Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o práva na Public Oldschool

Příspěvekod kontrihel » 24 srp 2016, 11:25

Název: Public Oldschool / Aklain - Love Blonde Girls

Přeji vám krásné slunečné středeční odpoledne páni HLSA, rád bych tímto požádal o práva na Public Oldschool server.

Nick ve hře: Převážně Aklain - Love Blonde girls

Nick na fóru: Momentálně kontrihel, protože předchozí účty mám už zabanované.

Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/kontrihel-u50476.html

Věk: 27, ano víc jak vaši 2 průměrní admini dohromady :D

Steam nick: masterlordXXL

Steam ID: STEAM_0:1:10737995

Hlstats: Steam - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=34143
NS - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... er=1753123

Nějaké bany a prohřešky: Asi 6x za WH, 5x jsem byl cheathunterem poté odbanován, jen 1x mi pak nebyl žádnej admin schopnej napsat, v jakých časech údajné WH mám, protože to bylo v době, kdy sem se víc než obvykle navážel do adminů, tak byli rádi, že se mě zbaví a 1x za AB, kde jsem taktéž dostal UB. A asi 40 banů za nadávky, urážky a celkové bavení se s adminama, však mě znáte.

Něco o sobě: Tak Psát tu něco o sobě asi moc nemusím. Téměř vše víte a kdyby jste náhodou měli v něčem mezeru, skočte si na old, tam vám místní bouchači ze základních škol mile rádi popíšou jakej já mám vlastně život, co dělám, jaké bylo mé dětství a podobně, jak oni to umí. ;) Kdyby jen přece někdo měl svoji hlavu, tak se jmenuji Radim Janáč, odkaz na fb, kdyby se tu našel nějaký můj fanoušek: https://www.facebook.com/radimek.janac, narozen 20.4.1989, kdo holduje dějepisu, tak si povšimne, že je to přesně 100 let po Hitlerovi. Měřím 190cm vážím momentálně 103 kilogramů. Pracuji u AČR jako obsluha protiletadlového raketového kompletu a nemusím tu psát, že práce je spíš koníčkem. Často chodím do fitka, vlastně denně, ono si zacvičit a pak si dát sprchu v pracovní době je hodně fajn a dál se vám tu vzhledem k tomu, že nemáte dostatečnou prověrku z NBÚ - Národní bezpečnostní úřad, moc rozpovídat nemůžu. Hraju rugby za České Budějovice a když se mi nechce jít chlastat do baru, tak zapnu CS, ať zabiju čas.

Proč bych chtěl na GS adminovat?: Tak je to převážně kvůli uplakaným dětem na oldu, díky kterým vznikalo 99% mých afér na gamesites. Kosso už na old taky téměř nechodí a na steamu není k zastižení taktéž 24/7, takže se mu nemůžu ozývat s každým problémem. Fejk už má sice ban, sláva bohu, ale pořád se tam pár výtržníků najde, viz Caleb, který kromě cheatování a obcházení banů i pořád nadává, brečí a uráží. Co si budem povídat, Oldschool vždy patřil k problémovějším serverům a admin, který tam bude aktivně téměř denně chodit tam je potřeba jako sůl.

Teď pár vyjádření z mého pohledu:

Že nesplňuji podmínky jsem si vědom. Nebýt Dwandy zakomplexovaný na moji osobu a dávat mi ban na web pokaždé, co mu nappíšu jak je neschopnej něco dělat s DIP hráčema, nebo poslední dobou tak rozmnoženýma Change Steam Id hráčema a že ho zajímají jen peníze za VIP od dětí, tak tu podmínky splňuji bez jediného problému.
Kdo se kolem oldu pohybuje, tak ví, že sem zařídil bany desítkám lidí.
Dále víte, že patřím mezi nejlepší hráče co na gs běhají a klidně si to teď přeberte někdo jako arogantní, nebo namyšlené, ale na pravdě to nic nezmění a za těch 13 let hraní poznám cheatera pomalu hned, takže bych vám byl i nápomocnej v přezkoumávání dem, s kterýma máte kolikrát problémy.
O mém slovníku bych se tu mohl rozepsat na dalších 30 řádků. Za ty roky k tomu mám důvody a nebudu se za nic omlouvat. S pár adminama už sem se o tom bavil, proč to tak mám a s pár adminama i vycházím za dobře, takže když pominete vaše dementní pravidla, co musí admin splňovat, tak si sami v duchu musíte uznat, že pro vás budu 10x větším přínosem, než děti co tu běžně přijímáte.

Kdyby se někdo chtěl pobavit ať už o jakémkoliv bodu z mé žádosti, tak mě může kontaktovat na mém fb, ve zprávách na tomhle profilu, než opět dostanu ban a nebo rovnou pod žádost, kde to s ním velice mile rád proberu, ať mají i ostatní možnost vidět, o čem debata a s jakýma výsledkama bude :D

Děkuji za váš čas věnovaný téhle žádosti, ikdyž stejně pochybuju, že ji třeba takový Izmael vůbec četl. :lol:
Obrázek

Obrázek
kontrihel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o práva na Public Oldschool

od Rumcajz » 24 srp 2016, 11:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na Public Oldschool

Příspěvekod Izmael » 24 srp 2016, 11:52 VIP

Zdravím,

to si piš, že jsem si krásně početl.. :D Nesmírně jsi mne pobavil.. ;)

Podle toho, co čtu, tak jsi až moc dobrý na náš admin tým, co bys dělal mezi námi "děckama", zkus napsat dwandymu, ať ti dá rovnou šerifa/vedení.. ;)

S nesmírnou radostí zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Žádost o práva na Public Oldschool

Příspěvekod kontrihel » 24 srp 2016, 13:49

Zamitnuto? Bez jedineho duvodu a pockani na vyjadreni ostatnich?? Asi na tebe podam stiiznost... :D
Obrázek

Obrázek
kontrihel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů