• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] FaHTaaaa / Jailbreak
Zdravím rád bych si požádal o administrátorské práva na JB serverech.
Nick v hre : FaHTaaaa
Nick na fóre : GoGen
Profil na fóre : gogen-u5923.html
Vek : 16
Steam nick : FaHTaaaa ^^
Steam ID : STEAM_0:0:9644008
Hlstats : ZDE
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Menší prohřešek na JB. Jednou kolem 23:00 jsem nevěděl jednu věc (docela neurčitou). Udělal jsem ji, byl jsem potrestán a poučen.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Lukáš je mi 16 let. Rád hraji fotbal, florbal. Svůj volný čas větinou věnuji hraní ale také chodím pomáhat.(Domácí práce) Občas zajdu s kámošema/kámoškama ven a také si rád zapnu csko
Chodím do 2 ročníku na obor OZS.
Bydlím v Táboře. Pokud máte otázky ,neváhejte se zeptat, určitě rád zodpovím.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : No, už jsem na GS nějakou tu dobu tak by jsem byl velmi rád, kdybych byl součástí Admin - Teamu. Rád bych dělal pořádek na serveru. Mírnil "špatné" chování hráčů atp.
Děkuji za přečtení mé žádosti.
Nick v hre : FaHTaaaa
Nick na fóre : GoGen
Profil na fóre : gogen-u5923.html
Vek : 16
Steam nick : FaHTaaaa ^^
Steam ID : STEAM_0:0:9644008
Hlstats : ZDE
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Menší prohřešek na JB. Jednou kolem 23:00 jsem nevěděl jednu věc (docela neurčitou). Udělal jsem ji, byl jsem potrestán a poučen.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Lukáš je mi 16 let. Rád hraji fotbal, florbal. Svůj volný čas větinou věnuji hraní ale také chodím pomáhat.(Domácí práce) Občas zajdu s kámošema/kámoškama ven a také si rád zapnu csko

Prečo by som chcel na GS adminovať? : No, už jsem na GS nějakou tu dobu tak by jsem byl velmi rád, kdybych byl součástí Admin - Teamu. Rád bych dělal pořádek na serveru. Mírnil "špatné" chování hráčů atp.
Děkuji za přečtení mé žádosti.
Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
[Zamitnuto] FaHTaaaa / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FaHTaaaa / Jailbreak
Neuběhl měsíc od tvé poslední žádosti na hns. Každopádně bych ti spíš doporučil akademii..
Zamítám.
Zamítám.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1