• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] kdo rad nerad porad dar / JB#1
Zdravím, chtěl bych si stěžovat na admina, jehož jméno ani pořádně nevím. Nejdřív se jmenoval "kdo rad nerad porad dar" a později se přejmenoval na "jysi". Nejdřív v mapě jb_rats nechal vězně vynášet atrakce, od toho však nemam demo, mam pouze demo, kde se k tomu přiznal další mapu 2:15 - 2:35, ale v HL TV by se to určitě našlo. Vymlouval se, že jsou 4 hodiny ráno, ale hráčů tam bylo celkem dost, takových 8 určitě. Další věc je taková, že na tomto demu, žádá po hráči u CT aby mluvil, ale bohužel ne jako admin, ale jako normální hráč, tím pádem není hráč povinnen mu odpovědět. On s ním však bouchne o zem a vyhodí ho od CT týmu.
Edit: Jelikož nevím jméno, mohu alespoň dodat SID jestli to pomůže.
Edit: Jelikož nevím jméno, mohu alespoň dodat SID jestli to pomůže.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
[Vyreseno] kdo rad nerad porad dar / JB#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kdo rad nerad porad dar / JB#1
Tak nakoľko som bol prítomný tak sa tu vyjadrím.
Na pame jb_rats som bol výlučne SIMONOM ja (v prípade ak som bol živý)
1. Ja ako Simon som dal príkaz : Zahráme si atrakciu - budete sa voľne pohybovať po mape, máte povolené chodiť na CT zóny s výnimkou zbrojky, a budete sa baviť. Máte povolené vynášať atrakcie. Ja ako Simon a ostatné CTčka vás následne ohodnotíme, kto sa vie najlepšie baviť a ten dostane výhodu. (Simon tvorý hru, ak je Simon retardovaný v tomto prípade narážam na svoju osobu, tvoja sťažnosť mala byť smerovaná na mňa nie na admina.) podotýkam že som presvedčený že to bol regulérny príkaz Simona.
2. Na ďalšej mape si prišiel a išiel si k CT. Následne sa ťa spýtal Jysi či máš mikrofón, ty si mu neodpovedal. Povedal si že jemu to hovoriť nemusíš, že to musíš hovoriť iba adminovi. Následne ti povedal že on je admin, čo ty si začal s tým že o tom pochybuješ..... Následne ti dal príkaz aby si si zobral Simona čo si odmietol že sa ti nechce. (Je zakázané sa vydávať za admina. Pokiaľ ťa admin vyzve či máš mikrofón alebo si máš zobrať Simona, nemáš pochybovať, maximálne si máš vytvoriť screen SID a potom si overiť či to bol admin a v prípade že nie, tak ho nahlásiť v sekcii PP (keďže si akademik). Následne ťa Jysi grabol že či máš mikrofón...
3. Bolo tuším 4 hodiny ráno a ty tam prídeš ako majster sveta a začneš ako akademik poučovať všetkých. Len ti poradím jednú vec. Neber hru vážne tak ako by si mal brať reálny život... A hraj for fun...
PS: Ako akademik by si mal vedieť že záznam z HLTV nie je dôkaz nakoľko je to bez zvuku.
Na pame jb_rats som bol výlučne SIMONOM ja (v prípade ak som bol živý)
1. Ja ako Simon som dal príkaz : Zahráme si atrakciu - budete sa voľne pohybovať po mape, máte povolené chodiť na CT zóny s výnimkou zbrojky, a budete sa baviť. Máte povolené vynášať atrakcie. Ja ako Simon a ostatné CTčka vás následne ohodnotíme, kto sa vie najlepšie baviť a ten dostane výhodu. (Simon tvorý hru, ak je Simon retardovaný v tomto prípade narážam na svoju osobu, tvoja sťažnosť mala byť smerovaná na mňa nie na admina.) podotýkam že som presvedčený že to bol regulérny príkaz Simona.
