• Stránka 1 z 1
Nedoručený Unban kod
Dnes jsem dostal ban na chat a k CT na jailbreku #3. Když jsem poslas SMS na unban tak mi nepřišel kod, tak jsem si řekl, že to asi chvíly trvá, ale po asi hodině nic. Tak jsem poslal další protože, aby jste hrály na JB a neměly k dispozici chat, tak si nemůžete zažádat o Mikrofon, když dostanete FreeKill nebo když se hraje nějaká hra, kde musíte psát je to prostě trochu nedomyšlené tento ban. Tím pádem jsem přišel o 298Kč a neobdržel jsem žádný kod.
Což mě docela naštvalo i mě to mrzí,protože do teď jsem s Gamesitec.cz žádný problém neměl.
Pokud se to dá nějak řešit tento problém, tak bych byl rád kdyby jste napsaly.
Což mě docela naštvalo i mě to mrzí,protože do teď jsem s Gamesitec.cz žádný problém neměl.
Pokud se to dá nějak řešit tento problém, tak bych byl rád kdyby jste napsaly.
-
IamBulik - Kolemjdoucí
Nedoručený Unban kod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedoručený Unban kod
Ban ti už vypršal?..... System banovania je si myslím oveľa lepší ako niekedy.V minulosti by si dostal ban a na server by si sa nedostal vôbec.Tento topic si skús dať do sekciie "Support". Tam ti možno pomôžu.
EVIP: Jailbreak 3, Avatar Battle 1, Zombie Blood 1, Zombie mini 1, Furien 2, Furien 6,Call of Duty 2
VIP: "BaseBuilder
5 rokov pôsobenia na GS
#UŽÍVAŤ A BAVIŤ SA HROU#
VIP: "BaseBuilder
5 rokov pôsobenia na GS
#UŽÍVAŤ A BAVIŤ SA HROU#
-
Quake4 - Amatér
Re: Nedoručený Unban kod
Je blbost, vymlouvat se na nedomyšlený systém banování, kdy si tu hru pak neužiješ. Takové věci by jsi nemusel řešit, kdyby jsi hrál podle pravidel a nenadával.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1