[Přijat]Žádost o Akademika

Příspěvekod kuboslav01 » 01 zář 2016, 13:16

Nick ve hře: Mutík :3

Nick na fóru: kuboslav01

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198069694514/

Věk: 14

Steam ID: STEAM_0:0:54714393

Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=25289

Proč chci akademika: Akademika chci proto že mě baví hrát na JB serverech. To co mě ale nebaví jsou lidé co se neumějí chovat a kazí hru nejen mě ale i ostatním. Proto jsem začal tyto hráče nahlašovat. Chvilku to ale trvá než se záležitost vyřeší ale mezi tím tyto „ťunťové“ zkazí hru dosti hráčům a nikdo nemůže zakročit porotože jsou například někteří adminé zaneprázdnění. Proto i já bych si přál řešit tyto věci a vypomáhat k tomu aby jsi hráči hru užily.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Bany jsem dostal jen dva. Jeden byl z dob, kdy jsem na GS začínal a druhý z mé hlouposti. Z obou jsem se poučil a už nikdy se to nebude opakovat.

Něco o sobě + jak jsem se dostal na GS: Jmenuji se Jakub, je mi 14 let a pocházím z Ústeckého kraje. A to co mě opravdu baví je hraní počítačových her. Před pár měsíci jsem začal aktivněji hrát CS:GO a narazil na servery GS. Konkrétně tedy na JB který se mi hrozně zalíbil a bavil mě. Poté co jsem pochopil pravidla to byly jen hodiny zábavy. Ale zábavu mi vždy zkazily hráči co se neuměli chovat nebo hru kazily. Rozhodl jsem se že tyto záškodníky budu nahlašovat a že se snad jednou dopracuji k tomu stát se adminem a udržovat pořádek.

Moc děkuji za pozornost a přeji veselý zbytek dne ;)
kuboslav01
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat]Žádost o Akademika

od Rumcajz » 01 zář 2016, 13:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademika

Příspěvekod TomMyGS » 02 zář 2016, 12:04 VIP

Ahoj,
Přijat do akademie.

• Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky