• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO]Práva na Pub 1
Zdravím Vás přátelé
Chtěl bych Vás zde požádat, zda by bylo možné mi udělit práva na server Public 1? 
Nick ve hře : beckeN
Nick na fóru : beckeN1337
Vek : 19
Steam ID : STEAM_0:0:55754
Jmenuji se Martin, je mi 19 let. Nyní jsem prvním rokem na Metropolitní univerzitě Praha. Mezi mé koníčky patří fitness, scházení se s přáteli a samozřejmě i hraní her
CS hraju cca od svých 10ti let, tudíž mam skoro 9 let praxe a na steamu nahráno přes 7000 hodin ( zní to strašně
). S nastavením AMX modu mám zkušenosti už z dřívějších let.
Podle banlistu bych žádné bany mít neměl.. TS3 mám a používám ho
Na GS bych chtěl být adminem hlavně proto, že je to asi jeden z mála aktivních Českých serverů na kterém dost často hraji a stále mě to baví. Také si myslím, že za dobu co tu hraji mě zde už hodně lidí zná jak ze serveru, tak z youtube videí a většinou se všemi mám kladné vztahy a vycházím s nimi
Děkuji, že jste si mojí žádost přečetli a doufám, že odpověd bude kladná

Nick ve hře : beckeN
Nick na fóru : beckeN1337
Vek : 19
Steam ID : STEAM_0:0:55754
Jmenuji se Martin, je mi 19 let. Nyní jsem prvním rokem na Metropolitní univerzitě Praha. Mezi mé koníčky patří fitness, scházení se s přáteli a samozřejmě i hraní her

Podle banlistu bych žádné bany mít neměl.. TS3 mám a používám ho

Na GS bych chtěl být adminem hlavně proto, že je to asi jeden z mála aktivních Českých serverů na kterém dost často hraji a stále mě to baví. Také si myslím, že za dobu co tu hraji mě zde už hodně lidí zná jak ze serveru, tak z youtube videí a většinou se všemi mám kladné vztahy a vycházím s nimi

Děkuji, že jste si mojí žádost přečetli a doufám, že odpověd bude kladná

beckeN
-
beckeN1337 - Kolemjdoucí
[ZAMÍTNUTO]Práva na Pub 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva na Pub 1
Ahoj.
Takže prvně tvůj chat na serveru.
a dalších pár věcí.
Za další nevidím žádnou snahu v PP.
Tvá žádost je velmi strohá a navíc ti tu chybí odkaz na hlstats, odkaz na profil.
Navíc máš na steamu VAC.
Raději si projdi akademii ( už hlavně kvůli toho VAC i když je to 485 dní staré ) + uklidni svůj slovník na serveru.
Zamítnuto.
Takže prvně tvůj chat na serveru.
2016-09-04 19:04:41 idioti blokersky. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_mirage
2016-09-04 18:41:15 (Team) si neskrtnou hajzlove. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_mirage
2016-09-03 22:13:39 (Team) treba to krej deb1le. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_dust2
2016-08-20 18:48:23 idiot. Gamesites.cz ^Public Server #1 de_aztec
a dalších pár věcí.
Za další nevidím žádnou snahu v PP.
Tvá žádost je velmi strohá a navíc ti tu chybí odkaz na hlstats, odkaz na profil.
Navíc máš na steamu VAC.
Raději si projdi akademii ( už hlavně kvůli toho VAC i když je to 485 dní staré ) + uklidni svůj slovník na serveru.
Zamítnuto.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1