Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žiadosť o admin práva na JailBreak 1#

Příspěvekod Nirekron » 18 zář 2016, 16:40

Nick na servery: Nirekron

SID: STEAM_0:1:80252991

Sekcia, na ktoré chcem práva: JailBreak 1#

Vek: 15 za necelé 2-mesiace 16

Môj HlStats: http: //hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=22787

Bany, ktoré som dostal: Na CSGO som nedostal ani jeden ban ale na 1.6 to už je dávno ale mal som max 3 bany a to bolo len za to že som sa nechcene ocitol v texture.

Dačo o mne: Volám sa Lukáš mám 15 rokov a medzi moje koníčky patrí hranie PC hier,bicyklovanie a korčuľovanie pred tým som sa venoval veľa športom ako je napríklad:Florbal,Futbal,Tenis,Hádzaná,Hokej atď.Chodím na odbornú školu odbor Informačné a Sieťové technológie.

Prečo práve já: Prečo práve ja ?-na to mám veľa dôvodov ale hlavné z nich sú:Na servery som skoro stále niekedy aj skoro ráno lebo neviem spať alebo neskoro večer a veľa ľudí robia blbosti čo by nemali,ale ako normalného hráča ma neposlúchnu tak by som chcel stať adminom a vysvetliť čo môžu a nemôžu.Potom niektorý hráči sa nevedia poučiť a neustále nadávajú na hráčov aj keď ich dám na forko väčšinou to trvá dlhšie a oni stihnú urobiť blbosti a ako admin by som ich mohol naučiť chovaniu.
Ako nechcem byť zlý admin ale pokiaľ nebude nevyhnuteľné tak viem byť aj zlý.

Zkusenosti s CS:GO: CSGO hrám asi približne rok a som v tom dá sa povedať skúsený ale vždy je čo zdokonalovať a kompety mi veľmi nejdú preto hrám stále Jail Break 1#. Na 1.6 som bol ako pomocník admina na nejakom JailBreakovom servery ale to som robil len že keď dakto robil bordel volal som admina .

Prípadné poznámky:Viem že môj vek nieje vysoký ale som už dosť vyspelý aby som sa bavil normálne a nie ako dieťa
Môj Cieľ,je neznámy :D
Nirekron
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] Žiadosť o admin práva na JailBreak 1#

od Rumcajz » 18 zář 2016, 16:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admin práva na JailBreak 1#

Příspěvekod nYcko » 22 zář 2016, 09:51

Nesplňujes podmienky, prejdi si akadémiou.
Zamietam.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Nábory Adminů