• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO]CTF/Fred
Zdravím, chci se zeptat.. když jsem na mapě Nuke.. hraju za CT a je tam naproti spawnu ta budova.. vlezu tam nahoru (nad místo pro bombu).. nevím jak líp to popsat.. a chci jít dál.. samozřejmě bez toho, abych si ubral HP.. to je možné jen tak, že vlezu mezi to Íčko co tam je a pak z něho slezu na žlutou budku a jdu dál.. celá situace nemohla trvat víc než 5s... (to mezi íčko a dolů) tady ten ocas Fred mě začal z ničeho nic "fackovat" a řekl mi, že nemám kempit.. můžu se zeptat.. když jsem vám popsal tuto situaci.. kde jsem kempil? vážně mě ten borec nasral.. protože jsem se snažil hrát normálně.. měl jsem i flag.. nekempil jsem celou mapu.. prostě nic.. a ten borec přijde a zkurví mi den.. doufám, že se někdo koukne na dema ze serveru (pokud to je jako na JB) cca 17:25, ale to si určitě najdete, protože jsem ho tam poslal do prdele a on má určitě screen, toho se nebojím.. takže čas si najdete.. děkuji za řešení.. protože když po 5s sledování mé hry..(nebo si nedokážu představit, že by mi řekl že kempím.. kdyby mě sledoval chvilku dýl) ať se ten ocas zamyslí před tím, než něco udělá a nekazí hru.. děkuju :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[ZAMÍTNUTO]CTF/Fred
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF/Fred
btw mi napsal, že k tomu aby mi dokázal kemp (což když je admin samozřejmě nemusí, protože se předpokládá..že ví co dělá) mu stačí screen..
D což je samo o sobě úplná kravina co napsal..
Stížnost není úplně podle "radílku", ale admin/akademik s námi (hráči) taky nezachází tak, jak by měl.. tak je to aspoň oboustranné.. díky za pochopení PusinQa :*

Stížnost není úplně podle "radílku", ale admin/akademik s námi (hráči) taky nezachází tak, jak by měl.. tak je to aspoň oboustranné.. díky za pochopení PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
PusinQaMucinQa píše:Zdravím, chci se zeptat.. když jsem na mapě Nuke.. hraju za CT a je tam naproti spawnu ta budova.. vlezu tam nahoru (nad místo pro bombu).. nevím jak líp to popsat.. a chci jít dál.. samozřejmě bez toho, abych si ubral HP.. to je možné jen tak, že vlezu mezi to Íčko co tam je a pak z něho slezu na žlutou budku a jdu dál.. celá situace nemohla trvat víc než 5s... (to mezi íčko a dolů) tady ten ocas Fred mě začal z ničeho nic "fackovat" a řekl mi, že nemám kempit.. můžu se zeptat.. když jsem vám popsal tuto situaci.. kde jsem kempil? vážně mě ten borec nasral.. protože jsem se snažil hrát normálně.. měl jsem i flag.. nekempil jsem celou mapu.. prostě nic.. a ten borec přijde a zkurví mi den.. doufám, že se někdo koukne na dema ze serveru (pokud to je jako na JB) cca 17:25, ale to si určitě najdete, protože jsem ho tam poslal do prdele a on má určitě screen, toho se nebojím.. takže čas si najdete.. děkuji za řešení.. protože když po 5s sledování mé hry..(nebo si nedokážu představit, že by mi řekl že kempím.. kdyby mě sledoval chvilku dýl) ať se ten ocas zamyslí před tím, než něco udělá a nekazí hru.. děkuju :*
Zdravím,
Takže milý/á Punsiqo, na mapě de_nuke si vlezl do budovy u ct spawnu na trubky či jak to mám nazvat. Sledoval jsem tě 15s a furt si nechtěl dolů, takže nezbývalo mi nic jiného než tě hodit dolů a jak ty zmiňuješ že si měl vlajku tak si neměl. Zase si nevymýšlej a kdyby náhodou ses ptal z jakého důvodu si dostal kick, tak tady ti to rád odůvodním - https://ctrlv.cz/fo7I

