• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žádost o akademika na Jailbreak Simple
Nick ve hře: N3W AGE ~ zidisek_pipisek
Nick na fóru: kecka
Odkaz na profil: kecka-u47956.html
Věk: 13 mi bude (14.10.2016)
Steam ID: STEAM_0:1:184780283
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak Simple
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1250238
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe. Já chcu být akademik proto abych prospěl aktivitou serveru,webu.. Tak nahlašoval bych chetery atd...
kickoval bych ty lidi kteří by mluvili vulgárně nebo dávaly MFK,FK - FREE a eště bych kickoval ty lidi bez miku...
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating. Ano, dostal jsem 2bany jeden na MIX ARéně - 1Hodina a ten 2 je 24H na MZ-sites to je vše z mých banů....
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano/Ne a napsat, za co jste byli odebraní. Ne, nejsme eště nikde chcu bejt jen na vašem portálu...!
Něco si přidám :
Můj skype : kecicrk1
Můj FB : Marinak Červenka
Můj Steam : zidisek_pipisek
Něco málo o mně : Čau jmenuji se, Marek je mi 13let. studuju střední školu 7.třída.. Můj koníček jsou: Míčové Hry. Csko hraju už dlouho přes 3roky(NS) teď jsem si koupil před pár dnama (Steam).... A to je vše děkuju..
Vaše komenty budou takové -----> ANO!
či takové ------> NE!
Jinačí komenty nechcu kdyžtak na tím FB,SKYPE,STEAMU To je vše děkuji....
Sorry že jsem všude lhal.. 
Nick na fóru: kecka
Odkaz na profil: kecka-u47956.html
Věk: 13 mi bude (14.10.2016)
Steam ID: STEAM_0:1:184780283
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak Simple
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1250238
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe. Já chcu být akademik proto abych prospěl aktivitou serveru,webu.. Tak nahlašoval bych chetery atd...
kickoval bych ty lidi kteří by mluvili vulgárně nebo dávaly MFK,FK - FREE a eště bych kickoval ty lidi bez miku...
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating. Ano, dostal jsem 2bany jeden na MIX ARéně - 1Hodina a ten 2 je 24H na MZ-sites to je vše z mých banů....
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano/Ne a napsat, za co jste byli odebraní. Ne, nejsme eště nikde chcu bejt jen na vašem portálu...!

Něco si přidám :
Můj skype : kecicrk1
Můj FB : Marinak Červenka
Můj Steam : zidisek_pipisek
Něco málo o mně : Čau jmenuji se, Marek je mi 13let. studuju střední školu 7.třída.. Můj koníček jsou: Míčové Hry. Csko hraju už dlouho přes 3roky(NS) teď jsem si koupil před pár dnama (Steam).... A to je vše děkuju..
Vaše komenty budou takové -----> ANO!

-
kecka - Amatér
[Zamítnuto] žádost o akademika na Jailbreak Simple
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o akademika na Jailbreak Simple
Neuběhl měsíc od poslední žádosti.
+ Dokázané lhaní o věku. Požádat si můžeš za 2 měsíce od dnes.
Zamítnuto.
+ Dokázané lhaní o věku. Požádat si můžeš za 2 měsíce od dnes.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1