• Stránka 1 z 1
Staré mapy,návrh na vylepšení zombíku
Ahoj, mám dotaz ... Proč jste vymazali mapu, připomínala dust2.. Přišla mi dobrá protože se tam nešlo moc bugovat, (aspoň já jsem se na té mapě nikdy nikam nebugl) . Dále mám ještě návrh na vylepšení .. [Budu to psát do bodů]
1. - Pro zombie - Granát, který oslepí na určitou dobu (je to na vás na jak dlouho by jste granát nastavili.).
2. - Pro zombie - Není to vylepšení, jen nový typ zombie. Jedná se o Spider zombie (ve starém modu myslím byl.) Pro představení... měl by jakoby laso kterým by se přitahoval, ano vím že by byl zneužitelný a mohl by se probugovat do txtury, ale kdyby mapeři mapy pozměnili tak, aby se nedalo bugovat tak by to nebylo špatné.
1. - Pro humany - Přidal bych humana, který by byl o cca 15% rychlejší než defaultní human, příjde mi že by se zneužít nemohl.
2. - Pro humany - Nějáká nová zbraň pro VIP+. Např. Granátomet (Nechápu proč jste ho oddělali)
Za mě je to vše, doufám že si to některý admin přečetl a zodpoví mi na dotazy. Za mě je to všechno
1. - Pro zombie - Granát, který oslepí na určitou dobu (je to na vás na jak dlouho by jste granát nastavili.).
2. - Pro zombie - Není to vylepšení, jen nový typ zombie. Jedná se o Spider zombie (ve starém modu myslím byl.) Pro představení... měl by jakoby laso kterým by se přitahoval, ano vím že by byl zneužitelný a mohl by se probugovat do txtury, ale kdyby mapeři mapy pozměnili tak, aby se nedalo bugovat tak by to nebylo špatné.

1. - Pro humany - Přidal bych humana, který by byl o cca 15% rychlejší než defaultní human, příjde mi že by se zneužít nemohl.
2. - Pro humany - Nějáká nová zbraň pro VIP+. Např. Granátomet (Nechápu proč jste ho oddělali)
Za mě je to vše, doufám že si to některý admin přečetl a zodpoví mi na dotazy. Za mě je to všechno

- MiniLighting
- Amatér
Staré mapy,návrh na vylepšení zombíku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Staré mapy,návrh na vylepšení zombíku
MiniLighting píše:Ahoj, mám dotaz ... Proč jste vymazali mapu, připomínala dust2.. Přišla mi dobrá protože se tam nešlo moc bugovat, (aspoň já jsem se na té mapě nikdy nikam nebugl) . Dále mám ještě návrh na vylepšení .. [Budu to psát do bodů]
nevím, zdali myslíš zm_dd či zm_dust2_newedition. obě dvě mapy byly sice velké, ale dobré. každopádně nějaký z adminů říkal, že byly pro tento zm update moc velké...
pro zombie
1. flash pro ZM - zombie potřebují buff jak sůl... ale myslím si, že by ho trollové používali k teamflashi a možná by se i bugoval s freezem (obojí je vlastně FB)...
2. Hlavní mapper Luther se na mapping vykašlal, a GS momentálně žádného ochotného mappera nemá.
Pro Humans
1. Humans si speed mohou vylepšit za spirity.
2. ve hře už něco jako granátomet je - M4GR.
Já osobně bych do hry přidal nějaký granát pro zombie, který by fungoval jako napalm, ale nedával by DMG ale human by dostával od ZM x2 DMG, a dočasně by se vynulovala vylepšení rychlosti. Oba efekty by účinkovaly cca 5 vteřin a granát by stál 25 bodů.
-
Jachymovec - Pokročilý
Re: Staré mapy,návrh na vylepšení zombíku
Jachymovec píše:MiniLighting píše:Ahoj, mám dotaz ... Proč jste vymazali mapu, připomínala dust2.. Přišla mi dobrá protože se tam nešlo moc bugovat, (aspoň já jsem se na té mapě nikdy nikam nebugl) . Dále mám ještě návrh na vylepšení .. [Budu to psát do bodů]
nevím, zdali myslíš zm_dd či zm_dust2_newedition. obě dvě mapy byly sice velké, ale dobré. každopádně nějaký z adminů říkal, že byly pro tento zm update moc velké...
pro zombie
1. flash pro ZM - zombie potřebují buff jak sůl... ale myslím si, že by ho trollové používali k teamflashi a možná by se i bugoval s freezem (obojí je vlastně FB)...
2. Hlavní mapper Luther se na mapping vykašlal, a GS momentálně žádného ochotného mappera nemá.
Pro Humans
1. Humans si speed mohou vylepšit za spirity.
2. ve hře už něco jako granátomet je - M4GR.
Já osobně bych do hry přidal nějaký granát pro zombie, který by fungoval jako napalm, ale nedával by DMG ale human by dostával od ZM x2 DMG, a dočasně by se vynulovala vylepšení rychlosti. Oba efekty by účinkovaly cca 5 vteřin a granát by stál 25 bodů.
Úplne súhlasím s Jachymovcom ! Nemám čo napísať !

"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1