Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Admin - Igor alias G-e-r-a-k.

Příspěvekod Peldo » 26 srp 2016, 15:48

Robí každodenne dohody na servery BaseBuilider 2 s hráčom : TAJPAN ~ | DanQQoO.xD.
Nikto to nerieši. Za 2. vyhráža sa hráčom ktorý to nevedia dobre hrať spôsobom - rozkazovaním napr. vzorom : Ešte raz to sprav a dám ti ban!! <-- Pričom dotyčný hráč nespravil nič ;)...
Ďaľšia vec, každý deň ak je na BaseBuilider 2 s hráčom : TAJPAN ~ | DanQQoO.xD. | Píše "ADMIN" G-e-r-a-k | APPLY neplač,nehraj,plň lebo hneď bude ban. | Myslím si že : takým spôsobom by sa ADMINI nemali správať hráčom a ani nepísať takým spôsobom ;).
Môj názor je taký : Upozornite hráča a zároveň ADMINA G-e-r-á-k-a lebo fakt je to zlý pocit keď dostanete ban a ani neviete za čo pomaly. Pýtal som si demá | následne žiadne nešlo prehrať. Následne som mu napísal cez steam správu v podobe : Nevie byť admin pokiaľ, nedodržuje pravidlá ako už za hráča a ako taktiež za admina. Odpísal mi : "Ty si čistý jebnutý 15 ročný chlapec, som ADMIN a môžem ťa banovať za čo ja chcem keď sa mi nebude páčiť". Na toto som naozaj nemal slov.
Žiadam o usmiernenie ADMINA a znova preskúšať ho v pravidlách na serveroch |BaseBuilider 2|BaseBuilider1|. S pozdravom : Tweety*/ APPLY Zyzz :D | Maj sa G-e-r-a-k :-*
Peldo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Admin - Igor alias G-e-r-a-k.

od Rumcajz » 26 srp 2016, 15:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin - Igor alias G-e-r-a-k.

Příspěvekod TiberSeptim » 26 srp 2016, 19:14 VIP

zla sekcia a nemas dokaz :)
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Spisiak1 » 27 srp 2016, 09:31 VIP

Ak sa ti nepozdáva správanie admina, natoč demo s jeho porušovaním pravidiel/nevhodným správaním a podaj sťažnosť v správnej sekcii s dôkazom, sťažnosť a dôkaz budu posúdené admin prípadne potrestaný. Toto je bezpredmetné/bezvýznamné...
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GeracikxD » 05 zář 2016, 19:10

Teraz som sa zasmial ako este nikdy předtím. Čakám na dôkazy na moju osobu.

Ps: pokial ti napíšeme že nabudúce zato, zaco si dostal slay/kick dostaneš ban niesu vyhrazky ale pouze upozornění že příště ten ban dostaneš.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery