• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademii (JailBreak 3)
Ahoj,
vítám Vás u mé žádosti u akademii.
Nick ve hře: Voobys<3
Nick na fóru: Voobys
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16 (Za pár dní 17)
SteamID: STEAM_0:1:49402688
Sekce, kde chci akademika: JailBreak
Odkaz na můj HLSTAT: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1179395
Proč chci akademii: Chtěl bych se podílet na udržení pořádku na JB serverech. Štve mě ,že když hraji na jb 3 třeba, tak tam není žádný admin, tak aby tam byl někdo, kdo hráče, kteří porušují pravidla alespoň nahlásil. A chtěl bych se stát adminem, což je jeden z mých menších snů.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano, dříve jsem měl nějaké ty bany. Ale tak kdo neměl.. Když vám bylo 12-14 let, tak tu hru ještě nechápete. Snažím se, chovat slušně, nenadávat, nedávat FK, ale občas Vám ujedou nervy a napíšete něco ostřejšího. Proto jsem nedávno dostal ban na 10 minut za nadávky. Byl to můj první ban za 3 měsíce asi, ale to jenom kvůli tomu, že jsem už "vyspělejší":D. Možná déle, nepamatuji si:D
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, byl jsem zde akademik. Chybělo mi pouze 5 bodů do podání přihlášky na pokročilého akademika (115 bodů). Ale při kontrole jsem byl odebrán z toho důvodu, že jsem nenahlásil nějaký ban a špatně jsem se choval v chatu. Poučil jsem se, nebudu dělat už takovou hloupost.
Děkuji, že jste si přečetli žádost až sem. Doufám, že jsem nebyl moc nudný:D:)
vítám Vás u mé žádosti u akademii.
Nick ve hře: Voobys<3
Nick na fóru: Voobys
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16 (Za pár dní 17)
SteamID: STEAM_0:1:49402688
Sekce, kde chci akademika: JailBreak
Odkaz na můj HLSTAT: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1179395
Proč chci akademii: Chtěl bych se podílet na udržení pořádku na JB serverech. Štve mě ,že když hraji na jb 3 třeba, tak tam není žádný admin, tak aby tam byl někdo, kdo hráče, kteří porušují pravidla alespoň nahlásil. A chtěl bych se stát adminem, což je jeden z mých menších snů.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano, dříve jsem měl nějaké ty bany. Ale tak kdo neměl.. Když vám bylo 12-14 let, tak tu hru ještě nechápete. Snažím se, chovat slušně, nenadávat, nedávat FK, ale občas Vám ujedou nervy a napíšete něco ostřejšího. Proto jsem nedávno dostal ban na 10 minut za nadávky. Byl to můj první ban za 3 měsíce asi, ale to jenom kvůli tomu, že jsem už "vyspělejší":D. Možná déle, nepamatuji si:D
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, byl jsem zde akademik. Chybělo mi pouze 5 bodů do podání přihlášky na pokročilého akademika (115 bodů). Ale při kontrole jsem byl odebrán z toho důvodu, že jsem nenahlásil nějaký ban a špatně jsem se choval v chatu. Poučil jsem se, nebudu dělat už takovou hloupost.
Děkuji, že jste si přečetli žádost až sem. Doufám, že jsem nebyl moc nudný:D:)

-
Voobys - Zkušený
[Zamítnuto] Žádost o akademii (JailBreak 3)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademii (JailBreak 3)
Ta kontrola byla teprve nedávno. Ani neuběhl měsíc. 27.9.2016 si můžeš požádat, pod podmínkou, že vše budeš mít v pořádku, pokud nebudeš mít, požádáš si až za dané 2 měsíce, které jsou napsané v dokumentu, tj. 27.10.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1