I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Sťažnosť - Izmael

Příspěvekod pato8520 » 03 zář 2016, 11:23

Dobry deň, chcel by som sa sťažovat na admina Izmael ....
POtom čo som si dal žiadosť na admina som bol takmer presvedčený že ich možem dostať naspäť pod podmienkou že nahlasim 4 hrišnikov .... povedal som si oukej .... snazil som sa dni bez uspechu... potom som konečne narazil na troch tak som ich zavesil do PP-cka a isiel som za hore uvedením adminom (HLSA) že či mi nestačia 3 PP-cka kde mi odpovedal že už mám nahlasiť 5 kusov .... no a potom som nalial troška jak sa hovorí benzinu do ohňa, kde som sa opýtal jak je možne že tento admin zadost-o-admin-prava-na-avatar-battle-t137350.html ktorí ma bany adminom tu nebol mu Izmael napisal
Zdravím, dal bych tomu ještě čas, prozatím nahlašuj aktivně hráče na fóru do PP.. Za měsíc to zkus znovu.
Prozatím zamítám.
a o dve hodiny nato uz bol pripusteny k pohovoru .... podla mna je to nespravodlive voci iným ludom... a o den nato uz bol adminom bez toho aby ten den predtym vobec niekoho musel nahlasit ... ja sa len dožadujem spravodlivosti pretože sa citim zdiskriminovaný .... zdôraznujem že som tu bol cez 2 roky nikdy som nic nevyviedol a bol som vzorom ... takže chcem poznat odpoved prečo ja som musel nahlasit a on nie ... porosím odmina ktoreho som tu spomul aby mi odpovedal na moje dve otazky nakolko na TS toho nebol schopný .... a chcel by som aby sa k tomu vyjadrili aj vyšší nie len to HLSA .... Vopred dakujem za promtné vzbavenie mojej šťažnosti ....
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Sťažnosť - Izmael

od Rumcajz » 03 zář 2016, 11:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť - Izmael

Příspěvekod MaxwellCZE » 03 zář 2016, 11:38

Poupravil jsem název, aby si toho Izmael všiml dříve. Jinak, když už jsem to udělal, tak můžu napsat, že díky Patresse jsem dnes tam kde jsem a jen díky němu jsem dostal práva před cca necelým rokem na zombie. Vždy byl ukázkovým adminem až do té doby než se začal cpát na bbčka, kde se snažil aspoň z části plnit povinnosti administrátora, což bohužel asi byla chyba. :D Více jsem se o to, ale nezajímal.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Izmael » 03 zář 2016, 11:48 VIP

Zdravím,

já chci vidět snahu, že opravdu stojíš o admina a potom za měsíc neodejdeš a budeš si pozice vážit.
Dal jsem ti podmínku nahlásit určitý počet hráčů, tuhle podmínku dávám téměř každýmu, no a ty jsi mi začal na TS nejdřív před několika dny psát:

<17:30:12> "eXatronik|Patress": ako je to fakt nemoyne najst 4 hriesnikov ked keydz vie ye som bol admin a pravidla sa prestanu porusovat ....
<17:34:12> "eXatronik|Patress": si tu ?
<18:15:00> "Izmael": vždy se vše najdeš
<18:15:16> "Izmael": dávej si jiné nicky
<18:15:21> "eXatronik|Patress": z ale nie v kojom pripade ....
<18:15:21> "Izmael": ns nepozná že jsi byl admin
<18:18:31> "eXatronik|Patress": nedal by sa nejako preskocit ten krok ? ... sprav vynimku uz len preto ze som bol bezproblemovy ...

Dneska jsi mi začal psát:

<11:40:58> "eXatronik|Patress": izma nestacia 3 PP-cka ?
<11:41:57> "Izmael": NENE
<11:41:59> "Izmael": 5
<11:44:05> "eXatronik|Patress": mozes mi nieco vysvetlit ?
<11:46:07> "eXatronik|Patress": jak je mozne ze ja sa snazim ako kokot ... nemam ziadny ban ... bol som tu cez dva roky .... som slusny ... a ja mam stravit PP-cka a tuto vas kamarat si presiel len tak ? zadost-o-admin-prava-na-avatar-battle-t137350.html ...... je tu dost nespravodlive ....
<11:47:15> "Izmael": okey
<11:47:19> "Izmael": 10 lidí musíš nahlásit

Tím, jak všechno uspěcháváš, nemáš trpělivost, tak tím mi jenom potvrzuješ, že nejsi hoden adminských práv.
Každý HLSA má různé doplňující podmínky. Jinak chtěl jsem napsat že 4 hráče nahlásit, to jsem se přepsal omylem, za to se omlouvám.

Co se týče admina rehy, ten splnil podmínky u roxtedyho a roxtedy ho nabíral, proto byl připuštěn k pohovoru.

Pak začneš psát následující:

<11:55:22> "eXatronik|Patress": nenecham si jebat po hlave .... proste si nespravodlivy a sam to vies

A řekl jsi, abych tě rovnou zamítl.
Obávám se, že na admina prostě zatím nemáš. ;)

To jest ode mne všechno.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Zesh » 03 zář 2016, 12:47 VIP

a jen díky němu jsem dostal práva

Kvôli nemu nemáš práva, to je blbosť.

To, že si tu bol 2 roky je pekné ale keď ti HLSA niečo nakáže tak to máš splniť. To isté je aj keby si bol admin, nebudeš rešpektovať pokyny HLSA? Preskočiť krok? Práva tak skoro nedostaneš a nežiadal by som si znova o mesiac, bo ti to zamietnem ja na dlhšiu dobu.

Sťažnosť zamietam, HLSA nepochybil. Topic ti nechám otvorený 48 hodín, potom ho zamknem.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod pato8520 » 03 zář 2016, 12:53

neboj sa zesh nebudem o ne znova ziadat vlastne uz nikdy :) kazdy jeden ste sa zmenil ako nahla ste nieco viacej ako radový admin ..... a ty zesh ty asi najviac ... odomna vstko :) ten tipoc mozes locknut hned ....
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Zesh » 03 zář 2016, 13:01 VIP

Máš 25 rokov ale chováš sa na menej. Snažíš sa tu oklamať systém a myslíš si, že ti to prejde? :D Nevieš nahlásiť 4-5 ľudí čo je jednoduchá vec na BB serveroch. Pokiaľ by si použil tú vec na krku, ideš na NS, natočíš, nahlásiš ale radšej si si založil nezmyselnú sťažnosť. Všetci sa zmenia keď dostanú vyšší post. Máš pravdu, pretože tam prichádza viac zodpovednosti ktorú ty nepochopíš.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 zář 2016, 16:06

Chápu tvůj vztek. Máš svůj věk a zkušenosti a oni s tebou jednaj jako by si žádal o práva tvůj malej kluk.
Nicméně HLSA má právo nastavit si vlastní podmínky pro žadatele.
V případě že by ti byla žádost opakovaně zamítána, kontaktuj rovnou mě i s důkazem a já to prošetřím.
Stížnost pokládám za vyřešenou.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kontrihel » 04 zář 2016, 15:44

Nebudem sem písať hlúpe komentáre.
Obrázek

Obrázek
kontrihel
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy