• Stránka 1 z 1
Nefungujú mi GS servery/nejde pripojiť
[b][b]Dobré ráno,
Prosím vás.Vedel by mi niekto poradiť,že prečo mi nejdú GS servery ? Zapnem server,chvíľku hrám a po 15-20 min. mi sekne interner (connection problem),vyhodí ma a potom mi nejde vôbec načítať žiaden server od GS.
Všetky ostatné servery fungujú bez problémov,len GS mi nechce vôbec načítať,ako keby som nemal spojenie s internetom.Neukazuje mi servery v "favorites" a ani v "Hystory" ... Keď dám,že "internet",tak mi všetky idú.
Internet mi funguje bez problém.
Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Good_Angel. [/b][/b]
Prosím vás.Vedel by mi niekto poradiť,že prečo mi nejdú GS servery ? Zapnem server,chvíľku hrám a po 15-20 min. mi sekne interner (connection problem),vyhodí ma a potom mi nejde vôbec načítať žiaden server od GS.
Všetky ostatné servery fungujú bez problémov,len GS mi nechce vôbec načítať,ako keby som nemal spojenie s internetom.Neukazuje mi servery v "favorites" a ani v "Hystory" ... Keď dám,že "internet",tak mi všetky idú.
Internet mi funguje bez problém.
Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom
Good_Angel. [/b][/b]
Prečo nie ?
-
GoodAngel - Pokročilý
Nefungujú mi GS servery/nejde pripojiť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefungujú mi GS servery/nejde pripojiť
Prikladám k tomu aj Screen. Po pripojení na server obe čiary boli zelené a po pár hrách to zaseklo,tá spodná čiara zmenila farbu na červenú a vypísalo "WARMING:Conection Problem".Internet mi ide bez problémov.
Screen dokladám cez LeteckaPosta.cz http://leteckaposta.cz/649003739
Screen dokladám cez LeteckaPosta.cz http://leteckaposta.cz/649003739
Prečo nie ?
-
GoodAngel - Pokročilý
Zdravím.
Zajímavý problém, jdi do složky CS 1.6 - Cstrike - Resources - zde najdi GameMenu.res - smaž to a zkus se znova připojit.
Pokud nepomůže tak pravý klik na Tento počítač - Vlastnosti - Správce zařízení - Sítové adaptéry - Vlastnosti - Ovladač - Aktualizovat
btw. problémy tohoto typu piš do Poraden né do volné debaty tady ti tak rychle neodpoví jako v poradně na tvůj problém.
Zajímavý problém, jdi do složky CS 1.6 - Cstrike - Resources - zde najdi GameMenu.res - smaž to a zkus se znova připojit.
Pokud nepomůže tak pravý klik na Tento počítač - Vlastnosti - Správce zařízení - Sítové adaptéry - Vlastnosti - Ovladač - Aktualizovat
btw. problémy tohoto typu piš do Poraden né do volné debaty tady ti tak rychle neodpoví jako v poradně na tvůj problém.

-
Taygete - Mistr Yoda
Už to funguje. Ja som nevedel kde mám napísať a nechcel som Vám tu robiť bordel,tak som to hodil sem.
Veľmi pekne ďakujem.
Prajem pekný deň.
Veľmi pekne ďakujem.
Prajem pekný deň.
Prečo nie ?
-
GoodAngel - Pokročilý
• Stránka 1 z 1