Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Přihláška na admina | JB 5

Příspěvekod Rizek » 07 zář 2016, 18:28

Nick na serveru: Řízek

SID: STEAM_0:1:66413843

Sekce, na které chci práva: JailBreak 5, jediný JB server na kterém jsem nejvíce aktivní, a mám VIP.

Věk: 17

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=31513

Bany, které jsem dostal: Bany jsem dostal bohužel celkem 3! Bany jsem dostal ze začátku když jsem začínal po dlouhé době hrát JailBreak, všechny bany byly uděleny na 1h z důvodu nadržování apod.

Něco o mně: Ahoj, jmenuju se Daniel, je mi 17 let, chodím na zemědělskou školu a vyučuji se Lesním mechanizátorem, mezi mé koníčky patří např.: Fotbal, moto, počítač, a lesní technika. Momentálně jsem ve 2 ročníku na střední škole. Jsem člověk který rád posedí s kámošema v hospodě (No jako každý chlap :D ) Taky jsem člověk co neumí udržet kasu a utrácí za každou blbost v životě i virtuální realite, tím myslím například csko a otevíraní beden. Momentálně o víkendech pracuju pro soukromníka u kterého převážím traktorem dřevo z lesa, takže menší přivídělek :) O mně to bude asi prozatím vše.

Proč právě já: Protože už se nemůžu dívat na to jak nějací lidé přijdou, dají si FK, odpojí se nebo pouští SLAM když simon hovoří, hrajou si a nehlídají simona apod... Je spoustu důvodu, a jestliže není na serveru admin tak potom vše pokračuje furt dokola.. A na serveru jsem převážně každý den, pokud mám čas.

Zkušenosti s CS:GO: CS:GO hraju už nějaký ten pátek.. Nahraných hodin mám momentálně +- 880.

Případné poznámky: Budu rád za každou chybu napsanou co jsem na serveru udělal, za mé chování a za můj chat, ale snažím se vše napravovat a pomáhat. To je vše, já Vám děkuju za Vás čas! :)
Řízek.
Rizek
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] Přihláška na admina | JB 5

od Rumcajz » 07 zář 2016, 18:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přihláška na admina | JB 5

Příspěvekod nYcko » 07 zář 2016, 21:47

Bolo ti to vysvetlene čo máš spraviť pri žiadosti o akademika, tak nechápem prečo žiadaš o práva.
Zamietam.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Nábory Adminů