I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Zamítnutí Žádostí

Příspěvekod KalvinJB » 20 zář 2016, 19:46 VIP

Nick admina: nYcko

Popis situace: Nikdy jsem si nechtěl stěžovat na adminy ale toto mě zarazilo a doteď mi to přijde jako naprosto hloupé zakročení a neodůvodnění celé situace. Jde o to že, že již před 20 dny jsem podal přihlášku do admin sekce JB CS:GO která mi po pár dnech byla okomentována administrátorem Q,Q kterým jsem byl přijat k pohovoru, jenže po téměř týdnu jsem byl najednou zamítnut administrátorem ''nYcko'' a když jsem se zeptal za co bylo mi řečeno kvůli negativním referencím ze strany A-Teamu (mnoho) a vydávání se za admina. Když jsem se tázal administrátorů víc než většiny tak o ničem nevěděli (normálně se všemi vycházím včetně HLSA a kontrolorů PP). Dále, to že jsi dám nick admina se kterým jsem byl domluven a sám to bral ze srandy znamená snad že se za něj vydávám, jinak si můžete sami prohlédnout můj slušný,inteligentně vyjadřující slovník v mém chatu. 3 Dny jsem nebyl aktivní a když se podívám na web tak zamítnuto. Silně nesouhlasím s přístupem administrátora a byl bych moc rád za případné vyjádření a popis celé situace jak to je doopravdy. Nechci tu administrátora nYcka schazovat ačkoli mi nic neudělal ale opravdu to není příjemné si přečíst a být po 11. zamítnut kvůli opakovaným, nedůvodným a negativním referencím ''POUZE'' ze strany nejmenovaných administrátorů. Každý má nárok na druhou šanci ale ta mi nebyla dosud dána. Usilovných 1,5 let hraním JB serverů a zdokonalování jejich pravidel dá přeci jen větší práci než si myslíte :)

Ps. Já nemohu za to že si na mě administrátoři udělali špatný názor bez toho abych jim něco kdykoli udělal, a k tomu to nejde napravit.

Důkaz: kenny-t137398.html
Hezký zbytek dne.
Kenny
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Vyriešené] Zamítnutí Žádostí

od Rumcajz » 20 zář 2016, 19:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zamítnutí Žádostí

Příspěvekod KalvinJB » 20 zář 2016, 20:13 VIP

+ Zde přikládám vyjádření vedoucího Gamesites.cz kde se píše že to zakázané není a ani se to nijak netrestá. Tedy nechápu proč mi bylo řečeno vydávání se za admina :) -> post693676.html#p693676
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DarkMouse » 20 zář 2016, 20:34 VIP

Jestli nedokážeš unést zamítnutí, je to bohužel tvé mínus. Ať už mají HLSA jakýkoli důvod tě zamítnout, tobě nezbývá nic jiného než jejich názor a vyjádření s verdiktem respektovat. Já osobně se nedivím zamítnutí, protože já osobně bych nemohl spolupracovat s někým jako jsi ty.

Stížnost je bezpředmětná a neopodstatněná. Z tohoto důvodu stížnost zamítám.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod KalvinJB » 20 zář 2016, 20:38 VIP

A důvod pro nespolupráci semnou ? Jak říkám vytvoření negativního názoru bezdůvodně. :) Jsem snad jako Lotr nebo Realone ? Udělal jsem někdy něco portálu ? Ne tak tu nepiš takové nesmysly aspoň děkuji a to jsem s tebou chtěl vždy vycházet ale ty jsi se ke mě jen točil zády :).
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod KalvinJB » 20 zář 2016, 20:41 VIP

Nedokážu unést tak neadekvátní chování vedoucího důležitých sekcí jako ty. Řekni mi jedinou věc kterou jsem tobě, nYckovi nebo komukoli udělal. + Vždycky jsem tu jen pomáhal a co z toho mám ? Vůbec nic a k tomu ještě jen takové nesmysly od lidí jako ty.

Hezký zbytek dne (slušnost mi zůstane vždycky nejsem Realone).
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod polskasila » 20 zář 2016, 20:43 VIP

Ahoj, predem se omlouvam za vyjadreni, ale fakt by me zajimalo, proc pises dnes, 20.9, po tom, co jsi vcera napsal, stiznost :?
Pro oziveni:
2016-09-19 22:08:42 takže na to kašlu, ruším si akademika a odcházím z GS :) . [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #4 ba_jail_minecraftparty_v6
2016-09-19 22:08:27 a to jsem měl jít k testům . [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #4 ba_jail_minecraftparty_v6
2016-09-19 22:08:10 nY mě zamítl kvůli údajným negativním referencím na mě :D ptal jsem se skoro všech adminů a nikdo o ničem něvědě. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #4 ba_jail_minecraftparty_v6

K stiznosti se uz vyjadrovat nebudu, jen by me zajimalo, proc ji po vcerejsku jeste pises.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod KalvinJB » 20 zář 2016, 20:46 VIP

Stížnost ? o.O
Já pouze odpovídal na hráčův dotaz ohledně této situace. Na nikoho jsem si nikde nestěžoval.
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod nYcko » 20 zář 2016, 20:57

Polskasila toho si nevsimaj lebo ako vidis klamal na servery, klame na fore (nepisal som ze sa vydavas za admina ale ze sa vidis ako admin o com aj svedci nick JB admin) cize som rad ze sa potvrdzuje to ze nie si vhodny ako admin.
Padol verdikt cize dalsi spam - lock.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Vyriešené] Zamítnutí Žádostí

Příspěvekod KalvinJB » 20 zář 2016, 21:26 VIP

Naposledy se sem vyjádřím ačkoli mi v PM nikdy není odpovězeno. Já jako jeden z mála jsem tu od začátku a vím o tom úplně vše. JB admin může znamenat cokoli, jak psal Noblemar žádná licence na to není tak to sem nepiš protože je to nesmysl :). Tak proč mi to třeba nebylo takhle okomentováno ihned a musel jsem čekat 20 dnů aby jste mě ještě víc akorát naštvali. S dovolením si zde dovolím jmenovat adminy se kterými jsem v kontaktu a pomáhali mi s tím, sami se vám k tomu mohou vyjádřit. Místo toho aby jste mi dali šanci u testů kde bych vám ukázal co umím a jak jsem ochotný člověk, mě zamítnete za nick JB Admin (ehmm po 12. dokonce) :D Dobře, to moc na výstup dospělých asi nebude no... Každopádně si o tom promluvím s Vedením co si o tom myslí :)

-> Severus,Stoof,Dawexoo,DoDy,Awex,Brookly,Elysium,Butchr,ZeffGreen,Vojtant,Brookly

Toť vše, jsem zvědav co mi řeknete za měsíc.
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyriešené] Zamítnutí Žádostí

Příspěvekod nYcko » 21 zář 2016, 05:54

Proste to pochop ze ta nechceme ani o mesiac,
a ked nevies pochopit a zijes vo svojom svete - nechceme ta nielen pre ten nick ale pre mnoho dovodov.
Lock.

e.SU: Zrušen z akademie.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy