• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]FPS CSGO
Ahoj,
Mám takový větší problém který mi trhá hlavu. Nedávno jsem si zakoupil nový procesor ,,AMD FX 8300'' a když hraji CSGO připadá mi že není absolutně žádný rozdíl, vše hraji na low a i tak se to laguje. Například na mapě jb_rebellion_v mám průměr 30 FPS.
PARAMETRY : CPU- AMD FX 8300-EIGHT CORE
GPU- Nvidia GT 640
RAM- 8GB Hyper X fury DDR3
ZÁK.D- Asus M5A97
Osobně si myslím že je to tím že mi nejde aktualizovat driver na GPU a CPU (Oba nefungují) + po zapojení nového CPU mi nově nefunguje a nejde spustit iTunes a TS3.
Děkuji moc za jakoukoli radu která by FPS mohla zvětšit ačkoli s těmito komponenty bych měl mít primárních 200+ FPS na High (v kompetu max 100 ale výjimečně, jinak kolem 55 snímků za sekundu)
Mám takový větší problém který mi trhá hlavu. Nedávno jsem si zakoupil nový procesor ,,AMD FX 8300'' a když hraji CSGO připadá mi že není absolutně žádný rozdíl, vše hraji na low a i tak se to laguje. Například na mapě jb_rebellion_v mám průměr 30 FPS.
PARAMETRY : CPU- AMD FX 8300-EIGHT CORE
GPU- Nvidia GT 640
RAM- 8GB Hyper X fury DDR3
ZÁK.D- Asus M5A97
Osobně si myslím že je to tím že mi nejde aktualizovat driver na GPU a CPU (Oba nefungují) + po zapojení nového CPU mi nově nefunguje a nejde spustit iTunes a TS3.
Děkuji moc za jakoukoli radu která by FPS mohla zvětšit ačkoli s těmito komponenty bych měl mít primárních 200+ FPS na High (v kompetu max 100 ale výjimečně, jinak kolem 55 snímků za sekundu)
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
[Vyřešeno]FPS CSGO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS CSGO
+ Nejde mi vůbec z ničeho nainstalovat Nvidia driver na GPU ani ze stránky ani z Geforce Expierience
FB moderátor
FB moderátor
-
Jedou ti i na málo fps i ostatní hry?
-
Javi - Spamerův sluha
Ano, například LOL má FPS dropy a některé jsou nehratelné, jak říkám něco není v pořádku hardwerově ačkoli tyto komponenty patří mezi lepší a CSGO by mělo táhnout kolem 200 fps
FB moderátor
FB moderátor
-
Problém není v "goučku", ale ve tvém PC, takže vyhledej nějakého PC supporta, protože mi ti s tím bohužel nedokážeme pomoct.

-
ElysiumGS - Mistr
CalvinKlein píše:s těmito komponenty bych měl mít primárních 200+ FPS na High
To je nesmysl. Ta grafická karta, kterou máš, je hodně slabá, řekl bych několik let stará (4 roky cca), takže tvůj PC je rozhodně GPU limited a 200 FPS vůbec nečekej. Jestli chceš hrát aspoň trochu víc FPS, musíš koupit lepší grafiku, tahle je opravdu špatná.
K AMD procesoru bych doporučil AMD grafiku, bohužel ti nemůžu poradit jakou, nevyznám se v nich (AMD nemám rád

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
ano to sice jo, ale před tím než jsem vyměnil procesor jsem měl 120 + na středních detailech, teď když nenapíšu do konzole příkaz fps_max 60 hra je skoro nehratelná.
FB moderátor
FB moderátor
-
CalvinKlein píše:ano to sice jo, ale před tím než jsem vyměnil procesor jsem měl 120 + na středních detailech, teď když nenapíšu do konzole příkaz fps_max 60 hra je skoro nehratelná.
A jaký jsi měl procesor předtím?
187
-
polskasila píše:CalvinKlein píše:ano to sice jo, ale před tím než jsem vyměnil procesor jsem měl 120 + na středních detailech, teď když nenapíšu do konzole příkaz fps_max 60 hra je skoro nehratelná.
ještě horší, konkrétně AMD Athlon II- Two core
FB moderátor
FB moderátor
-
CalvinKlein píše:polskasila píše:CalvinKlein píše:ano to sice jo, ale před tím než jsem vyměnil procesor jsem měl 120 + na středních detailech, teď když nenapíšu do konzole příkaz fps_max 60 hra je skoro nehratelná.
ještě horší, konkrétně AMD Athlon II- Two core
No tak AMD Athlon II procesorů je trochu víc, takže jsi mi moc neporadil

187
-
Už vyřešeno, děkuji všem co mi aspoň trošičku poradili, přeinstaloval jsem hru a mám stabilních 110+ FPS na low 16:10 rozlišení 
Lock.

Lock.
FB moderátor
FB moderátor
-
• Stránka 1 z 1