• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Žádost o admin práva na JB3/Duodendo
Vítám všechny čtenáře mé žádosti o práva 
Nick ve hře ? Duodendo
Nick na fóre : ronsman
Profil na fóre : ronsman-u17198.html
Vek : 16
Steam nick : Duodendo
Steam ID : STEAM_0:1:79270668
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8078
Bany)Prohřešky na GS. Ano, přiznám se k hrstce banům, které jsem obdržel naposledy před 2-mi lety. Ale pravdivě mohu říci, že jsem se poučil a už takové věci nedělám.
Já osobně: Ještě jednou Vás chci přivítat u mé žádosti do A-Teamu. Jmenuji se Mirek a současně mi je 16 let. Nastoupil jsem do 2. ročníku Střední průmyslové školy Na Třebešíně. Rád si zahraji s kamarády občas Counter-Strike:Global Offensive, ale v poslední době se snažím vracet k 1.6, kde jíž přes 4 roky vlastním EVIP na více serverech. Doufám, že mi admini napíšou kladnou recenzi a zároveň mi tím i pomohou stát se kolegou, ketrý dohlíží na klidný chod serveru.
Proč bych měl být zrovna já adminem? : Už jsem měl neúspěšný pokus a tak to po 2 letech zkouším s větším rozumem znova.
Doufám, že se Vám žádost líbila a pevně věřím, že nežli dáte definitivní odpověď, tak nad ní ještě budete přemýšlet.

Nick ve hře ? Duodendo
Nick na fóre : ronsman
Profil na fóre : ronsman-u17198.html
Vek : 16
Steam nick : Duodendo
Steam ID : STEAM_0:1:79270668
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8078
Bany)Prohřešky na GS. Ano, přiznám se k hrstce banům, které jsem obdržel naposledy před 2-mi lety. Ale pravdivě mohu říci, že jsem se poučil a už takové věci nedělám.
Já osobně: Ještě jednou Vás chci přivítat u mé žádosti do A-Teamu. Jmenuji se Mirek a současně mi je 16 let. Nastoupil jsem do 2. ročníku Střední průmyslové školy Na Třebešíně. Rád si zahraji s kamarády občas Counter-Strike:Global Offensive, ale v poslední době se snažím vracet k 1.6, kde jíž přes 4 roky vlastním EVIP na více serverech. Doufám, že mi admini napíšou kladnou recenzi a zároveň mi tím i pomohou stát se kolegou, ketrý dohlíží na klidný chod serveru.
Proč bych měl být zrovna já adminem? : Už jsem měl neúspěšný pokus a tak to po 2 letech zkouším s větším rozumem znova.
Doufám, že se Vám žádost líbila a pevně věřím, že nežli dáte definitivní odpověď, tak nad ní ještě budete přemýšlet.
[EVIP] JB3, F9,F4, CTF1
[VIP] GG1
„Jako pravidlo platí: ten, kdo má nejvíce informací, bude mít největší úspěch v životě.“
Benjamin Disraeli

[VIP] GG1
„Jako pravidlo platí: ten, kdo má nejvíce informací, bude mít největší úspěch v životě.“
Benjamin Disraeli

-
ronsman - Kolemjdoucí
[Zamitnuto] Žádost o admin práva na JB3/Duodendo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva na JB3/Duodendo
Rad se motam se do veci, do kterych mi neni vubec nic.
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
Narodil jsem se 15.03.2000. A ano ten příspěvek ohledně 19 let se už párkrát řešil. Byl jsem ještě mladší kluk co fakt hodně toužil po admin právech.
Ale musí se vytahovat 2 roky staré věci ?

[EVIP] JB3, F9,F4, CTF1
[VIP] GG1
Benjamin Disraeli

[VIP] GG1
Benjamin Disraeli

-
ronsman - Kolemjdoucí
Rad se motam se do veci, do kterych mi neni vubec nic.
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
Projdi akademii a prihlas se znovu.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1