• Stránka 1 z 1
Deus Ex: Mankind Divided
Čau,
Chtěl bych znát vaše názory na nově vydanou hru s polo-českým dabingem na hru jménem ,,Deus Ex: Mankin Divided ''
Včera se mi tato hra dostala do ruky s nově zakoupeným procesorem značky AMD FX. a musím říci že jsem byl mile překvapen jak ze samotného zpracování a příběhu hru ale i ze samotného Českého dabingu ! Hru jsem sice nedohrál a nejsem ani blízko konci ale už teď vím že toho rozhodně nelituji
Napište mi jsem do topicu vaše názory jak na samotnou hru, tak na zpracování českého dabingu.
Díky !
Chtěl bych znát vaše názory na nově vydanou hru s polo-českým dabingem na hru jménem ,,Deus Ex: Mankin Divided ''
Včera se mi tato hra dostala do ruky s nově zakoupeným procesorem značky AMD FX. a musím říci že jsem byl mile překvapen jak ze samotného zpracování a příběhu hru ale i ze samotného Českého dabingu ! Hru jsem sice nedohrál a nejsem ani blízko konci ale už teď vím že toho rozhodně nelituji

Napište mi jsem do topicu vaše názory jak na samotnou hru, tak na zpracování českého dabingu.
Díky !
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Deus Ex: Mankind Divided
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Deus Ex: Mankind Divided
* hry,*ale i (tak ze samotného), *napište mi sem -> Oprava gramatických chyb
CS:GO admin
FB moderátor
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Re: Deus Ex: Mankind Divided
Sice jsem to nehrál ale viděl jsem jak ji streamoval jeden skvělý český streamer ArcadeBulls a musím říct, že ta hra vypadá skvěle! 

-
Abee - Drbna
• Stránka 1 z 1