furienu nech vytvorí napr topic v Admin Fórum, kde by sa to prebralo, alebo to riešiť cez HLSA Furienu. Taktiež ma mrzia niektoré postoje Adminov, ktoré tu odzneli. Ak som niekomu ublížil, že som napísal aby bol aktívnejší tak sa ospravedlňujem. Ale chcem aby ste vedeli len jednu vec. Akademik na servery nespraví nič a nechcel som si spraviť v AT nepriateľov
. To je odo mňa vše. 

-
TrEgL1GeM - Mistr
• Stránka 2 z 2 • 1, 2