• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Sm4iL jailbreak znovuzrození
Zdravim, tímto topicem chci požádat o admin práva na jailbreak servery.
Můj nick ve hře : mám hodně přezdívek, témeř každou smrt se to mení, ale každý mě zná jako Sm4iL
Nick na forum : Sm3iL
Profil na forum ( odkaz ) : sm3il-u51272.html
Věk : 16 let (3.12 1999)
Steam nick : cau
Steam ID : STEAM_0:1:59428657
HLstats z dané sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=181110
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ): Dřív před rokama par banu, ted poslední dobou jsem provokoval adminy a tak, byl jsem fakt blbec a je to fakt chyba co jsem udělal, doufám že mi dáte poslední šanči, udělam cokoliv abych byl admin. Pokud mi to jen tak nepotvrdíte tak mi napiště co všechno mam udělat abych byl zase admin.
Něco málo o sobě : Jmenuji se Pavel a je mi 16 let. Chodím a střední školu - obor Mechanik-Elektronik. Poslouchám deathmetal a deathcore například CARNIFEX a EQUILIBRIUM, mám rád hrušky.
Skušenisti s amx_mod menu: Byl jsem admin 4 mesíce, myslim že umím vše na perfektní.
Som VIP uživatel?: Ne.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Jsem hodne online a hodím na různe serervy čekovat to tam jestli není bordel, ne jak 90% adminů kterí sídlí jen na JB 1.
Dříve jsem byl admin 4 měsíce ale pak jsem zmagořil a dělal jsem kraviny.. pak mě zrusily a dostal jsem permu, pak jsem šel na druhy steam kde jsem si koupil VIP kod ale dostal jsem unban za víměnu za VIP.
Mám také druhý profil Sm4iL, kde mám hotovou akademii, hotovou admin-akademika, a měl jsem tam 3 měsíce full práva. Mám tam ban na web za ty kraviny co jsem dělal před zrušením.
Děkuji předem za odpověď.
Můj nick ve hře : mám hodně přezdívek, témeř každou smrt se to mení, ale každý mě zná jako Sm4iL
Nick na forum : Sm3iL
Profil na forum ( odkaz ) : sm3il-u51272.html
Věk : 16 let (3.12 1999)
Steam nick : cau
Steam ID : STEAM_0:1:59428657
HLstats z dané sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=181110
Nějaké bany či prohřešky ( GS , jiný portál ): Dřív před rokama par banu, ted poslední dobou jsem provokoval adminy a tak, byl jsem fakt blbec a je to fakt chyba co jsem udělal, doufám že mi dáte poslední šanči, udělam cokoliv abych byl admin. Pokud mi to jen tak nepotvrdíte tak mi napiště co všechno mam udělat abych byl zase admin.
Něco málo o sobě : Jmenuji se Pavel a je mi 16 let. Chodím a střední školu - obor Mechanik-Elektronik. Poslouchám deathmetal a deathcore například CARNIFEX a EQUILIBRIUM, mám rád hrušky.
Skušenisti s amx_mod menu: Byl jsem admin 4 mesíce, myslim že umím vše na perfektní.
Som VIP uživatel?: Ne.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Jsem hodne online a hodím na různe serervy čekovat to tam jestli není bordel, ne jak 90% adminů kterí sídlí jen na JB 1.
Dříve jsem byl admin 4 měsíce ale pak jsem zmagořil a dělal jsem kraviny.. pak mě zrusily a dostal jsem permu, pak jsem šel na druhy steam kde jsem si koupil VIP kod ale dostal jsem unban za víměnu za VIP.
Mám také druhý profil Sm4iL, kde mám hotovou akademii, hotovou admin-akademika, a měl jsem tam 3 měsíce full práva. Mám tam ban na web za ty kraviny co jsem dělal před zrušením.
Děkuji předem za odpověď.
-
Sm3iL - Amatér
[Zamitnuto] Sm4iL jailbreak znovuzrození
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sm4iL jailbreak znovuzrození
Sm3iL píše:měl jsem tam 3 měsíce full práva
Vetsi chybu, co jsem udelal, si nevybavim.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Zamitnuto] Sm4iL jailbreak znovuzrození
Takže co mám udělat abych byl znova admin ? 

-
Sm3iL - Amatér
Re: [Zamitnuto] Sm4iL jailbreak znovuzrození
kamo nejlepší jak si mi děkoval na team speaku že chodim na all serevry a ty hovna co si mlel a já ano ano jsem byl vystříkanej že s tebou muzu mluvit xdddddddd kamo hodne me to zajímalo prej "děkuju ti za to co delas" hhahhaha ja jenom "jo jasne jojo pohoda ne v pohodě" a ty "to rad slysim tak můžeš jít adminovat" jo fakt me to zajímalo ty děcko maly bež brečet protože jsem lepší než ty a jsem borec a víc cool než ty protože posloucham ektora
https://www.youtube.com/watch?v=seVdI6FGjk0
e. Jablko007: Myslím si že takýmto prístupom si moc nepomôžeš.
https://www.youtube.com/watch?v=seVdI6FGjk0
e. Jablko007: Myslím si že takýmto prístupom si moc nepomôžeš.
-
Sm3iL - Amatér
• Stránka 1 z 1