• Stránka 1 z 1
Vrácení peněz za přeplacenou výhodu
Zdravím.. Chtěl bych zažádat o vrácení peněz,jelikož jsem byl v domění,že tot bude fungovat jako na starém zrušeném serveru od Gamesites,Creative 1. Tam jsem si mohl koupit libovolnou výhodu. Od VIP až po nějaké lepší VIP. Tam jsem si koupil lepší a měl jsem to lepší,ale tady na survivalu jsem zjistil,že jsem si vlastně za peníze na perma EVIP koupil jen VIP. Posléze jsem četl podmínky,že pro upgrade na EVIP musím mít VIP. Ok,chápu,moje blbost a vaše rejžování peněz. Chtěl bych vrátit plnou cenu,čili 249 Kč a tím pádem zrušit již zmiňované "VIP" na serveru survival. Píšu to jen proto,protože jsem si uvědomil,že jsem za perma VIP připlatil navíc 50 Kč,což mi přijde jako totální kravina. Proto bych chtěl,aby se vyplnil můj požadavek na vrácení 249 Kč a zrušení VIP na survivalu. Screen,že jsem to opravdu kupoval : http://prnt.sc/cb2omj MrVojteewCZE..
- MrVojteewCZE
- Kolemjdoucí
Vrácení peněz za přeplacenou výhodu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vrácení peněz za přeplacenou výhodu
Jak si napsal tvoje blbost, je to napsáno srozumitelně. S aktivaci si automaticky souhlasil i s podmínkami. Podívej se kolik stojí servery a pak pis kraviny o rejzovani.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1