2. Na ďalšej mape si prišiel a išiel si k CT. Následne sa ťa spýtal Jysi či máš mikrofón, ty si mu neodpovedal. Povedal si že jemu to hovoriť nemusíš, že to musíš hovoriť iba adminovi. Následne ti povedal že on je admin, čo ty si začal s tým že o tom pochybuješ..... Následne ti dal príkaz aby si si zobral Simona čo si odmietol že sa ti nechce. (Je zakázané sa vydávať za admina. Pokiaľ ťa admin vyzve či máš mikrofón alebo si máš zobrať Simona, nemáš pochybovať, maximálne si máš vytvoriť screen SID a potom si overiť či to bol admin a v prípade že nie, tak ho nahlásiť v sekcii PP (keďže si akademik). Následne ťa Jysi grabol že či máš mikrofón...
3. Bolo tuším 4 hodiny ráno a ty tam prídeš ako majster sveta a začneš ako akademik poučovať všetkých. Len ti poradím jednú vec. Neber hru vážne tak ako by si mal brať reálny život... A hraj for fun...
PS: Ako akademik by si mal vedieť že záznam z HLTV nie je dôkaz nakoľko je to bez zvuku.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Ahoj.
Na serveru bylo pár ( cca 6 z toho 1. já a 2. byl AFK takže jakoby 4 ) lidí tak sem nic nehrotil protože nikdo jiný kdo by to chtěl extra řešit tam nebyl po té co jsi se připojil tak jsem ti řekl že jsou 4 ráno a že to nikdo neřešil po té co jsi se připojil ty se začalo hrát normálně, protože to tobě vadilo.
Někdy je lepší se trošku zabavit když nikomu nevadí že se nebudou dodržovat pravidla uplně do puntíku když na serveru skoro nikdo není.
Hra znamená hrát si, takže vlastně proč když je ta možnost si tu hru neužít?
Toď ode mě vše, jinak ano je pravda to co je zde napsáno a klidně si následky ponesu.
Na serveru bylo pár ( cca 6 z toho 1. já a 2. byl AFK takže jakoby 4 ) lidí tak sem nic nehrotil protože nikdo jiný kdo by to chtěl extra řešit tam nebyl po té co jsi se připojil tak jsem ti řekl že jsou 4 ráno a že to nikdo neřešil po té co jsi se připojil ty se začalo hrát normálně, protože to tobě vadilo.
Někdy je lepší se trošku zabavit když nikomu nevadí že se nebudou dodržovat pravidla uplně do puntíku když na serveru skoro nikdo není.
Hra znamená hrát si, takže vlastně proč když je ta možnost si tu hru neužít?
Toď ode mě vše, jinak ano je pravda to co je zde napsáno a klidně si následky ponesu.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Ahoj, takže k tomu co jsi mi tay napsal, ohledně toho HL TV, ano vím, že je to bez zvuku, ale na to, jak kouká Simon na vězně jak vynáší atrakce to stačí. Druhá věc je taková, že v jb_rats, tam byl ten AFK hráč v cele, kterého jsi zmínil. Simon mu ale na konci kola VD neukončil, a proto by se taky nemělo dělat, že ti řekně ať ho jdeš zabít a ty jdeš a uděláš, to by jsi jako admin mohl vědět: 
A pokud jde o ten mikrofon, nechám si to vážně vysvětlit od vyšších vrstev, protože se mi vážně nezdá, že mě může nutit podle tvé teorie jakýkoliv hráč k tomu abych mluvil.Admin má jít příkladem, měl jsi teda první kolo vzít Simona ty, když jsem ti psal, že nechci a ne se tam se mnou hádat jak malé děcko, když jsem se sotva připojil. Ale tvá odpověď není vůbec na místě, koukal jsi vůbec na to demo? Nemluvil jsem o sobě, chceš mi tvrdit, že můžeš nutit hráče, kteří neví, že jsi admin aby mluvili a když to neudělaj třískneš je o zem a vyhodíš od CT? Pouze tvůj arogantní a retardvoaný přístup, né moje neznalsot.

