• Stránka 1 z 1
Spectators
Minule bol na servery cheaterik, ale ked som ho chcel natocit a dat na forum prisiel som na neprijemny fakt, ze sa nemam ako dostat do spectatu a tak som ho nemal ako natocit. Neviem ako, ale chcelo by to nejak vyriesit tento problem vyriesit aby sa takato neprijemnost uz neopakovala.

-
Leviatan - Zkušený
Spectators
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spectators
Nestretol som sa s tým že by som sa nemohol hodiť do spectu. Keď tak problém zo strany Valve a nie od nás.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Butchr píše:Nestretol som sa s tým že by som sa nemohol hodiť do spectu. Keď tak problém zo strany Valve a nie od nás.
Ako adminovi sa mi tiez nestalo aby som sa nedostal do spectu

-
Leviatan - Zkušený
Leviatan píše:Butchr píše:Nestretol som sa s tým že by som sa nemohol hodiť do spectu. Keď tak problém zo strany Valve a nie od nás.
Ako adminovi sa mi tiez nestalo aby som sa nedostal do spectuNormal hrac sa do spectu na jb nedostane.
To si pleteš s 1.6 JB, na GO to klasicky fungovalo ještě za dob, kdy jsem byl SA. Kouknu na to, ale dle mého to je skutečně nějaká hovadina, kterou způsobil update od valve.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Mozno, ze to spravila hovadina od Valve, ale ked mi bucth napisal, ze to ma ist v pohode tak som skusil, ci nesom blby nahodou a neslo to.

-
Leviatan - Zkušený
Mně to vždycky šlo jedině v případě, že nebyl plný server myslím. Jinak jsem se do spectu musel moovnout pomocí admin menu.
-
ZeffGreen - Zkušený
Zaujímavé, minule som bol v specte ja aj normálny hráč bez práv, a dávno to nebolo.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
• Stránka 1 z 1