• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Zamítnutí Žádostí
Nick admina: nYcko
Popis situace: Nikdy jsem si nechtěl stěžovat na adminy ale toto mě zarazilo a doteď mi to přijde jako naprosto hloupé zakročení a neodůvodnění celé situace. Jde o to že, že již před 20 dny jsem podal přihlášku do admin sekce JB CS:GO která mi po pár dnech byla okomentována administrátorem Q,Q kterým jsem byl přijat k pohovoru, jenže po téměř týdnu jsem byl najednou zamítnut administrátorem ''nYcko'' a když jsem se zeptal za co bylo mi řečeno kvůli negativním referencím ze strany A-Teamu (mnoho) a vydávání se za admina. Když jsem se tázal administrátorů víc než většiny tak o ničem nevěděli (normálně se všemi vycházím včetně HLSA a kontrolorů PP). Dále, to že jsi dám nick admina se kterým jsem byl domluven a sám to bral ze srandy znamená snad že se za něj vydávám, jinak si můžete sami prohlédnout můj slušný,inteligentně vyjadřující slovník v mém chatu. 3 Dny jsem nebyl aktivní a když se podívám na web tak zamítnuto. Silně nesouhlasím s přístupem administrátora a byl bych moc rád za případné vyjádření a popis celé situace jak to je doopravdy. Nechci tu administrátora nYcka schazovat ačkoli mi nic neudělal ale opravdu to není příjemné si přečíst a být po 11. zamítnut kvůli opakovaným, nedůvodným a negativním referencím ''POUZE'' ze strany nejmenovaných administrátorů. Každý má nárok na druhou šanci ale ta mi nebyla dosud dána. Usilovných 1,5 let hraním JB serverů a zdokonalování jejich pravidel dá přeci jen větší práci než si myslíte
Ps. Já nemohu za to že si na mě administrátoři udělali špatný názor bez toho abych jim něco kdykoli udělal, a k tomu to nejde napravit.
Důkaz: kenny-t137398.html
Hezký zbytek dne.
Kenny
Popis situace: Nikdy jsem si nechtěl stěžovat na adminy ale toto mě zarazilo a doteď mi to přijde jako naprosto hloupé zakročení a neodůvodnění celé situace. Jde o to že, že již před 20 dny jsem podal přihlášku do admin sekce JB CS:GO která mi po pár dnech byla okomentována administrátorem Q,Q kterým jsem byl přijat k pohovoru, jenže po téměř týdnu jsem byl najednou zamítnut administrátorem ''nYcko'' a když jsem se zeptal za co bylo mi řečeno kvůli negativním referencím ze strany A-Teamu (mnoho) a vydávání se za admina. Když jsem se tázal administrátorů víc než většiny tak o ničem nevěděli (normálně se všemi vycházím včetně HLSA a kontrolorů PP). Dále, to že jsi dám nick admina se kterým jsem byl domluven a sám to bral ze srandy znamená snad že se za něj vydávám, jinak si můžete sami prohlédnout můj slušný,inteligentně vyjadřující slovník v mém chatu. 3 Dny jsem nebyl aktivní a když se podívám na web tak zamítnuto. Silně nesouhlasím s přístupem administrátora a byl bych moc rád za případné vyjádření a popis celé situace jak to je doopravdy. Nechci tu administrátora nYcka schazovat ačkoli mi nic neudělal ale opravdu to není příjemné si přečíst a být po 11. zamítnut kvůli opakovaným, nedůvodným a negativním referencím ''POUZE'' ze strany nejmenovaných administrátorů. Každý má nárok na druhou šanci ale ta mi nebyla dosud dána. Usilovných 1,5 let hraním JB serverů a zdokonalování jejich pravidel dá přeci jen větší práci než si myslíte

Ps. Já nemohu za to že si na mě administrátoři udělali špatný názor bez toho abych jim něco kdykoli udělal, a k tomu to nejde napravit.
Důkaz: kenny-t137398.html
Hezký zbytek dne.
Kenny
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
[Vyriešené] Zamítnutí Žádostí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zamítnutí Žádostí
+ Zde přikládám vyjádření vedoucího Gamesites.cz kde se píše že to zakázané není a ani se to nijak netrestá. Tedy nechápu proč mi bylo řečeno vydávání se za admina
-> post693676.html#p693676

FB moderátor
FB moderátor
-
Jestli nedokážeš unést zamítnutí, je to bohužel tvé mínus. Ať už mají HLSA jakýkoli důvod tě zamítnout, tobě nezbývá nic jiného než jejich názor a vyjádření s verdiktem respektovat. Já osobně se nedivím zamítnutí, protože já osobně bych nemohl spolupracovat s někým jako jsi ty.
Stížnost je bezpředmětná a neopodstatněná. Z tohoto důvodu stížnost zamítám.
Stížnost je bezpředmětná a neopodstatněná. Z tohoto důvodu stížnost zamítám.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
A důvod pro nespolupráci semnou ? Jak říkám vytvoření negativního názoru bezdůvodně.
Jsem snad jako Lotr nebo Realone ? Udělal jsem někdy něco portálu ? Ne tak tu nepiš takové nesmysly aspoň děkuji a to jsem s tebou chtěl vždy vycházet ale ty jsi se ke mě jen točil zády
.

