• Stránka 1 z 1
[Přijata] Katka / FUN
Nick v hre: Mrs.white
Nick na fóre: Katka271
Vek: 17
Steam ID: STEAM_0:1:182558157
Sekcia, kde by som chcela byť akademikom: FUN
Odkazy na moje HLSTATS: Steam, Non-Steam
Prečo by som sa chcela stať akademikom: Akademikom by som chcela stať preto, aby som neskôr mohla znovu požiadať o administrátorské práva, keďže som bola zamietnutá z dôvodov, ktoré uvediem nižšie. Na Fun serveri sa to hemží porušovaním pravidiel, takže o nahlasovania nie je núdza. Do PP sa snažím prispievať v poslednom čase čo najviac, fórum ovládam.
Moje prehrešky či bany na GS alebo inde: Bany nemám žiadne, nie som si ich vedomá. A prehrešky? Pustila som za mňa priateľa hrať (viem, bola to chyba), a ten sa trochu rozvášnil so slovníkom (to bol dôvod, prečo ma neprijali). Mrzí ma to, bola to ojedinelá záležitosť, ktorá sa nebude opakovať.
Bola som už akademikom na CS 1.6?: Nie, nebola. Ale rada by som sa ním stala.
Ďakujem za vybavenie žiadosti.
Nick na fóre: Katka271
Vek: 17
Steam ID: STEAM_0:1:182558157
Sekcia, kde by som chcela byť akademikom: FUN
Odkazy na moje HLSTATS: Steam, Non-Steam
Prečo by som sa chcela stať akademikom: Akademikom by som chcela stať preto, aby som neskôr mohla znovu požiadať o administrátorské práva, keďže som bola zamietnutá z dôvodov, ktoré uvediem nižšie. Na Fun serveri sa to hemží porušovaním pravidiel, takže o nahlasovania nie je núdza. Do PP sa snažím prispievať v poslednom čase čo najviac, fórum ovládam.
Moje prehrešky či bany na GS alebo inde: Bany nemám žiadne, nie som si ich vedomá. A prehrešky? Pustila som za mňa priateľa hrať (viem, bola to chyba), a ten sa trochu rozvášnil so slovníkom (to bol dôvod, prečo ma neprijali). Mrzí ma to, bola to ojedinelá záležitosť, ktorá sa nebude opakovať.
Bola som už akademikom na CS 1.6?: Nie, nebola. Ale rada by som sa ním stala.
Ďakujem za vybavenie žiadosti.
<< Le problème avec le monde c'est que les gens intelligents sont pleins de doutes,
alors que les imbéciles sont pleins de certitudes. >> Charles Bukowski
alors que les imbéciles sont pleins de certitudes. >> Charles Bukowski
-
Katka271 - Kazatelův učeň
[Přijata] Katka / FUN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Katka / FUN
Ať přítel ti dále neleze na tvůj účet, protože jinak bys byla odebraná z jeho chyby.
Ahoj, byla si PŘIJATA do akademie.
Ahoj, byla si PŘIJATA do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1