• Stránka 1 z 1
.[Smolko_
• Nick ve hře: .[Smolko_
• Nick na fóru: Smolk0
• Hodiny: 18hod starý acc kolem 1000
• Zkušenosti na RoSA: 9.7/10
• Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/smolk0-u31269.html
• Věk: 16...9.9 mi bude 17
• Proč chci akademika: Protože bych chtěl byt na RoSE admin.
• Moje prohřešky na GS nebo jinde: - starší hráči RoSY (Skiller,Kubík atd.) ví že na RoSE jsem jich par měl ale to už je dávno.
• Byl jsem už GTA akademik zde na GS?: Ano byl jsem pokročilý Akademik na RoSE a skončil jsem u žádosti na Admina.
• Něco málo o sobě: Jsem Král. Moje žena a královna je Kori, máme pěkného ušatého synka Filka a dcerku Razyho. Žijeme si v poklidu na ts.gamesites.cz v Ušném Království. Ja osobně rád hraju fotbal, jezídm na kole a někdy taky na Babetce
(pokud zrovna jede). Preferuji kofolu že Coca Colou. Mám rad Pizzu,řízky atd... No jsem prostě v pohodě Král a týpek
)
• Nick na fóru: Smolk0
• Hodiny: 18hod starý acc kolem 1000
• Zkušenosti na RoSA: 9.7/10
• Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/smolk0-u31269.html
• Věk: 16...9.9 mi bude 17
• Proč chci akademika: Protože bych chtěl byt na RoSE admin.
• Moje prohřešky na GS nebo jinde: - starší hráči RoSY (Skiller,Kubík atd.) ví že na RoSE jsem jich par měl ale to už je dávno.
• Byl jsem už GTA akademik zde na GS?: Ano byl jsem pokročilý Akademik na RoSE a skončil jsem u žádosti na Admina.
• Něco málo o sobě: Jsem Král. Moje žena a královna je Kori, máme pěkného ušatého synka Filka a dcerku Razyho. Žijeme si v poklidu na ts.gamesites.cz v Ušném Království. Ja osobně rád hraju fotbal, jezídm na kole a někdy taky na Babetce

-
Smolk0 - Pokročilý
Re: .[Smolko_
Až uvidíš mě nebo Duška na TSku tak si napiš o test.
[EX]
GTA Admin
GTA Vedení Akademie
MC Admin
GTA Admin
GTA Vedení Akademie
MC Admin
-
J1rk1s - Amatér
• Stránka 1 z 1