• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno]FPS problém :(
1. Vaša mašinka - Mám počítač GrafickáKarta: NVIDIE GeForce 8000GS, Procesor: AMD A6-5400APU with Radeon (tm)HD graphics 3.60 GHz, 32 bitový operační systém(windows 10), 2GB ram
2. O aký problém ide - V menu CSGO más 200-300 FPS, jenže když si dám např. hru s botama, tak mi jede 20-30 FPS někdy dropne na 15. Znám hráče kteří mají horší PC jak já a rozjedou víc FPS :/ Může to být, tím že mám GOUČKO jeden den ???
3. Config / pridané vylepšenia do hry / zmena nastavenia hry - Mám config
a Vše v nastavení jsem si dal na Low + nejmenší rozlišení(640x480)
4. Ako dlho problém pretrváva / Od kedy sa začal objavovať - hned po nainstalování Goučka
5. Screen / video.. - Myslím že netřeba video
6. Dodatočné info - použil jsem jak jsem již říkal: vše na low , asi 3 cfg které nepomohli, vyčistit počítač,a ukončit nějaké procesy, a při hraní dát na vysokou prioritu
Děkuji za každou odpověď
2. O aký problém ide - V menu CSGO más 200-300 FPS, jenže když si dám např. hru s botama, tak mi jede 20-30 FPS někdy dropne na 15. Znám hráče kteří mají horší PC jak já a rozjedou víc FPS :/ Může to být, tím že mám GOUČKO jeden den ???
3. Config / pridané vylepšenia do hry / zmena nastavenia hry - Mám config

4. Ako dlho problém pretrváva / Od kedy sa začal objavovať - hned po nainstalování Goučka
5. Screen / video.. - Myslím že netřeba video
6. Dodatočné info - použil jsem jak jsem již říkal: vše na low , asi 3 cfg které nepomohli, vyčistit počítač,a ukončit nějaké procesy, a při hraní dát na vysokou prioritu
Děkuji za každou odpověď
- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

-
flendis - Drbna
[Vyřešeno]FPS problém :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS problém :(
S takovou sestavou nemůžeš čekat o moc víc fps, každopádně až budu doma, tak ti sem hodím pár rad jak to zvednout o pár fps 

-
ElysiumGS - Mistr
Mrkni na tohle
fps-boost-t134416.html
e. Elys - ten týpek potřebuje rapidně zvednout FPS ne o 5-10 fps... btw. po vyzkoušení toho autoexecu se mi nešlo napojit do hry... osobně nedoporučuji ....

e. Elys - ten týpek potřebuje rapidně zvednout FPS ne o 5-10 fps... btw. po vyzkoušení toho autoexecu se mi nešlo napojit do hry... osobně nedoporučuji ....
-
Javi - Spamerův sluha
1. Otevři si steam knihovnu, pravým klikni na CSGO v knihovně, dáš vlastnosti a vybereš Spouštěcí příkazy, tam napíšeš tohle - "-novid -nojoy -high -threads 2 +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -tickrate 128"
2. Aktualizuj si ovladače g. karty(někde v sekci máš návod), klikni si pravým na ploše a vyber "Ovládací panel Nvidia", vybereš "Spravovat 3D nastavení" dále dáš záložku Nastavení programu a vybereš program CS:GO dole vypneš Vertikální synchronizaci a Filtrování textur nastavíš na Vysoký výkon. Dále si otevři vyhledávání ve windowsu a napiš tam "Xbox" přihlaš se do té appky a otevři si nastavení a jako druhou záložku tam máš "Záznam ze hry" a vypneš možnost "Pořídit snímky obrazovky pomocí záznamu ze hry". Jako poslední bych ti akorát z vlastní zkušenosti mohl doporučit program "Razer Cortex", boostnulo mi to +/- o 20-30 fps celou hru.
Pokud problém přetrvává, tak mě zkus vyhledat na TSku(ts.gamesites.cz) a zkusíme to ještě nějak ošéfit, ale předem říkám, že od toho už moc čekat nemůžeš ...
2. Aktualizuj si ovladače g. karty(někde v sekci máš návod), klikni si pravým na ploše a vyber "Ovládací panel Nvidia", vybereš "Spravovat 3D nastavení" dále dáš záložku Nastavení programu a vybereš program CS:GO dole vypneš Vertikální synchronizaci a Filtrování textur nastavíš na Vysoký výkon. Dále si otevři vyhledávání ve windowsu a napiš tam "Xbox" přihlaš se do té appky a otevři si nastavení a jako druhou záložku tam máš "Záznam ze hry" a vypneš možnost "Pořídit snímky obrazovky pomocí záznamu ze hry". Jako poslední bych ti akorát z vlastní zkušenosti mohl doporučit program "Razer Cortex", boostnulo mi to +/- o 20-30 fps celou hru.
Pokud problém přetrvává, tak mě zkus vyhledat na TSku(ts.gamesites.cz) a zkusíme to ještě nějak ošéfit, ale předem říkám, že od toho už moc čekat nemůžeš ...

