• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Žádost o práva na JailBreak
1) Věk 16 let (v případě nižšího věku doporučuji projít akademií) - Splnuji
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) - Splnuji
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin - Splnuji
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) - Splnuji
5) Mít 50 smysluplných příspěvků na fóru - Nesplnuji
6) Funkční a kvalitní mikrofón - Splnuji
7) Minimálně 1 VIP/ EVIP na tomto portále -Nesplnuji (Zatím)
8) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Splnuji
9) Perfektní znalost pravidel JailBreak serverů - Splnuji
10) Povinně nahlásit alespoň 10 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Vždy když byl nějaký problém na serveru tak jsem napsal vždy nějakému adminovy - hogo,tradyx,SU.
11) Nemít zamítnuté jiné žádosti před kratší dobou než měsíc (možná výjimka v případě supportu) - Splnuji
12) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci - Splnuji
Nick na serveru: MentalnyClovek
SID: STEAM_1:1:127944791
Server, na kterém hraji: JailBreak #5
Věk: 17 let (17.12.1998)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49403
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): Žádné
Něco o mně: Zdravím jmenuju se Silvestr. Bydlím v brně. K mým koníčkům patří fotbal,florbal,futsal - Chodím na Obchodní školu , obor prodavač právě ted jdu do 3.ročniku bez maturity ale tu přemýšlím že dodělám.
Proč právě já: Myslím si že jsem schopný člověk, mám i zkušenosti z 1.6 když jsem tady u vás hrával , také bych chtěl poradit nezkušeným simonům a pomáhat novým hráčům , protože jsem zažil že docela dost lidí ani neví základní pravidla.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO mám nahraných přes 920 hodin takže nějaký ten (aim , skill) u mě najdete , měl jsem ještě jeden účet kde jsem měl nahraných 500 hodin.Na go strávím denně minimálně 2 hodky.
Případné poznámky: Nechtěl jsem se moc rozepisovat v tom "něco o mě" protože nerad vystavuju svoje osobní informace někde , pokud bude potřeba něco vědět můžete se mě zeptat.
2) Pokud možno žádný ban (možné výjimky) - Splnuji
3) Nahraná aktivita na serveru minimálně 24 hodin - Splnuji
4) Na serveru zbytečně nespamovat chat a vyjadřovat se, jako rozumný a inteligentní člověk (vše vidíme) - Splnuji
5) Mít 50 smysluplných příspěvků na fóru - Nesplnuji
6) Funkční a kvalitní mikrofón - Splnuji
7) Minimálně 1 VIP/ EVIP na tomto portále -Nesplnuji (Zatím)
8) Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Splnuji
9) Perfektní znalost pravidel JailBreak serverů - Splnuji
10) Povinně nahlásit alespoň 10 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Vždy když byl nějaký problém na serveru tak jsem napsal vždy nějakému adminovy - hogo,tradyx,SU.
11) Nemít zamítnuté jiné žádosti před kratší dobou než měsíc (možná výjimka v případě supportu) - Splnuji
12) Ochota komunikace a spolupráce s ostatními členy týmu a vyššími jedinci - Splnuji
Nick na serveru: MentalnyClovek
SID: STEAM_1:1:127944791
Server, na kterém hraji: JailBreak #5
Věk: 17 let (17.12.1998)
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49403
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): Žádné
Něco o mně: Zdravím jmenuju se Silvestr. Bydlím v brně. K mým koníčkům patří fotbal,florbal,futsal - Chodím na Obchodní školu , obor prodavač právě ted jdu do 3.ročniku bez maturity ale tu přemýšlím že dodělám.
Proč právě já: Myslím si že jsem schopný člověk, mám i zkušenosti z 1.6 když jsem tady u vás hrával , také bych chtěl poradit nezkušeným simonům a pomáhat novým hráčům , protože jsem zažil že docela dost lidí ani neví základní pravidla.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO mám nahraných přes 920 hodin takže nějaký ten (aim , skill) u mě najdete , měl jsem ještě jeden účet kde jsem měl nahraných 500 hodin.Na go strávím denně minimálně 2 hodky.
Případné poznámky: Nechtěl jsem se moc rozepisovat v tom "něco o mě" protože nerad vystavuju svoje osobní informace někde , pokud bude potřeba něco vědět můžete se mě zeptat.
-
Penguin20 - Amatér
[Zamitnuto] Žádost o práva na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreak
Žádost slabá, nebýt tam seznamu těch podmínek, který tam NEMÁ BÝT a máš jich tam moc, takže sis nedal ani práci je přepsat dle aktuálních hodnot, byla by žádost extrémně krátká.
Nesplnění podmínek, dá se říct že i žádost mimo vzor.
Zamítám
Nesplnění podmínek, dá se říct že i žádost mimo vzor.
Zamítám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1