-
FreDie - Kazatelův učeň
Za prvé uklidni slovník jak tady tak na serveru na tvé myšlenkové průjmy tu nejsme zvědaví.
Za druhé jsi ve stížnostech a v tom případě musíš mít ty důkaz adminova pochybení.
Za třetí ano jako důkaz tvého kempu postačí screen respektive alespoň dva a více.
To ode mně vše abych ti osvětlil pár věcí na které tu narážíš.
A teď už to necháme na kompetentních lidech a jejich rozhodnutí.
Za druhé jsi ve stížnostech a v tom případě musíš mít ty důkaz adminova pochybení.
Za třetí ano jako důkaz tvého kempu postačí screen respektive alespoň dva a více.
To ode mně vše abych ti osvětlil pár věcí na které tu narážíš.
A teď už to necháme na kompetentních lidech a jejich rozhodnutí.
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.

-
Obetniovce - Spamer
Ahoj.
Nevidím zde žádné důkazy které by svědčili o tom že by admin pochybil v podobě dema které by ukazovalo na to že jsi dělal to co jsi měl pro to beru stížnost jako neoprávněnou.
Pokud dodáš důkazy které by dokazovali o tom že admin pochybil tak bude verdikt jiný.
Na dodání důkazu či dalšího vyjádření máš 48h, po té bude topic locknut, v případě spamu bude taktéž topic locknut, pokud chceš aby byl topic locknut hned napiš mi do PM.
Stížnost zamítám.
Nevidím zde žádné důkazy které by svědčili o tom že by admin pochybil v podobě dema které by ukazovalo na to že jsi dělal to co jsi měl pro to beru stížnost jako neoprávněnou.
Pokud dodáš důkazy které by dokazovali o tom že admin pochybil tak bude verdikt jiný.
Na dodání důkazu či dalšího vyjádření máš 48h, po té bude topic locknut, v případě spamu bude taktéž topic locknut, pokud chceš aby byl topic locknut hned napiš mi do PM.
Stížnost zamítám.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Re: [ZAMÍTNUTO]CTF/Fred
Tak Frede
až je to vtipné a jen mi potvrzuješ tvou demenci tím, že si napsal..že sem tam byl 15s
protože to ani omylem.. A asi oba víme jak to bylo.. Ale máš štěstí v tom, že CTF servery nejsou ještě tak daleko, jako JB..že se dají záznamy stáhnout ^^ tvůj screen mě absolutně nezajímá, protože jak sis určitě přečetl (nebo spíš nevím kde jsi to četl), protože jsem si nestěžoval na kick.
Ovce.. Další vtipálek co je tady nejchytřejší
možná sis toho nevšiml, ale já jsem zdůvodnil, že to není podle vzoru.. A jestli na "kemp" stačí 2screeny
tak je asi něco špatně.. Protože jsem schopný takhle zachytit kohokoli jak kempí..
tak se nad tím zamysli.. Btw moje vyjadřování vůči vám je rovno úrovni vaších schopností co děláte na serveru..^^ pokud se ozve někdo rozumný tak se s ním budu taky tak bavit..^^
Toť odemne vše..zase to adminům (teď konkrétně Fredovi) prošlo.. Možná by se vedení mělo zamyslet, jak tady ty věci řešit.. Nebo aspoň zavést ty záznamy aspoň na pár map zpět.. PusinQa :*

Ovce.. Další vtipálek co je tady nejchytřejší

Toť odemne vše..zase to adminům (teď konkrétně Fredovi) prošlo.. Možná by se vedení mělo zamyslet, jak tady ty věci řešit.. Nebo aspoň zavést ty záznamy aspoň na pár map zpět.. PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
• Stránka 1 z 1