Volná debata o Counter Strike 2.

Ludia to teamu!

Příspěvekod Makac » 19 zář 2016, 02:52

Serus ludkovia

Rozhodol som sa ze by som zalozil team sktorim by som to mozno aj mohol niekde dostat.
Mam 17 rokov byvam v UK . Hrajem CSGO priblizne 2 roki mam nahrate okolo 2.6k hod hrajem kazdy den a rad sa v tej hre zlepsujem a hladam nove veci ktore mi mozu pomoct k tomu aby som bol lepsi.

Podmienky :) :)

Rank: LEM+ alebo ked nemate rank ale skill na ranku mi nezalezi ajtak sa z MM nezaoberam zaoberam sa skvor FACEITOM(PREMIUM)+CEVO gatheri a nightcupi
Nahraty cas: okolo 1.5k ciez nahraty cas velmi nezalezi len aby ste vedeli rozmyslat pri hrani a nestresovat-nerobit kktini
Vek:15+ Staci aby ste boli v pohode nehucali zbitocne somariny pocas hranie atd...
Hlavne mat cas na trenovanie a zlepsovanie sa s teamom kazdy den aspon cc 2 hodki trenovali by sme stale okolo vecera
Hlavne si ma nepridavajte ked nesplnujete tieto podmienki alebo nebudete mat zaujem sa zlepsovat a trenovat s teamom
Takze hladam ludi s ktorimi by som si mohol dobre rozumiet pocas hry a ktorymi sa da v pohode komunikovat

Ak mate zaujem Hodte tu svoj steam aby som vedel si vas pridat nepridavajte si ma bez toho aby ste tu nieco napisali lebo vedsinov ludi ktory si ma pridaju a ich nepoznam tak si ich nepridam.
Moj Steam http://steamcommunity.com/id/makac22/
Makac
Pokročilý
Pokročilý

Ludia to teamu!

od Rumcajz » 19 zář 2016, 02:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ludia to teamu!

Příspěvekod Makac » 19 zář 2016, 02:55

:) :) :) :) GRAMATIKU NERIESTE :) :) :) : ) :)
Makac
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Volná debata