• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Zmena nicku na serveroch
- Vaša mašina: Počítač-výkonný
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Keď hrám na vašich serveroch,resp. keď sa na ne pripojím.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Vždy keď sa napojím na vaše servery zmení mi meno z pôvodneho ( OnlyForFun *BIG-COMEBACK* ) na Gamesites .Prosím o pomoc.Je možé aby mi to vždy upravovalo config? V configu mám aj tak pôvodné meno (vid screen - https://ctrlv.cz/OLop )
Vďaka za radu!
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Keď hrám na vašich serveroch,resp. keď sa na ne pripojím.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Vždy keď sa napojím na vaše servery zmení mi meno z pôvodneho ( OnlyForFun *BIG-COMEBACK* ) na Gamesites .Prosím o pomoc.Je možé aby mi to vždy upravovalo config? V configu mám aj tak pôvodné meno (vid screen - https://ctrlv.cz/OLop )
Vďaka za radu!
Living on the high.
3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-

Only4Fun - Kazatelův učeň

[vyřešeno] Zmena nicku na serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Zmena nicku na serveroch
No na "Gamesites" ti to změní tehdy, když máš ve méně něco, co není úplně vhodné.
Nějaký seznam toho co to je, ti říct nemůžu, většinou to jsou nějaké nadávky nebo jejich části (třeba místo "ku*va" ti to dá právě Gamesites i když tam tu hvězdičku máš). Zkoušel jsem si nastavit to tvoje a samozřejmě mi ho to změnilo.
Vyřešíš to tak, že místo OnlyForFun *BIG-COMEBACK* si dáš třeba OnlyForFun -BIG-COMEBACK- / ~BIG COMEBACK~ apod. aby tam prostě nebyly ty hvězdičky.
Nějaký seznam toho co to je, ti říct nemůžu, většinou to jsou nějaké nadávky nebo jejich části (třeba místo "ku*va" ti to dá právě Gamesites i když tam tu hvězdičku máš). Zkoušel jsem si nastavit to tvoje a samozřejmě mi ho to změnilo.
Vyřešíš to tak, že místo OnlyForFun *BIG-COMEBACK* si dáš třeba OnlyForFun -BIG-COMEBACK- / ~BIG COMEBACK~ apod. aby tam prostě nebyly ty hvězdičky.

-

useless - CS 1.6 Support kapitán

Vďaka ! Pomohlo. RIP starý nick 
Living on the high.
3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-

Only4Fun - Kazatelův učeň

nemusí bejt ten nick zakázanej, ale někdo jinej může mít část nicku rezervovanou
-

Dwandy - Vedení Gamesites.cz

OK.Prispôsobím sa. 
Living on the high.
3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
3x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-