• Stránka 1 z 1
Fake zlava & poor man
Zdravim mam otazku , na kazdom servery mi ukazuje ze je zlava 50% tak som si aktivoval VIP na paintball #1 server a stiahlo mi to 8eur a malo stiahnut 4eura. Ziadam rozumne vysvetlenie preco som platil o 4 eur viac ako je napisane a taktiez aj riesenie problemu kedze mi to za 8eur nestoji.
Vopred dakujem.
Vopred dakujem.
-
keny - Kolemjdoucí
Fake zlava & poor man
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Fake zlava & poor man
Takze proste niekto neodstranil banner zo serverov ked mal a ja som teraz zbytocne platil o 4 eur viac za vip pricom som ho chcel za 4 len tak zo srandy skusit a nemam kredit koli tomu ze niekto nespravil dolezitu vec ktoru mal spravit v cas a peniaze sa mi nevratia a ja mam VIP za 8 eur ktore pouzijem raz za mesiac na tom servery ano ? Aspon keby tak bola moznost ho preniest ako kedysi tak nepoviem nic ale zrusit presun VIP na iny server a dve dni mat banner o zlave co neplati to je uz troska moc ne ? 

-
keny - Kolemjdoucí
nikdy v historii GS nebyla možnost přesunu VIP. Nikdy ...
Ok, banner tam sice byl, ale co je důležitý, tak že byla správně zobrazená cena za aktivaci. Kdyby tam bylo, že to bude stát 4 eura, tak je to zle, ale takhle jsi nemohl znát cenu, protože tam byla akce 50% a ta ti cenu neurčuje. Pak sis mohl myslet, že normální cena je 16 eur a sleva 50% to snižuje právě na těch 8 eur.
Ok, banner tam sice byl, ale co je důležitý, tak že byla správně zobrazená cena za aktivaci. Kdyby tam bylo, že to bude stát 4 eura, tak je to zle, ale takhle jsi nemohl znát cenu, protože tam byla akce 50% a ta ti cenu neurčuje. Pak sis mohl myslet, že normální cena je 16 eur a sleva 50% to snižuje právě na těch 8 eur.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
VIP za 16 tu nebolo nikdy okrem EVIP takze nerob zomna hlupaka prosim a bolo tam pisane ze 2x4eur sms a ja som cakal ze to stiahne 2 eura kedze na kazdom servery bol banner ze je zlava ktory tam 2 dni nemal co robit. Takze na zhrnutie , neda sa s tim nic robit je vasa chyba ze ste dve dni nevedeli dat prec baner a koli tomu som premarnil o4eur viac ako som chcel a vip sa neda stornovat ani prehodit ? Chapem spravne ? Takze by som bral vhodne ospravedlnenie ked som koli chybe niekoho kto dve dni nevie zhodit bannery na zlavu platit raz tolko co som chcel.

-
keny - Kolemjdoucí
Psali sme ze je sleva 50% ale nepsali sme z jaky castky takze nechapu z ceho si vychazel. A znovu ti zopakuju ze dulezity je jaka je uvedena cena u aktivace a ta byla spravna.
Vip se vzdycky prehazovalo jen pokud doslo k omylu a aktivoval to nekdo na spatny server.
A k omluve - uz jsem se omlouval v tom topicu co jsem ti tu poslal. Chyba to byla ale cena byla uvedena spravne
Vip se vzdycky prehazovalo jen pokud doslo k omylu a aktivoval to nekdo na spatny server.
A k omluve - uz jsem se omlouval v tom topicu co jsem ti tu poslal. Chyba to byla ale cena byla uvedena spravne
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1