• Stránka 1 z 1
VIP + EVIP
Zdravím, lidi.
Potýkám se s menším problémem ohledně VIP a jeho (alespoň tehdy) "rozšíření" EVIP. Asi 5 a půl roku zpět jsem si pořizoval VIP a nějakou dobu poté i EVIP, kde jsem na e-mail dostal samozřejmě aktivační kód a také jakýsi odkaz na soubor VIP_Gamesites.rar (VIP aktivátor), na který mi bohužel již jak jsem zjistil, nefunguje odkaz (+ je bohužel použitelný jen na jeden nick, který bych POKUDMOŽNO změnil, je-li to už možné
). Tento problém zapřičiňuje, že si nemohu na svém počítači aktivovat své VIP. Nevím, jak se dá doložit, že jsem měl EVIP, ale v případě, že byste chtěli někdo z administrátorů doložit, že jsem měl alespoň VIP, není problém, jen řekněte jak. Myslel jsem, že je to EVIP navždy, ale za těch pár let (asi 3 - 4 roky) se VIP systém dosti měnil a proto nevím, jaké na to mám, či nemám právo dále, či si musím kupovat znovu, zda-li ho budu chtít zpět.
Mé VIP výhody se týkaly CS 1.6 serveru "War3FT + Save XP #2".
Potýkám se s menším problémem ohledně VIP a jeho (alespoň tehdy) "rozšíření" EVIP. Asi 5 a půl roku zpět jsem si pořizoval VIP a nějakou dobu poté i EVIP, kde jsem na e-mail dostal samozřejmě aktivační kód a také jakýsi odkaz na soubor VIP_Gamesites.rar (VIP aktivátor), na který mi bohužel již jak jsem zjistil, nefunguje odkaz (+ je bohužel použitelný jen na jeden nick, který bych POKUDMOŽNO změnil, je-li to už možné

Mé VIP výhody se týkaly CS 1.6 serveru "War3FT + Save XP #2".
- Meric
- Kolemjdoucí
VIP + EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP + EVIP
Ahoj,
máš pravdu, hodne se toho od te doby změnilo.
Jméno uz můžeš mit jakékoliv. Tvůj kod vypadá nejak takto setinfo pw_16 "XXXXXX" - tvůj kod je právě to tučné.
Jdi do hry, napis aktivator a vloz svuj VIP kod
Jméno uz můžeš mit jakékoliv. Tvůj kod vypadá nejak takto setinfo pw_16 "XXXXXX" - tvůj kod je právě to tučné.

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
ANGEEL píše:Ahoj,
No, tohle už jsem zkoušel, napsal jsem ten svůj číselný kód s úvozovkama i bez nich a furt to píše, že je neplatný kód a já nevím proč. Jestli nějak "pozbyl platnosti" nebo co, to netuším, ale můžu doložit, že jsem si VIP opravdu pořizoval, je-li to nutné.
- Meric
- Kolemjdoucí
poznam SVOJE ID VALVE_0:0:709886872 ale neviem stari email a chcel bi som prehodit Evip na novi PC
e.Angel: Tak napiš do hry /aktivator a vlož si tam svůj kod.
e.Angel: Tak napiš do hry /aktivator a vlož si tam svůj kod.
- matej961
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1