• Stránka 1 z 1
[vyřešené] Nejde Nová hra
Caute mám taký problém že ked si chcem zahrat s botmi (skoro vždy pomaly net) Tak to tam to menu mám celé také rozmazané
Napr. Nastavím si tam 9 botov dám štart zapnemi to ale bez botov a ked zase zapnem "Nová hra" Tak je tam zase 0 botov a takto dokookola
Vopred Dík
Napr. Nastavím si tam 9 botov dám štart zapnemi to ale bez botov a ked zase zapnem "Nová hra" Tak je tam zase 0 botov a takto dokookola

Vopred Dík
[ Príležitosti neprichádzajú samé Vytváraš ich TY sám.
- Rista
- Pokročilý
[vyřešené] Nejde Nová hra
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde Nová hra
Dobrá, takže ti nejde nastavit počet botů?
A jenom proto, že máš rozmazané menu nebo jak? To zkus radši nějak lépe popsat, popřípadě vyfotit, protože z tohoto jsem zmaten a z toho, co bych ti k tomu poradil, by jsi byl zmaten ty
A jenom proto, že máš rozmazané menu nebo jak? To zkus radši nějak lépe popsat, popřípadě vyfotit, protože z tohoto jsem zmaten a z toho, co bych ti k tomu poradil, by jsi byl zmaten ty

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ano to menu je rozmazané a stále sa mi reštartuje na 0 aj ked tam mám 99999
[ Príležitosti neprichádzajú samé Vytváraš ich TY sám.
- Rista
- Pokročilý
No tak to budeš mít v nějakém souboru napsáno, ať je tam 0 botů, otázka zní v jakém.
V první řadě si ale zkus tu hru s boty zapnout a je úplně jedno jestli tam zpočátku budou nebo ne.
Potom si otevři konzoli (zmáčknutím ; - je mezi klávesami Tab a Esc) a vlož do ní:
Potom zmáčkni enter a pokud ti to přidalo 2 boty, tak můžeš jásat. Pokud ne, zkus zmáčknout klávesu = (ta je vpravo od klávesy pro é). Jestliže ti vyběhlo nějaké menu, tak můžeš jásat až teď
A na to rozmazané menu zkus tohle:
V první řadě si ale zkus tu hru s boty zapnout a je úplně jedno jestli tam zpočátku budou nebo ne.
Potom si otevři konzoli (zmáčknutím ; - je mezi klávesami Tab a Esc) a vlož do ní:
- Kód: Vybrat vše
bot_add_t; bot_add_ct; bot_quota 2
Potom zmáčkni enter a pokud ti to přidalo 2 boty, tak můžeš jásat. Pokud ne, zkus zmáčknout klávesu = (ta je vpravo od klávesy pro é). Jestliže ti vyběhlo nějaké menu, tak můžeš jásat až teď

A na to rozmazané menu zkus tohle:
- V csku si klikni na Options (Nastavení) a potom klikni na Video.
- Tam máš nahoře vlevo kolonku Renderer.
- V ní vyber možnost buď D3D nebo OpenGL a dej OK.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1