• Stránka 1 z 1
Jailbreak - nápady na hry
Čaute, keďže som kreatívny človek a zbožňujem Jailbreak, mal by som páru nápadov, no odprezentujem vám dve, ktoré mám snáď najviac ošetrené.
1. JailBuilder
Začnem problémom a to tým, že simon nemôže zakázať hráčom si niečo kupovať, je to na hráčoch, či chcú. Teda hra je dobrovoľná. Staviteľ pomocou klasických blokov postaví čo najdlhší tunel. Potom tam pošle dobrovoľné CT. Teda na štýl hry "rybičky". CT nesmie využívať zbraň s High DMG a nesmie zároveň strieľať do hlavy. Teda bude mať napríklad TMP. Hráči, ktorí na príkaz simona vojdú to "tunela", budú musieť zabiť CT na konci tunela. Simon im môže dopĺňať HP v určitom intervale, záleží na počte hráčov. Výhodu nesmie udeliť, nakoľko by to bolo nadržiavanie, pokiaľ Simon neurčí poradie. Terorista však nesmie byť ani zabitý, podobne, ako pri rybičkách.
2. JailbreakGO
Táto hra je prebratá z princípu Pokémon GO. Má dve verzie.
a.) Na začiatku kola, resp. počas kola, podľa počtu hráčov, Simon udelí výhodu jednému hráčovi. Tento hráč bude "Tréner". Zvyšní hráči (T) sa rozpŕchnu po mape/území, ktoré určí Simon, podľa jeho rozumného uváženia. Hráč s výhodou po určitom časovom limite sa teda vydá "chytať pokémonov". Každé CT sa vydá hľadať s ním, v rámci bezpečnostných opatrení proti vzbure bude min. 1 CT strážiť zbrojnicu. Hráčov, ktorých nájde, si bude môcť zboxovať.
b.) Podobný postup, ako pri a.), avšak Simon udelí výhodu dvom hráčom. Ostatok sa rozpŕchne. Simon a CT budú hľadať tieto T. Každý, kto si nájde svojho spoluhráča z T, ho získava do svojho tímu. Hra končí hrou Pokémi ( boxovanie proti sebe v tímoch)-
Dúfam, že sa vám nápady budú páčiť, ak niečo nie je dobré, pokojne to doladím.
Pekný deň praje Odysee!
1. JailBuilder
Začnem problémom a to tým, že simon nemôže zakázať hráčom si niečo kupovať, je to na hráčoch, či chcú. Teda hra je dobrovoľná. Staviteľ pomocou klasických blokov postaví čo najdlhší tunel. Potom tam pošle dobrovoľné CT. Teda na štýl hry "rybičky". CT nesmie využívať zbraň s High DMG a nesmie zároveň strieľať do hlavy. Teda bude mať napríklad TMP. Hráči, ktorí na príkaz simona vojdú to "tunela", budú musieť zabiť CT na konci tunela. Simon im môže dopĺňať HP v určitom intervale, záleží na počte hráčov. Výhodu nesmie udeliť, nakoľko by to bolo nadržiavanie, pokiaľ Simon neurčí poradie. Terorista však nesmie byť ani zabitý, podobne, ako pri rybičkách.
2. JailbreakGO
Táto hra je prebratá z princípu Pokémon GO. Má dve verzie.
a.) Na začiatku kola, resp. počas kola, podľa počtu hráčov, Simon udelí výhodu jednému hráčovi. Tento hráč bude "Tréner". Zvyšní hráči (T) sa rozpŕchnu po mape/území, ktoré určí Simon, podľa jeho rozumného uváženia. Hráč s výhodou po určitom časovom limite sa teda vydá "chytať pokémonov". Každé CT sa vydá hľadať s ním, v rámci bezpečnostných opatrení proti vzbure bude min. 1 CT strážiť zbrojnicu. Hráčov, ktorých nájde, si bude môcť zboxovať.
b.) Podobný postup, ako pri a.), avšak Simon udelí výhodu dvom hráčom. Ostatok sa rozpŕchne. Simon a CT budú hľadať tieto T. Každý, kto si nájde svojho spoluhráča z T, ho získava do svojho tímu. Hra končí hrou Pokémi ( boxovanie proti sebe v tímoch)-
Dúfam, že sa vám nápady budú páčiť, ak niečo nie je dobré, pokojne to doladím.
Pekný deň praje Odysee!
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Jailbreak - nápady na hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak - nápady na hry
Zaujímavý nápad
-
DogymanGs - Spamerův sluha
To 1. není ještě tak zlý, ale máš omezený počet bloků a s tím moc dlouhý tunel neuděláš, zvlášť když z něho nemůžeš udělat stěnu.
To 2. to by se ti nikdy nepovedlo udělat. Schovaní hráči by se pak boxovali mezi sebou, furt by se někdo pokoušel zdrhnout pro gunu, atd. atd. Prostě, smůla
To 2. to by se ti nikdy nepovedlo udělat. Schovaní hráči by se pak boxovali mezi sebou, furt by se někdo pokoušel zdrhnout pro gunu, atd. atd. Prostě, smůla

-
Smokeyy - Spamerův sluha
1. ono to nemusí byť nejaký dlhý tunel chápeš 
2. dá sa to, CT by ich napríklad strážili alebo tak nejak...

2. dá sa to, CT by ich napríklad strážili alebo tak nejak...

sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
2. Jelikož mají vězni radar tak si myslím že to hledání by měl hráč s výhodou poměrně snadné.
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, ať máš dnes a zítra volno.
-
Fapi - Zkušený
V tom je aj pointa, aj v Pokémon GO sú radary, cez ktoré vidno, kde sú pokémoni 

sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1