[Zrušen] Žádost o akademika/JB

Příspěvekod Orel » 23 zář 2016, 23:58

Nick ve hře: Orel

Nick na fóru: Orel

Odkaz na profil: orel-u47212.html

Věk: 18

Steam ID: STEAM_0:0:39369615

Sekce, kde chci akademika: Jailbreak

Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=40583

Proč chci akademika: Chci pomoct portálu Gamesites a Admin-teamu na serverech Jailbreaku v ještě lepší výkony ! Také co nejvýrazněji bych chtěl snížit kazení hry a všeobecné porušování pravidel na Jailbreaku. To jsou si myslím nejvíce pestré důvody, které by měl mít každý žadatel o akademika.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano, na Gamesites hraju již několik let , a kdysi v minulosti jsem dostal pár banu například za MFK nebo FK. Ale to se už nebude nikdy opakovat, protože se stal ze mě hráč, který si nedovolí dát FK, nebo například jakýmkoliv zpusobem znevýhodnit ostatní hráče , to vám můžou dosvědčit i admini, kteří se na JB 1 vyskytují a vidí mě hrát. Ted přejdeme k té hlavní části, která se hodně řešila. Dostal jsem permament ban za AB, poté jsem si podal žádost o unban, protože jsem nikdy nepoužíval jakékkoliv zvýhodnění ve hře, kterou miluji. Po krátké době jsem dostal unban, protože se prokázalo, že aimbot nemám , ale za malou chvilku mi přišel ban za no recoil, za který jsem unban nedostal, snažil jsem se kontaktovat hlavní cheathuntery GS portálu a poprosit je aby demo pořádně vyšetřili. Každopádně rozhodnutí respektuji, ikdyž jenom já mohu znát pravdu a těžce se dá prokázat svuj názor přes takovou obrovskou komunitu, že jsem cheaty nikdy nepoužíval. Stačí se podívat, kolik mám nahraných let na 1.6 a nahraných hodin na svém Steam učtu . Kdysi jsem patřil mezi elitu, co spousta hráču neví, měl jsem medaili na undzwei , což byla nejvetší liga CZ/SK, kde hráli profíci, kteří tuto hru hrají celý život, já osobně hraju tuto hru již 12 let, to znamená od svých 6-ti let. Na lize Esports, později tuším přejmenována na 4game, už si nepamatuji přesný název této ligy, to se omlouvám, každopádně tam jsem měl kolem 8 medailí. Hraju Counter Strike tolik let , že už rozpoznám cheating pouhým spectováním hráče. Tímto se nevychloubám, to vubec ne, pouze směřuji k tomu, abych Vám prokázal, že jsem čistý hráč, který nikdy necheatoval. Jsem už v této hře, jak se říká "starý mazák". S Roxtedym, který mě zabanoval za tuto věc jsem si později psal ve steam chatu a v klidném duchu jsme si tam popovídali. Vysvětloval jsem svojí situaci ohledně této hry a v mnoha věcech jsme si podobní. Nicméně proti Roxtedymu, přesto že mě zabanoval, nic nemám, naopak má moje sympatie. To by bylo asi tak, podle mého mínění, doufám dostatečné vysvětlení k tomu tématu, omlouvám se za jeho zdlouhavost.

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.
I am the only one.
Orel
Amatér
Amatér

[Zrušen] Žádost o akademika/JB

od Rumcajz » 23 zář 2016, 23:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika/JB