-
ElysiumGS - Mistr
Ťažko je vychádzať z nepresných informácií:
Napr. NVIDIE GeForce 8000GS neexistuje ale naproti tomu -> NVIDIE GeForce 8800GS je už iná káva ...
flendis píše:1. Vaša mašinka - Mám počítač GrafickáKarta: NVIDIE GeForce 8000GS, Procesor: AMD A6-5400APU with Radeon (tm)HD graphics 3.60 GHz, 32 bitový operační systém(windows 10), 2GB ram
Napr. NVIDIE GeForce 8000GS neexistuje ale naproti tomu -> NVIDIE GeForce 8800GS je už iná káva ...
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Promiň překlik --> a nemám 8800 ale --> NVIDIE GeForce 8400GS

-
flendis - Drbna
ElysiumGS - Nepomohlo mi možno tak 5 FPS nahoru a v tom xboxu nic nemám :/

-
flendis - Drbna
Ten procesor čo máš má v sebe integrované GPU, ktoré je určite výkonnejšie ako tá 8400GS.
Mno ešte sa mi ale nezdá tých 2GB RAM.
(Samozrejme pokiaľ by si používal tú integrovanú grafiku tak ona si ukrojí práve z tej RAM čo je pri dvoch GB nereálne prevádzkovať)
Mno ešte sa mi ale nezdá tých 2GB RAM.
(Samozrejme pokiaľ by si používal tú integrovanú grafiku tak ona si ukrojí práve z tej RAM čo je pri dvoch GB nereálne prevádzkovať)
-
zima - Mistr Yoda
Takže dá se mi pomoct či ne ? :/

-
flendis - Drbna
flendis píše:Takže dá se mi pomoct či ne ? :/
Tak koľko máš teda tej RAM ? Len tie 2 GB ?
-
zima - Mistr Yoda
Ano, psal jsem nahoře ↑ že mám 2 GB ram

-
flendis - Drbna
flendis píše:Ano, psal jsem nahoře ↑ že mám 2 GB ram
To hej, ale sam vidíš, že si tam mal ja nejakú tu chybku ... ( napr. že máš 32 bit os a preto vidíš len 2GB RAM v systéme ... )
Tak či onak mi momentálne ako najrozumnejšia možnosť vychádza -> kúpiť RAM do 4 GB ale v závislosti od tvojej dosky a aktuálnej RAM (2 GB môžu stáť tak 10 EUR (za 20 už idú 4 GB moduly)) s tým, že následne by si mohol 8400GS vyhodiť (neviem ako si sa k nej dostal a načo ju máš).
Takouto kombináciou by si sa podľa mňa dostal na nejakých 70 fps max. pri všetkom ma min. v HD rozlíšení (nie full HD !).
-
zima - Mistr Yoda
Dobře ještě se skusím poradit z bráchou, těmto věcem celkem dost rozumízima píše:flendis píše:Ano, psal jsem nahoře ↑ že mám 2 GB ram
To hej, ale sam vidíš, že si tam mal ja nejakú tu chybku ... ( napr. že máš 32 bit os a preto vidíš len 2GB RAM v systéme ... )
Tak či onak mi momentálne ako najrozumnejšia možnosť vychádza -> kúpiť RAM do 4 GB ale v závislosti od tvojej dosky a aktuálnej RAM (2 GB môžu stáť tak 10 EUR (za 20 už idú 4 GB moduly)) s tým, že následne by si mohol 8400GS vyhodiť (neviem ako si sa k nej dostal a načo ju máš).
Takouto kombináciou by si sa podľa mňa dostal na nejakých 70 fps max. pri všetkom ma min. v HD rozlíšení (nie full HD !).

Jinak díky
e.zima: Windows 10 32 bit mi mali vidieť 4GB RAM

-
flendis - Drbna
zima aby bylo vše jasné a nemuseli by jsme tu psát 1000 zpráv tu dodávám screen informací o mém PC https://ctrlv.cz/tptp
e. Elys - nechci ti do toho nějak kecat, ale boost fps po softvérové stránce moc účinný stejně nebude, protože se snažíš rozjet v celku náročnou hru na PC s kancelářskými komponenty ...
e. Elys - nechci ti do toho nějak kecat, ale boost fps po softvérové stránce moc účinný stejně nebude, protože se snažíš rozjet v celku náročnou hru na PC s kancelářskými komponenty ...

-
flendis - Drbna
Celkem malá RAM. Pouze 2GB...
-
MaTyy559 - CS:GO Admin-akademik
• Stránka 1 z 2 • 1, 2