FB moderátor
FB moderátor
-
Nedokážu unést tak neadekvátní chování vedoucího důležitých sekcí jako ty. Řekni mi jedinou věc kterou jsem tobě, nYckovi nebo komukoli udělal. + Vždycky jsem tu jen pomáhal a co z toho mám ? Vůbec nic a k tomu ještě jen takové nesmysly od lidí jako ty.
Hezký zbytek dne (slušnost mi zůstane vždycky nejsem Realone).
Hezký zbytek dne (slušnost mi zůstane vždycky nejsem Realone).
FB moderátor
FB moderátor
-
Ahoj, predem se omlouvam za vyjadreni, ale fakt by me zajimalo, proc pises dnes, 20.9, po tom, co jsi vcera napsal, stiznost
Pro oziveni:
K stiznosti se uz vyjadrovat nebudu, jen by me zajimalo, proc ji po vcerejsku jeste pises.

Pro oziveni:
2016-09-19 22:08:42 takže na to kašlu, ruším si akademika a odcházím z GS. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #4 ba_jail_minecraftparty_v6
2016-09-19 22:08:27 a to jsem měl jít k testům . [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #4 ba_jail_minecraftparty_v6
2016-09-19 22:08:10 nY mě zamítl kvůli údajným negativním referencím na měptal jsem se skoro všech adminů a nikdo o ničem něvědě. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #4 ba_jail_minecraftparty_v6
K stiznosti se uz vyjadrovat nebudu, jen by me zajimalo, proc ji po vcerejsku jeste pises.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Stížnost ? o.O
Já pouze odpovídal na hráčův dotaz ohledně této situace. Na nikoho jsem si nikde nestěžoval.
Já pouze odpovídal na hráčův dotaz ohledně této situace. Na nikoho jsem si nikde nestěžoval.
FB moderátor
FB moderátor
-
Polskasila toho si nevsimaj lebo ako vidis klamal na servery, klame na fore (nepisal som ze sa vydavas za admina ale ze sa vidis ako admin o com aj svedci nick JB admin) cize som rad ze sa potvrdzuje to ze nie si vhodny ako admin.
Padol verdikt cize dalsi spam - lock.
Padol verdikt cize dalsi spam - lock.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Re: [Vyriešené] Zamítnutí Žádostí
Naposledy se sem vyjádřím ačkoli mi v PM nikdy není odpovězeno. Já jako jeden z mála jsem tu od začátku a vím o tom úplně vše. JB admin může znamenat cokoli, jak psal Noblemar žádná licence na to není tak to sem nepiš protože je to nesmysl
. Tak proč mi to třeba nebylo takhle okomentováno ihned a musel jsem čekat 20 dnů aby jste mě ještě víc akorát naštvali. S dovolením si zde dovolím jmenovat adminy se kterými jsem v kontaktu a pomáhali mi s tím, sami se vám k tomu mohou vyjádřit. Místo toho aby jste mi dali šanci u testů kde bych vám ukázal co umím a jak jsem ochotný člověk, mě zamítnete za nick JB Admin (ehmm po 12. dokonce)
Dobře, to moc na výstup dospělých asi nebude no... Každopádně si o tom promluvím s Vedením co si o tom myslí
-> Severus,Stoof,Dawexoo,DoDy,Awex,Brookly,Elysium,Butchr,ZeffGreen,Vojtant,Brookly
Toť vše, jsem zvědav co mi řeknete za měsíc.

-> Severus,Stoof,Dawexoo,DoDy,Awex,Brookly,Elysium,Butchr,ZeffGreen,Vojtant,Brookly
Toť vše, jsem zvědav co mi řeknete za měsíc.
FB moderátor
FB moderátor
-
Re: [Vyriešené] Zamítnutí Žádostí
Proste to pochop ze ta nechceme ani o mesiac,
a ked nevies pochopit a zijes vo svojom svete - nechceme ta nielen pre ten nick ale pre mnoho dovodov.
Lock.
e.SU: Zrušen z akademie.
a ked nevies pochopit a zijes vo svojom svete - nechceme ta nielen pre ten nick ale pre mnoho dovodov.
Lock.
e.SU: Zrušen z akademie.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1