A pokud jde o ten mikrofon, nechám si to vážně vysvětlit od vyšších vrstev, protože se mi vážně nezdá, že mě může nutit podle tvé teorie jakýkoliv hráč k tomu abych mluvil.Admin má jít příkladem, měl jsi teda první kolo vzít Simona ty, když jsem ti psal, že nechci a ne se tam se mnou hádat jak malé děcko, když jsem se sotva připojil. Ale tvá odpověď není vůbec na místě, koukal jsi vůbec na to demo? Nemluvil jsem o sobě, chceš mi tvrdit, že můžeš nutit hráče, kteří neví, že jsi admin aby mluvili a když to neudělaj třískneš je o zem a vyhodíš od CT? Pouze tvůj arogantní a retardvoaný přístup, né moje neznalsot.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
Tak pardon, nevšiml jsem si, že ta první odpověď není od jistého admina, ale od hráče co se do toho nemá co montovat. :/ Takže jysi, ber vážně tuto odpověď: Řekl jsi mi větu "Nevadí, že se porušují pravidla, když to nikoho neomezuje." Podle této věty teda mohu dávat hráčum Free VD? Taky to nikoho neomezuje. Ale vážně.... bavím se hlavně o tvém jednání, vůči tomu hráči, co jsi ho vhyodil od CT tím hnusným způsobme, nechce se mi to psát po 3. ale budiž... Přijde mi vážně blbost aby admin žádal po hráči, aby mluvil jako hráč, ne jako admin a pak s nim třískl o zem a vyhodil ho od CT za to, že nemluvil. Máš od toho speciální věci, jako grab a psaní na obrazovku, od toho to máš. Nemyslím si, že je hráč povinnen ti dokazovat, že má mikrofon, když se ho nezeptáš jako admin.
-
tnXe - Drbna
Admin na serveru musi predchazet chaosu a anarchii a je uplne jedno, jeste jsou 4 rano nebo odpoledne, zda je plny server nebo prazdny. Nikdy totiz nemuze vedet, zda se podobna hra bez pravidel libi vsem pritomnym. Evidentne nelibila, kdyz si tu na nej nekdo stezuje.
Kdyz te admin vyzyva, aby sis vzal Simona, tak si ho vezmes. Kdyz se te zepta, zda mas mikrofon, tak odpovis. Jsou to zakladni veci, ktere na jailu funguji od pocatku. Kdyz se proti nim budes osivat, musis pocitat s nasledky.
Stiznost opravnena.
Kdyz te admin vyzyva, aby sis vzal Simona, tak si ho vezmes. Kdyz se te zepta, zda mas mikrofon, tak odpovis. Jsou to zakladni veci, ktere na jailu funguji od pocatku. Kdyz se proti nim budes osivat, musis pocitat s nasledky.
Stiznost opravnena.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Vyreseno] kdo rad nerad porad dar / JB#1
Jen bych chtěl dodat k tomu "Kdyz te admin vyzyva, aby sis vzal Simona, tak si ho vezmes. Kdyz se te zepta, zda mas mikrofon, tak odpovis. Jsou to zakladni veci, ktere na jailu funguji od pocatku. Kdyz se proti nim budes osivat, musis pocitat s nasledky.", jak má hráč vědět, že se ho ptá admin, když ho negrabne, nenapíše to na obrazovku nic takového? Každopádně děkuji za vyjádření a omlouvám se za "spam".
-
tnXe - Drbna
To, ze si mas vzit Simona nemusi nikdo psat na sklo, ba ani grabovat te kvuli tomu nemusi. Je to zakladni pravidlo JB, ktere budes muset nejak zkousnout.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Nebavim se o Simonovi.Mluvim o situaci kdy měl dotyčný admin Simona a žádal po hráči u CT aby mluvil, ale nežádal ho jako admin, tudíž hráč nebyl povinnen mluvit a on ho vyhodil od CT, ale to je fuk už to nechci řešit, adminovi jsem se omluvil, že jsem to možná trochu přehnal a nemusel to hnát až na forum, protože jsem byl dost nevyspalej a přetaženej. 

-
tnXe - Drbna
Pokud seš tak blbej, že neodpovíš na otázku, nediv se že dostaneš ban.
Admin se ti nemusí hlásit. Tvojí povinností je dodržovat pravidla.
Bany za demenci se nedávají, poděkuj Bohu..
Admin se ti nemusí hlásit. Tvojí povinností je dodržovat pravidla.
Bany za demenci se nedávají, poděkuj Bohu..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1