• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Milý Erbi
takže erbi víš moc dobře že si mi dal neoprávnenž ban když si byl v Ct zoně ja te videl jak tam pak sem mel i info že si tam byl ale to je vedlejší no a když si tam byl tak sem rikal zabi te erbiho no a pak jsi přišel zpátky ja sem te zabil a ty si mi po naký chvili napalil ban na hodinu neřešil bych to na hodinu ale vim že ty si byl v CT zoně proste a i tak mi napalíš ban ?
Důkazi dodám bud ješte dnes nebo zítra na to čas snad mam ne ?

Důkazi dodám bud ješte dnes nebo zítra na to čas snad mam ne ?

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyriešené] Milý Erbi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Milý Erbi
ešte sem chtel dodat že sem videl erbiho jít přímo sem http://imgur.com/uiFGPoF
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Zdravím,
ty si říkal, že jsem na výtahu. Tam jsem nebyl a byl jsem vedle něho a navíc si byl u bazénu, takže nechápu jak si to mohl vidět + ti to řekl někdo na tsku/napsal na steamu - to si řekl rovnou na serveru. V tu dobu jsem si neuvědomil, že jsem byl kousek v ct zóně.
Takže byl kill oprávněný ale ban by jsi dostal stejně akorát s jiným důvodem, jelikož si mi dával FH, spamoval si voice po upozornění, občas tam byla nějaká ta nadávka.
PS: Začni nejdříve u sebe a pak se začni starat o ostatní. Všichni víme, že na servery chodíš dělat úmyslně bordel a provokovat adminy.
Děkuji za tvojí stížnost.
ty si říkal, že jsem na výtahu. Tam jsem nebyl a byl jsem vedle něho a navíc si byl u bazénu, takže nechápu jak si to mohl vidět + ti to řekl někdo na tsku/napsal na steamu - to si řekl rovnou na serveru. V tu dobu jsem si neuvědomil, že jsem byl kousek v ct zóně.
Takže byl kill oprávněný ale ban by jsi dostal stejně akorát s jiným důvodem, jelikož si mi dával FH, spamoval si voice po upozornění, občas tam byla nějaká ta nadávka.
PS: Začni nejdříve u sebe a pak se začni starat o ostatní. Všichni víme, že na servery chodíš dělat úmyslně bordel a provokovat adminy.
Děkuji za tvojí stížnost.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
počkej delaš si tedka ze mě srandu žejo ? hele tady si se přiznal že byl kill oprávněný do důvodu banu si dal FK , FH sem ti dal jednou poté sem rekl simonovi at ti doplní ho tak ti pak doplnil , voice sem zas tak nespamoval aby to bylo na ban ano občas sem promluvil , HLSA zítra zde dodám demo celého kola at usoudí samy
)

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Mal si info? Pokiaľ to nevidis z hry tak nemas co zabijat. Som zvedavy na to demo kde si ho videl na ct zone z tvojho pohladu.
Vidim ze po dlhsom bane si sa nezmenil. Bez dodania dokazu sa to lockne ako bezpredmetné.
Vidim ze po dlhsom bane si sa nezmenil. Bez dodania dokazu sa to lockne ako bezpredmetné.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Dosť dlhá doba na dodanie dokazov, no nie je tu žiadny.
Sťažnosť bezpredmetná.
Sťažnosť bezpredmetná.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1