• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Seknutí hry po čase hraní - neodpovídá
Ahoj, mám následující (známý) problém. Hru spustím, vše ok, ale po chvilce hraní (2-15 minut) mi hra zamrzne. Musím do win, kde správce úloh hlásí, že CS:GO neodpovídá. Dělá to při každém spuštění. Zkoušel jsem mnoho, ale nic nepomohlo.
Hru mám na noťasu MSI, Win. 7 64, Intel Core i7, Nvidia GeForce GTX 675M, 12 GB RAM.
Začalo mi to dělat po jedné aktualizaci (buď hry, nebo grafiky - nevím přesně).
Prosím, poraďte.
PS: Souvisí to s grafikou tuším. Při safe modu hra běží. Pak jsem přepl nastavení na normální rozlišení a ihned se hra sekla jako obvykle. Tento problém dělá jen CS:GO. Ostatní hry v poho.
Jsem bezradý. Budu rád za každou radu..díky!
Gomezaq
Hru mám na noťasu MSI, Win. 7 64, Intel Core i7, Nvidia GeForce GTX 675M, 12 GB RAM.
Prosím, poraďte.
PS: Souvisí to s grafikou tuším. Při safe modu hra běží. Pak jsem přepl nastavení na normální rozlišení a ihned se hra sekla jako obvykle. Tento problém dělá jen CS:GO. Ostatní hry v poho.
Jsem bezradý. Budu rád za každou radu..díky!
Gomezaq
- Gomezaq
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]Seknutí hry po čase hraní - neodpovídá
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Seknutí hry po čase hraní - neodpovídá
Zkus aktualizovat ovladače ke grafické kartě.
-
Javi - Spamerův sluha
Jezis píše:Zkus aktualizovat ovladače ke grafické kartě.
Mám aktuální. Dělám to pravidelně.

- Gomezaq
- Kolemjdoucí
Našel jsem popis mého problému, teď louskám řešení..snad to pochopím
http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/558756255689110287/?l=czech
http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/558756255689110287/?l=czech
- Gomezaq
- Kolemjdoucí
Bohužel jsem se tam řešení nedočetl. Zkusil jsem reinstall hry, steamu, uninstall Nvidia Experience, aktualizoval grafický i zvukový driver a stále nic. I spouštět jako admin. Vypínat multicore. Nic 

- Gomezaq
- Kolemjdoucí
Ahoj, na netu sem se dočetl co by ti mohlo pomoct.
Návod č.1
1. Najdi si \SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo.exe a na tuhle složku csgo.exe (ta s obrázkem který hru spouští) dej pravým a vlastnosti. Tady v okénku kompatibility ODZNAČ všechna okénka pak klikni použít. Zejména by nemělo být označené okénke režimu kompatibility!
Návod č.2 pokud první nic nezměnil
1. Jdi do složky kde máš CSko a vymaž celou složku csgo.exe (to je ta s obrázkem, který spouští hru) a pak v knihovně steam v properties dej Verify integrity of Game Cache. Tohle ti vytvoří uplně novou složku csgo.exe
2. ; pak na tuhle novou složku klikni pravým--> vlastnosti --> Kompatibilita a tam se ujisti, že všecko je NEZAŠKRTNUTÝ ; případně všecko odškrtni.
3. Běž do knihovny steam-->CSGO-->Properties --> Set launch options a tady napiš cl_disablehtmlmotd 1
Tenhle návod co jsem zjistil pomohl lidem co měli stejný problém jako ty. Zkus to a případně napiš jestli se něco změnilo.
Hodně štěstí přeje
Stoofik
Návod č.1
1. Najdi si \SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo.exe a na tuhle složku csgo.exe (ta s obrázkem který hru spouští) dej pravým a vlastnosti. Tady v okénku kompatibility ODZNAČ všechna okénka pak klikni použít. Zejména by nemělo být označené okénke režimu kompatibility!
Návod č.2 pokud první nic nezměnil
1. Jdi do složky kde máš CSko a vymaž celou složku csgo.exe (to je ta s obrázkem, který spouští hru) a pak v knihovně steam v properties dej Verify integrity of Game Cache. Tohle ti vytvoří uplně novou složku csgo.exe
2. ; pak na tuhle novou složku klikni pravým--> vlastnosti --> Kompatibilita a tam se ujisti, že všecko je NEZAŠKRTNUTÝ ; případně všecko odškrtni.
3. Běž do knihovny steam-->CSGO-->Properties --> Set launch options a tady napiš cl_disablehtmlmotd 1
Tenhle návod co jsem zjistil pomohl lidem co měli stejný problém jako ty. Zkus to a případně napiš jestli se něco změnilo.
Hodně štěstí přeje
Stoofik

-
stoofik - Zkušený
Děkuji moc za rady. Zkusil jsem obě dvě. Přesně dle návodu. Bohužel, hra stále po chvilce zamrzne. Včera jsem ještě našel na netu diskuzi, že to bývá chybou HDD. Jsem vážně již dost zoufalý. Po zakoupení hry jsem ji kvůli tomu přestal hrát a teď jsem chtěl znovu, ale bohužel.
Zde jsem také něco našel, ale nepomohlo mi ani to
https://spawn.cz/forum/271-cs-go-se-mi-sekne-v-jednom-momentu-a-nevim-co-s-tim
Zde jsem také něco našel, ale nepomohlo mi ani to

https://spawn.cz/forum/271-cs-go-se-mi-sekne-v-jednom-momentu-a-nevim-co-s-tim
- Gomezaq
- Kolemjdoucí
Pokud nepomaha nic, budes asi muset zkusit reinstalovat cely PC. Je to sice oser, ale to by melo pomoct. Pokud si chces GO hodne zahrat, je to nejspis reseni...

-
stoofik - Zkušený
Gomezaq píše:
Možná, že právě ta aktualizace těch ovladačů způsobila problém. Vrať si tam starý ovladač.
Tento počítač -> vlastnosti -> správce zařízení -> grafické adaptéry -> rozklikni si tu grafiku -> ovladač -> vrátit změny ovladače.
Jinak bych doporučoval kontaktovat spíše nějakého PC supporta.

-
BrooKlyGS - Spamer
BrooKlyGS píše:Gomezaq píše:
Možná, že právě ta aktualizace těch ovladačů způsobila problém. Vrať si tam starý ovladač.
Tento počítač -> vlastnosti -> správce zařízení -> grafické adaptéry -> rozklikni si tu grafiku -> ovladač -> vrátit změny ovladače.
Jinak bych doporučoval kontaktovat spíše nějakého PC supporta.
Ahoj, díky za koment. Problém je, že když hra vyšla, koupil jsem ji a hrál na této mašině asi půl roku. Poté přišla zmíněná aktualizace a začalo se mi to sekat. Vrátil jsem se tedy k CS 1.6 a CSS. Nyní již kluci hrají CS:GO a tak jsem se chtěl přidat. Bohužel se vrátit na staré ovladače nemohu. Někde píší, že by to mohl být problém motherboardu. Tím pádem bych byl v pytli. Co si o tom myslíš Ty? Ještě mě napadlo, zvukárna Realtek HD. Nemohl by být problém v ní? Jsem fakt zoufalý.
PS support - mohl bys mě nasměrovat?
Díky moc!
- Gomezaq
- Kolemjdoucí
Hlavní PC support - napiš mu třeba PMku 

-
BrooKlyGS - Spamer
Jj, už delší dobu chci reinstalnout systém, tak tohle bude asi poslední kapka..díky hoši
- Gomezaq
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1