• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva na BaseBuilder #1|Good_Angel
Zdravím,
Týmto by som vás chcel požiadať o admin práva na BaseBuilder #1
Môj nick v hre je : Good_Angel
Môj nick tu : GoodAngel
Môj profil na fóre : Tu
Mám 18 rokov onedlho 19 (23.9.1997)
Môj steam nick je : Good_Angel
Moje steam ID je : 1182 STEAM_0:1:185862325 1 18:30 42 10
Hlstats : Tu
Nejaké bany alebo prehrešky (GS iný portál) : Nie,pretože sa snažím byť druhým príkladom.
Niečo o mne : Zdravím,volám sa Vlado.Narodil som sa na Ukrajine,ale na Slovensku bývam 12 rokov.Školu som ukončil v 18-tich rokoch.Teraz pracujem v jednej firme,kde robím zoraďovača a zarábam nie malé peniaze.Väčšinu času trávim s priateľkou,s ktorou sa budem onedlho sťahovať (snáď to prežijem).Veľmi rád sa zabávam s priateľmi a samozrejme,že hrávam čo najčastejšie CounterStrike,ktorý je moja druhá ❤.
Prečo by som chcel na GS adminovať ? Pretože nie vždy je tam admin,chcem pomáhať GS .Viem,že sa dá pomáhať nahlasovaním,čo aj robím,ale nie vždy to stihnem.Ďalší dôvod je,že tam už nie sú často admini.
Ovládam admin príkazy a riešenie problémov mi nerobí problém.
Admini NZ Nk a DogymanGs ma chválili za moju aktivitu a správanie (môžte im napísať) .
Veľmi pekne vám ďakujem za váš čas a za vašu skorú odpoveď !
S pozdravom
Good_Angel.
Týmto by som vás chcel požiadať o admin práva na BaseBuilder #1
Môj nick v hre je : Good_Angel
Môj nick tu : GoodAngel
Môj profil na fóre : Tu
Mám 18 rokov onedlho 19 (23.9.1997)
Môj steam nick je : Good_Angel
Moje steam ID je : 1182 STEAM_0:1:185862325 1 18:30 42 10
Hlstats : Tu
Nejaké bany alebo prehrešky (GS iný portál) : Nie,pretože sa snažím byť druhým príkladom.
Niečo o mne : Zdravím,volám sa Vlado.Narodil som sa na Ukrajine,ale na Slovensku bývam 12 rokov.Školu som ukončil v 18-tich rokoch.Teraz pracujem v jednej firme,kde robím zoraďovača a zarábam nie malé peniaze.Väčšinu času trávim s priateľkou,s ktorou sa budem onedlho sťahovať (snáď to prežijem).Veľmi rád sa zabávam s priateľmi a samozrejme,že hrávam čo najčastejšie CounterStrike,ktorý je moja druhá ❤.
Prečo by som chcel na GS adminovať ? Pretože nie vždy je tam admin,chcem pomáhať GS .Viem,že sa dá pomáhať nahlasovaním,čo aj robím,ale nie vždy to stihnem.Ďalší dôvod je,že tam už nie sú často admini.
Ovládam admin príkazy a riešenie problémov mi nerobí problém.
Admini NZ Nk a DogymanGs ma chválili za moju aktivitu a správanie (môžte im napísať) .
Veľmi pekne vám ďakujem za váš čas a za vašu skorú odpoveď !
S pozdravom
Good_Angel.
Prečo nie ?
-
GoodAngel - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť o práva na BaseBuilder #1|Good_Angel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na BaseBuilder #1|Good_Angel
Zdravím,
po pohovoru zamítnuto. Jsi tu krátkou dobu, některé skutečnosti hrajou ve tvůj neprospěch, vše ti bylo vysvětleno na TS.
Zkus to příště.
po pohovoru zamítnuto. Jsi tu krátkou dobu, některé skutečnosti hrajou ve tvůj neprospěch, vše ti bylo vysvětleno na TS.
Zkus to příště.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1