• Stránka 1 z 1
Zesh,Groos/Stiznost
Dobrý den, byl jsem admin 4 mesíce a dostal jsem permu na všechny servery, pak jsem měl VIP a vyměnil jsem ho za unban, to udělal Zesh, a Groos mi dal perma na všechny servery, ale po výměně VIP za unban jsem dostal unban jen na Jailbreak servery, jinak všude jinde hrát nemůžu, Groosovy jsem to oznámil na steamu a nic nijak neřešil, a Zeshovy jsem nepsal. Čekám na to už několik týdnů, a pořád nic. Odškodnení beru jako zrušení banu který mám na 50 000 minut, děkuju.
Btw, Wortexy, seš fakt hajzlík
Btw, Wortexy, seš fakt hajzlík

-
Sm3iL - Amatér
Zesh,Groos/Stiznost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zesh,Groos/Stiznost
Neřešil jsem to protože takto to mělo být, Permu si dostal všude protože si zneužíval práva. Tím že vyměníš VIP za unban tak nedostaneš unban na celé 1.6 sekci ale pouze na jedné, ve tvém případě JB.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
cože vole, cos to vyblil za sračku? normalně unban všude kide a dělěj máš na to 5 minut pak jdeš na forko
-
Sm3iL - Amatér
Sm3iL píše:cože vole, cos to vyblil za sračku? normalně unban všude kide a dělěj máš na to 5 minut pak jdeš na forko
Dobry den,
Dekujeme ze vyuzivate nasich sluzeb a dobre vite, ze unban za VIP je jen na jednu sekci, nikoliv na cely gamesites.
Proto nevahejte a vymente vase VIPcka za ostatni sekce, aby jste mohl hrat na nasich serverech.
Pokud se vase zloba bude nadale obracet proti nam, prikrocime k dalsi fazi, ktera bude mit rychly spad dolu...
Prosim uz odpovidejte tak jak se ma...
Zatim je tahle stiznost zamitnuta...
Mate 48 hodin na vyjadreni ci jine otazky tykajici se vaseho problemu...pak se topik zamkne
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Včera jsem dostal pernamentní ban za obchazeni banu, mám otazku, když si koupím unban, můžu hrát dál, že ? 

-
Sm3iL - Amatér
no mas tam 2 bany, musis si odbanovat obidva.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
A když počkám měsíc, a pak si koupim unban, tak stačí jenom koupit jeden unban ? je to docela složité a nechápu to moc xd
-
Sm3iL - Amatér
v tom pripade ti odporucam navstivit znovu zakladnu skolu.
lock
lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1