• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Jery,LEmon/NADÁVKY NA RODINU
NICKY: Jery,'LemOn
HLS: JERY- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=23939
LEMON- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42004
SID: JERY- STEAM_0:0:64463570
LEMON- STEAM_0:0:112711165
DATUM: 25.7 (19:40)
POPIS: Hráči nadávali do rodiny (Tvoje máma je tlustá ATD...)
DŮKAZY: http://leteckaposta.cz/252650536 (8:08)
HLS: JERY- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=23939
LEMON- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=42004
SID: JERY- STEAM_0:0:64463570
LEMON- STEAM_0:0:112711165
DATUM: 25.7 (19:40)
POPIS: Hráči nadávali do rodiny (Tvoje máma je tlustá ATD...)
DŮKAZY: http://leteckaposta.cz/252650536 (8:08)
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
[Vyřešeno] Jery,LEmon/NADÁVKY NA RODINU
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jery,LEmon/NADÁVKY NA RODINU
Oba hráči zabanováni za nadávky do rodiny, děkujeme za nahlášení.

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: [Vyřešeno] Jery,LEmon/NADÁVKY NA RODINU
Ahoj,
pokud se ještě jednou kouknete na demo, tak zjistíte, že se jednalo pouze o vtip, který nebyl myšlený zde na Kennyho, alespoň z mé strany. Co se týče hráče JeryS to netuším jak to myslel, ale z mého pohledu je jasné, že vtip neměl být mířený na Kennyho a rozhodně neměl urážet členy jeho rodiny. Pokud to tak nevidíte, tak byste si měli všimnout, že v průběhu kola řeknu ještě před tím i jiný vtip a snažím se nějakým způsobem zabavit. Říkám: "Řekl bych vám vtip o České poště, ale nevím, jestli by vám došel". Haha, všichni se smějí včetně Kennyho. Dále následují narážky hráče JeryS a jeho vtip. Po jeho vtipu, který už byl tématicky zaměřený na člena rodiny následuje můj vtip, který zní asi takto: "Tvoje máma je tak tlustá, že když diktuje svoje váhu, myslíme si, že je to její váha". Následují další reakce a smích na vtip, včetně i reakce Kennyho: "-___-". To naznačuje, že Kenny rozhodně není mým vtipem uražen. Rozhodně jsem neměl v nejmenším úmyslu někoho urážet.
Bohužel Kenny asi potřeboval body do akademie, čemuž se nedivím.
Bylo by super, kdyby se ban, který mi byl udělen jíž dávno, vymazal z historie, čus
'Lem0n
pokud se ještě jednou kouknete na demo, tak zjistíte, že se jednalo pouze o vtip, který nebyl myšlený zde na Kennyho, alespoň z mé strany. Co se týče hráče JeryS to netuším jak to myslel, ale z mého pohledu je jasné, že vtip neměl být mířený na Kennyho a rozhodně neměl urážet členy jeho rodiny. Pokud to tak nevidíte, tak byste si měli všimnout, že v průběhu kola řeknu ještě před tím i jiný vtip a snažím se nějakým způsobem zabavit. Říkám: "Řekl bych vám vtip o České poště, ale nevím, jestli by vám došel". Haha, všichni se smějí včetně Kennyho. Dále následují narážky hráče JeryS a jeho vtip. Po jeho vtipu, který už byl tématicky zaměřený na člena rodiny následuje můj vtip, který zní asi takto: "Tvoje máma je tak tlustá, že když diktuje svoje váhu, myslíme si, že je to její váha". Následují další reakce a smích na vtip, včetně i reakce Kennyho: "-___-". To naznačuje, že Kenny rozhodně není mým vtipem uražen. Rozhodně jsem neměl v nejmenším úmyslu někoho urážet.

Bylo by super, kdyby se ban, který mi byl udělen jíž dávno, vymazal z historie, čus
'Lem0n
-
Lem0n1 - Kolemjdoucí
No, znovu jsem se koukl a demo a vidím to asi takhle. Kenny byl Simon a tak tvořil kolo pro T. Natož mu do toho Jery skočil s tím, že jeho máma je tak tlustá že přepadává přes postel nebo něco takového. Ty ses hned přidal s nějakou další poznámkou o jeho mámě.
Nemůžeš se tu vymlouvat, že jste si říkali vtipy, když má mluvit pouze Simon. Něco jiného by také bylo kdyby si řekl, že řekneš vtip a pak si pronesl toto. Každopádně z kontextu to vyznělo tak, že tím uráželi Kennyho mámu a proto jste oba dostali ban.
Nemůžeš se tu vymlouvat, že jste si říkali vtipy, když má mluvit pouze Simon. Něco jiného by také bylo kdyby si řekl, že řekneš vtip a pak si pronesl toto. Každopádně z kontextu to vyznělo tak, že tím uráželi Kennyho mámu a proto jste oba dostali ban.

-
BrooKlyGS - Spamer
Ahoj, ano máš pravdu, nijak mě to zase tolik nenaštvalo. Šlo čistě o dodělání pár posledních bodů v mé akademii které jsem nutně potřeboval, proti tobě jako člověku nic nemám, tak toto nahlášení prosím neber za zlé, každopádně ban ti dávno skončil a nemá cenu to tady po 3 měsících nějak dále rozebírat.
CS:GO admin
FB moderátor
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Samo sebou to nemá smysl rozebírat, když už mi ban skončil, ale byl bych rád, aby mi ban byl odstraněn z historie, protože já nejsem člověk, který někomu nadává do rodiny a nechci aby si to o mě někdo myslel. 

-
Lem0n1 - Kolemjdoucí
Zdravím,
pokud se chcete hádat, tak se hádejte v PM/TS.
Pokud si myslíš, že admin postupoval špatně, tak si na něj můžeš podat stížnost ZDE
Dále to tu nespamujte.
pokud se chcete hádat, tak se hádejte v PM/TS.
Pokud si myslíš, že admin postupoval špatně, tak si na něj můžeš podat stížnost ZDE
Dále to tu nespamujte.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1